0

Един от основните въпроси на астролозите е кой какво и как предпочита в любовта. А по-конкретният въпрос е какво харесва в леглото. Ако имате чувството, че сексуалният ви живот е скучен, монотонен и не ви носи удоволствието, от което имате нужда, не бързайте да сменяте партньора. Хората обичат най-разнообразни неща в секса. Това зависи както от характера им, така и от зодията, която са. Разбира се и опитът под завивките е от значение, категорични са астролозите на „Мари Клер“.

В ежедневието си показваме едно лице, което е много вероятно по никакъв начин да не съвпада с това, което показваме в секса. Истината е, че когато става дума за интимност в спалнята, повечето от нас имат много различна същност от тази, която другите виждат. Това е страна на нашата личност, която е запазена само за интимните партньори. И понякога може да изненада хората. Тези предпочитания и интереси неизменно са повлияни и от зодиакалния знак, под който сме родени. Но и от множество други фактори. И все пак какво смятат астролозите, че е характерно за интимните предпочитания на всяка една зодия. Ако искате да разберете как да доставите удоволствие на половинката си, ето какво харесват различните зодии по време на секс, поне по астрологична характеристика. Но и тук принципът е, че всяка правило има достатъчно много изключения.

Овен

Овните са доста импулсивни личности, които харесват разнообразния сексуален живот. Ако искате да задоволите нуждите на Овена, трябва да използвате въображението си и да забравите всякакви задръжки. Овните обожават целувките по ушите, както и да бъдат галени по косата.

Смели и настроени приключенски по природа, представителите на тази зодия са едни от най-склонните към експерименти в секса от всички в зодиака. Наистина са много малко нещата в интимната сфера, които един Овен не би се съгласил да опита. Те не се нуждаят от много убеждаване в това отношение.

Телец

Телецът обича нещата бавно и леко, така че овладейте своите домогвания и не се опитвайте да насилвате момента. Чувственост, сладострастие, страст - трите пароли, които трябва да знаете, преди да тръгнете към него. С целувки по шията можете да докарате Телците до възбуда. Телците са може би най-консервативните в зодиака, когато става дума за секс. Известни със стабилността си, те са почитатели на старомодния бърз секс и стандартната мисионерска поза. Често те са по-заинтересовани от това да финишират, отколкото от цялото пътуване.

Близнаци

Близнаците са известни с това, че имат две лица и често се държат така, както другите очакват, а не така, както наистина им идва от вътре. Близнаците обичат двойствената игра – единият партньор се раздава, другият е пасивен, единият прави любов, а другият наблюдава. Близнаците изпитват огромно удоволствие, когато получават целувки от вътрешната страна на ръцете и по дланите. Близнаците са изключително секси – и в при двата пола сексапилът е тяхната природа. Те се наслаждават на любовната игра и обичат да експериментират, затова знайте, че винаги ще се забавлявате, когато сте с тях. Те често обичат да включват и сексиграчки, които да нажежат още повече обстановката.

Рак

Раците са грижливи, чувствителни и много забавни хора. Те нямат нищо против, даже предпочитат, интимният им партньор да е в доминантната роля по време на секс. Ерогенната зона на Раците са гърдите. Родените под този знак са невероятно безкористни любовници. На първо място те искат партньорът им да бъде щастлив в леглото. Освен това са и много чувствени. Но Раците могат също да изненадат своите любовници, освобождавайки по-тъмната, по-животинска своя страна. Това обаче има шансове да се случи, когато смятат, че наистина могат да се доверят на партньора.

Лъв

Лъвовете обичат лукса и блясъка. Заведете ги на красиви места, може и сред природата, намалете светлината, налейте им чаша вино и ги облейте с ласки. С други думи поглезете ги, те са царете сред животните. Не бързайте, защото лъвовете знаят точно какво искат. Обичат да учат нови неща и да са в крак с всичко, включително и в секса. Никога няма да останат във връзка или брак без емоции. Ерогенната зона на Лъва е гърбът. В същото време Лъвовете са старомодни романтици. Те се наслаждават на дългите прегръдки почти толкова, колкото и на активността между чаршафите, и се наслаждават на това, че виждат партньора си удовлетворен. Всъщност Лъвовете може до такава степен да се съсредоточат върху удоволствието на партньора, че съвсем да забравят за своето.

