0

О тново е онова време от годината, когато дните са по-къси, щолени и кисело зеле са наредени по щандовете, а Марая Кери се чува от всеки ъгъл. През този сезон част от купона става телефонът. Той се превръща в коледно устройство за забавления през празниците.

Докато правите планове за коледни партита и семейни събирания, ето някои приложения, които може да са полезни за празничния сезон, подбрани от The Guardian.

Elfster

Elfster ви помага да управлявате купуването и размяната на подаръци, като ви позволява да създадете група, да поканите приятели и семейство, да генерирате имена, да зададете лимити на разходите. Освен това позволява на участниците да създават списъци с желания, както и дава интересни и актуални препоръки за подаръци през този конкретен сезон.

NORAD

NORAD Tracks Santa e приложение на Северноамериканското командване за въздушно-космическа отбрана (Norad), което от 60 години насам внимателно проследява пътуването на Дядо Коледа, като гарантира, че магията на Коледа остава жива за децата по света. Програмата започва през декември, като действителната симулация на проследяване на шейна стартира рано на Бъдни вечер. Приложението е идеално за семейства поради интерактивните функции като карта на живо, игри и музика.

Frames

Christmas Photo Frames Effect е най-доброто безплатно приложение с коледни рамки за снимки за всеки - с прост интерфейс то превръща всяка ваша снимка в коледна картичка. Избирате снимка или селфи, избирате съответната коледна рамка и се забавлявате. Приложението дава много възможности за редакция – изрязване, мащабиране, завъртане и плъзгане. На разположение са безброй коледни рамки, сред които звънчета, еленски рога, коледни шапки и много други.