0

Н яма нищо по-хубаво от дългогодишните връзки, в които любовта е доказана. Въпросът е, че в много от тях след време страстта намалява. Ролите, в които можем да се превъплътим, са страхотно решение на този проблем.

Въображение

Понякога, без да усетим, с партньора ни се завъртаме в една скучна сексуална рутина, но за щастие има тонове извратени идеи за ролеви игри, които двойките да опитат в леглото или извън него. В края на краищата, ако и двамата сте отворени и желаете да проучите някои забавни начини да подправите нещата – от смяна на пози до намиране на креативни места, където да се занимавате – сексът никога няма да се превърне в скучен. Професор и учител е едно от най-често срещаните предпочитания. Тези роли не са само за тези, които в тийнейджърските години са били влюбени в учителя си, защото може да бъде нещо съвсем ново за двойката, което да донесе повече емоции и страст. Стриптийзьорката и клиентът също са интересни и може да се вкара още повече въображение по време на акта. Изберете любимата си сексуална песен, облечете дантелено бельо, след това се опитайте да изиграете перфектния танц в скута на любимия си. Започнете бавно да сваляте чорапите, след това бикините и накрая всичко по вас.

Видео

Изберете тип порно, което и двамата харесвате и бихте искали да изпълните, а след това се постарайте да повторите стъпка по стъпка всичко. Изборът е голям, от футболист и мажоретка, до тайландски масаж, който може да изиграете дори и в спалнята на леглото. За да се доближите максимално до актьорите и тази идея, се снимайте как правите секс. Камерата определено ще ви вдъхнови и възбуди още повече, а и старанието ще бъде на по-високо ниво. Може да поставите централно камера срещу вас, а допълнително един от вас да държи още една, за по-близък кадър. Не пропускайте след това да изгледате собствения си филм, може да последва ново възбуждане и втори акт.

Навън

Идеите не спират само до пределите на къщата ви. Ролевата игра може да започне още навън и след това да се пренесе вкъщи, а може и да ви хареса и да си останете някъде другаде. Направете се на непознати в някой бар или заведение. Влезте поотделно, а след това започнете с лек флирт като мръсни погледи или леки почерпки. След това се осмелете да отидете до дамата и си говорете сякаш не знаете нищо един за друг. Това не само ще ви възбуди, но ще ви напомни какво точно ви впечатли в половинката ви. Ако ви харесва да бъдете извън спалнята, в която спите всяка нощ, наемете си хотел, така ще бъде още по-вълнуващо. Там може да включите още една от ролите, които са познати на всички – доминант и подчинен. Включете пляскане по дупето, по бузите на лицето, скубане, а след това попитайте партньорката си дали би искала да стигнете и по-далеч. Ако тя се съгласи, нека ви позволи да правите каквото си искате с нея, а тя само да повтаря, че иска още и още. Включете връзване на ръце и крака, използване на различни играчки, белезници и връзване на очите за по-голяма мистерия.

*Автор: Лина Димитрова