Дева

Девите са привлечени от всеки, който има чар, грация. Държат на изключителната чистоплътност на партньора си. Обикновено знаят какво могат да правят със своите устни и умеят да се целуват добре. Ако се окажете в леглото с представител/ка на този зодиакален знак, то вашата цел трябва да е зоната около пъпа. Но внимавайте - родените под този знак са естествени перфекционисти и няма изключение, когато става дума за забавление в леглото. Девите винаги ще се постараят партньорът им да се чувства повече от добре по време на секс, което ги прави едни от най-добрите любовници в зодиака.

Везни

Везните обичат да поддържат баланс, така че обикновено мислят за желанията и на двамата партньори. Обожават съблазняването, любовната игра и дългия интересен разговор, водещ до горещи страсти. Ако всичко това бъде постигнато в подходяща обстановка, се получава взривоопасна комбинация. Везните обичат да имат до себе си надарен и привлекателен партньор, защото усещат, че те самите са същото. При този знак няма как да минете без еротика с всички нейни спомагателни атрибути от секс шопа. Ерогенните зони на Везните са долната част на гърба и дупето. Везните са изключително чувствени любовници. Те са съсредоточени върху удоволствието на половинката си и се наслаждават на интимността, която сексът подхранва. Разтапящ поглед, любовен шепот и дълги целувки са едни от най-любимите им занимания в леглото.

Скорпион

Скорпионите са императорите в леглото. Представителите на този зодиакален знак могат да се похвалят с активно еротично въображение. За тях не съществуват бариери. Харесва им да са доминиращи в секса. Изпитват нужда от него колкото и от въздуха, който дишат. Ерогенната им зона са половите органи. Понякога обичат да експериментират твърде много. Те са готови да опитат почти всичко, за да запалят искрата. Всъщност ако сте Скорпион и все още не сте опитали някое по-нестандартно занимание в леглото, вероятно изпускате.

Стрелец

Стрелецът е от групата на огнените знаци, поне що се отнася до секса. Стрелецът никак не е срамежлив и може да бъде описан, точно както го изобразяват - полузвяр, получовек. Той определено е супер животински любовник. Стрелците обичат да правят много, ама наистина много секс, но се стремят това по никакъв начин да не пречи на богатия им социален живот. Представителите на тази зодия винаги са готови да изпробват нещо ново. Ерогенната им зона са бедрата. Стрелците са естествено любопитни, като това включва и интереса им към порното. То е не просто чудесно за захранване на любопитството, но и за нови идеи, които да опитат в спалнята. Стрелците са големи фенове на експериментите. Важното в случая е да могат да направят разлика между секса в тези филми и в реалния живот, тъй като това може да остави чувство на неудовлетворение у тях.

Козирог

Козирозите определено знаят как да флиртуват и да съблазняват. Те имат огромен еротичен потенциал, но в същото време са изключително принципни и консервативни. Не са привърженици на секса за една нощ, предпочитат сериозните взаимоотношения. Козирозите харесват ласките около пъпа и коленете, както и масажите, които започват от кръста нагоре. Винаги обичат да поддържат интереса висок, когато става дума за секс. Те обичат да сменят пози и да използват различни техники по време на любовната игра. Представителите на тази зодия искат да се уверят, че цялото преживяване е приятно и за двамата партньори. Те също така са склонни да се приспособяват към предпочитанията на партньора си.

Водолей

Водолеите определено обичат да правят секс. Ако може – постоянно. По този начин те доказват любовта си. Или поне така си мислят. Водолеите обичат да бъдат галени по цялото тяло, като най-голямо удоволствие им доставят ласките по прасците и глезените. Водолеите са със свободен дух и са почитатели на суровия и мръсния секс. Те нямат против да се забавляват на публично място или да бъдат шумни в спалнята. Представителите на тази зодия искат да живеят на пълни обороти, включително и по отношение на секса. Те обикновено се чувстват уязвими, когато се отдадат на интимния момент. Това според изследователи ги прави и велики любовници, тъй като по този начин се засилва връзката между партньорите.

Риби

Рибите са чувствителни – представителите на тази зодия не правят секс, те правят любов. Обичат нежните ласки на фона на хубава музика и с чаша вино. Лесно се отегчават и губят интерес. Склонни са към паралелни връзки, преди всичко за секс. Ерогенната зона на Рибите са стъпалата. Рибите са готови да направят всичко, за да бъде доволна половинката им. Много вероятно е да притежават доста богата колекция от секси бельо, с което допълнително да разпалват страстите. Рибите искат да поддържат вълнението в леглото живо дори ако са с един и същ партньор от години.