0

М ного от родните звезди зарадваха почитателите си с новината, че ще стават родители през новата година.

Актрисата Дария Симеонова и Вики от риалити формата „Един за друг“ вече са майки на момичета, Николета Лозанова и Елия от Игрите са в очакване да прегърнат бебетата си.

Батко

Актрисата Дария Симеонова роди втората си рожба преди дни. Бебето е плод на любовта със съпруга й Антон Бъчваров. Щастливите родители избраха да кръстят втората си рожба Ема. „Най-великото щастие! Преди няколко дни на този свят се появи нашето второ детенце - дъщеря ни Ема. Добре дошла, бъди благословена”, написа в Инстаграм звездата от „Откраднат живот". Дария и Антон имат по-голям син на име Макси. Още след първото си раждане Дария сподели официално, че мечтае да има още деца и зарадва малкото си момченце със сестричка през новата година. По време на бременността си актрисата споделяше емоции и снимки с Макси, който проявяваше голям интерес към корема на мама и нямаше търпение да се запознае с бебето вътре. В края на миналата година плеймейтката Николета Лозанова обяви, че е бременна от половинката си Ники Михайлов. Красавицата сподели нежна фотосесия на плажа, на която показа коремчето си и написа: „Две сърца в едно тяло“. Това ще бъде първата рожба за вратаря. Брюнетката вече има една дъщеря – Никол, която е от бившия й съпруг – Валери Божинов. Красавицата вече в края на бременността и съвсем скоро ще се появи на бял свят и втората й рожба.

Цветен

Половинката на фитнес инструктора Сами Хосни – Мила Савова, съвсем скоро очаква да роди втората си рожба. Светската двойка вече има едно момченце на име Тарек. Макар и синът им да е още много мъничък, майка му не спира да споделя снимки как целува и прегръща корема й сякаш разбира всичко случващо се. Преди няколко месеца Мила и Сами обявиха и пола на второто им детенце, което ще бъде момиченце. „И точно така нашият свят стана още по-цветен“, допълни блондинката. Савова загатна на почитателите си, че може би ще иска и трето дете, макар и още да не е родила второто. „Любим момент за втори път, дали ще има и трети“, написа тя и получи стотици коментари, че това ще бъде страхотно. Инфлуенсърката не спира да споделя забавни видеа и снимки. На последния забавен кадър показва как да се претеглим и да получим най-точния резултат, а именно като легнем на земята и сложим кантара върху краката ни. „Не мога да повярвам, че съм го правила грешно през всичките тези години“, пошегува се Мила.

Тарек целува корема на майка си Мила

 Тарек целува корема на майка си Мила
Фейсбук/Инстаграм

Риалити

Участничката от риалити формата на NOVA „Игри на волята“ от сезона 2021 година Елия обяви, че е бременна от годеника си Валентин Мичев, с когото се запозна в предаването. Двойката споделиха хубавата новина от почивката си в Малта през лятото на миналата година. А на Коледа младото семейство разкри, че първата им рожба ще бъде момиченце. Красавицата вече е в 7-ия месец и не спира с тренировките във фитнес залата. „Тренирам крака плюс кардио“, написа блондинката под снимката си със спортното й екипче и издуто коремче, но в прекрасна форма. Младата двойка Виктория и Георги от друг интересен риалити формат на NOVA “Един за друг” на 10 януари станаха родители за първи път на малкото момиченце Деа. „Тя е просто съвършена. Добре дошла, наша сбъдната мечта“, написа щастливата майка в социалните мрежи и сподели снимка на бебето си в болницата. Нетърпеливият татко пък посрещна момичетата си вкъщи с розова украса, много балони, торта и сладкиши за добре дошли. Другите млади родители, които чакат бебе номер 2, са ни познати от развлекателното приложение Тик-Ток – Вероника и Илиян, които имат над 250 000 последователи. Двамата обявиха, че са в очакване на второто си детенце, което ще бъде момченце. Рони Чоле, както се наричат самите те, имат дъщеричка София, която е едва на 1 годинка, но съвсем скоро ще бъде кака.

Вероника и Илиян разкриват пола на бебето

 Вероника и Илиян разкриват пола на бебето
Фейсбук/Инстаграм

Внучка

Певицата Деси Слава става баба само на 44 през новата година. Това стана ясно, след като синът й Михаил и половинката му Анжела съобщиха щастливата вест в Инстаграм. Двамата публикуваха фотосесия, на която се вижда, че половинката на Майки е бременна. „Любовта ражда любов", написаха те към своя пост. Ден след това двойката направи парти за пола на бебето, където се разбра, че внучето на изпълнителката ще е момиче. В първите дни на 2024 година Мис България 2011 Ваня Пенева зарадва последователите си в социалните мрежи с новината, че очаква второто си дете. През 2021 година Ваня стана майка за първи път на момиченце - Никол, а хубавата новина тя успя да опази по време на цялата си бременност. Този път обаче явно е решила да промени малко традицията и да съобщи по-рано за щастливото събитие в семейството си. Преди вече три години, малко след като стана майка за първи път, миската получи и годежен пръстен от приятеля си - бившия депутат Антони Тренчев.

Мис България Ваня Пенева с коремчето

 Мис България Ваня Пенева с коремчето
Фейсбук/Инстаграм

*Автор: Лина Димитрова