0

TLAS) отмина. Много наши сънародници успяха да направят впечатляващи снимки, малко преди галактическият пътешественик лека-полека да поеме към дълбокия Космос. Всички бяха щастливи от небесното му шоу с изключение на апокалиптиците по света и у нас.

Доста астролози изтъкват, че подобни астрономически явления вещаят на земята войни и катаклизми, смърт на видни личности. Като показателен пример се сочи кончината на легендарния бг-музикант Кирил Маричков, загинал преди дни при инцидент.

Лиъм Пейн, вокалистът на групата „Уан Дайрекшън“ също загина нелепо, падайки от балкон в Аржентина.

Хейл-Боп

Доста ужасяващи съвпадения обаче се наблюдават и при идването на други комети. През 1995 г. изгря Хейл-Боп. Тя се виждаше с невъоръжено око в продължение на рекордните 18 месеца. Този период също се свързва с ужасяващи събития. У нас при катастрофа загинаха 14-те войници. На Балканите тогава бе клането в Сребреница и последвалата военна интервенция срещу Сърбия.

При завръщането й на небосклона през 1997 г., пък загина Принцеса Даяна, което хвърли в траур милионите й фенове по света. По това време в България избухна улична революция, довела до нахлуване в Народното събрание, смяна на властта и назначаването на служебния кабинет на Стефан Софиянски. Само няколко месеца по-късно избухна войната в Косово.

Кобе

В Япония земетресение удари Кобе, където загинаха 6433 души, а апокалипсисът бе един от трите с най-тежки материални щети в историята.

Великата Халеева комета също бе красива, но доста поличбена. Тя стана видима от Земята през 1986 -та - годината на аварията в АЕЦ Чернобил.

Дано всичко това са просто съвпадения и преминаването на кометата тази есен обърне негативната тенденция. На другата страна на везната обаче стоят и редица пророчества (библейски и индиански), които вещаят края на света.

Аризона

През 1958 г. шаман от Аризона дава 9 важни събития – знамение за края на Човечеството. Те са добре документирани и известни на етнолозите. Едно от тях гласи, че няколко години преди това ще се появи небесно тяло (вероятно комета), като то ще бъде видимо от цялата планета. Индианците го наричат “синята звезда Кашина”, като тя ще бъде една от поличбите за наближаващи страховити събития. Според тълкуватели на „Откровението“ на Йоан Богослов, малко преди идването на Антихриста хората ще гледат като хипнотизирани към небето, вероятно свързано с подобно астрономическо явление.

Астрологът Трифон Николов още в началото на октомври прогнозира ескалация на войните, катаклизмите и инцидентите, ако до средата на месеца C/2023 A3 стане ярка, колкото Венера и Юпитер. Което вече се случи.