0

Г оляма част от българските звезди са фенове на мастилото. Изпълнителите Фики Стораро и Венци Венц посветиха татуси на децата си, а Сузанита на родителите си. Почитатели на Десита, Папи Ханс и Диона също се нашариха в тяхна чест.

Уроци

Рапърът Венци Венц от дуото „Павел и Венци Венц“ си татуира мълния на лицето точно в траурния ден 8 септември, обявен заради бедствието на Южното Черноморие. „Всички мои татуировки са с голямо значение, нямам естетически“, каза рапърът пред „Телеграф“. Венци направи светкавицата на челото си, като тя се спуска и надолу по лицето му. Точно под нея той има и морска вълна, което го прави още по-тематичен.

„Татусът ми е свързан със случващото се бедствие край морето. Всички уроци, които си взимам от живота, искам да запомня завинаги, затова си ги татуирам, в този случай е на лицето ми. Искам да са винаги перманентно на тялото ми“, коментира изпълнителят. Той сподели видеоклип в социалните мрежи на цялата процедура, а под него заваляха коментари от почитатели и приятели, които го поздравяват за съпричастността му. Според певеца цялото бедствие ни води към сентенцията да не се бъзикаме с природата, защото, ако природата реши да се бъзика с нас, става страшно.

„Вчера (б.р. - 8 септември) все пак беше ден на траур, за да почетем всички пострадали и близките на жертвите. Затова си направих светкавицата или по-скоро мълнията, както я нарече един приятел, символична за случилото се“, сподели Венци. „Всичко в този живот е един преход. Появяваме се за една стотна, светваме и не знаем кога ще изгаснем“, допълни самият той. Преди това той посвети татус на сина си Ноа. Новата картина е над веждата и е поредната на лицето на изпълнителя. Рисунката е по повод навършването на една годинка на сина му.

„Много бащи си правят татуировки. За теб направих най-смелата си. Вълна. Нещо много символично. Нещо, което да обобщава отношенията между двама ни“, написа в профила си звездата. По думите му вълната на лицето му ще напомня на сина му да бъде смел и готов да преминава през бурите също като баща си. „Винаги на гребена. Ти си могъщ, сине“, завърши откровението си Венци.

Обич

Фики Стораро татуира и името на дъщеря си Еслем върху ръката си. Той обаче прибави и цяло послание към татуса, което умили феновете му и показва колко е силна любовта между баща и дъщеря. По време на последното участие на Фики в култов столичен клуб репортер на „Телеграф“ забеляза надписа на лявата ръка на изпълнителя, който гласи: „Никой на този свят не обича момиче повече, отколкото нейният баща. Еслем“. Медията ни се свърза с него, а той сподели: „Не е отсега, от 5-6 месеца е, просто никой не го е забелязал явно (смее се). Най-милото в момента вкъщи е тя“.

Певецът не скри, че използва всяка свободна минута, за да е със семейството си, а малката Еслем вече също дейно се включва в игрите вкъщи. „Много й се радваме всички. В момента любимото ни е да играем на криеница. Много се забавляваме. Баткото също си играе с нея, понякога и я ядосва, но е нормално. Като пораснат, ще я пази“, говори с цялата си любов за децата си Фики. Припомняме ви, че той има татуирано и името на сина си Тони върху пръстите на същата ръка. Момченцето е кръстено на дядо си - Тони Стораро, и по този начин Фики пък е изписал и бащиното име.

Име

Младата певица Сузанита, която има много мастило по тялото си, посвети нова татуировка на родителите си. Макар тя и баща й – Орхан Мурад, да са в обтегнати отношения, на ръката на Сузи има изписано именно неговото име. В социалните мрежи тя показва надписа, с който е нашарила тялото си. Той гласи - Орхан и Шенай, както се казва майката на изпълнителката.

Хари Потър

Изпълнителят Атанас Колев си татуира едно от заклинанията на Хари Потър – Протего. Заклинанието е магия за невидим щит, която предпазва от някои по-леки проклятия. Татусът се намира на гърдите на певеца. Небезизвестен факт за всички е, че рапърът е голям почитател на този филм, тъй като през миналата година рожденият ден на Наско отново беше в тази тематика. Освен надписа – Protego, има и вълшебна пръчица. Под кадъра на тийнидола заваляха стотици коментари от фенките на Наско. „Показа един татус и на това съм доволна“, гласи един от тях.

Българският певец посети и най-големия музей на гимназия Хогуордс и хвана магическата пръчка на Хари Потър. „Пръчката избира вълшебника“, казва Наско, цитирайки герой от филма. А за американския празник Хелоуин Колев отново заложи на любимия си герой – Потър, и се маскира досущ като него. Тогава изпълнителят отново подходи хумористично и написа: „Тази година ме домързя да се костюмирам и реших да бъда себе си“, снимайки се с нарисуван белег като на Хари.

Почитатели

Запалени фенове на певицата Диона решиха да я изненадат по доста оригинален начин. Група нейни фенчета си татуираха лика на певицата и нейното име на ръцете си. На последното й участие в столичен клуб Диона видя за първи път на живо творенията на ръцете на свои почитатели и се просълзи от сцената. „Карате ме да летя от щастие и да се просълзявам в същото време. Не знаете колко много се радвам, че съм ви докоснала и вдъхновила дотолкова. Благодаря ви за тази любов, за подкрепата и за безрезервната вяра в мен“, заяви емоционално Диона за нетрадиционната фенска подкрепа.

Почитатели на Папи Ханс започнаха да си татуират негови песни и романи по ръцете и телата си. С това се похвали самият певец в социалните мрежи. Последният случай е с фен на Константин Трендафилов, както е истинското име на изпълнителя, който си татуира заглавието от втората му книга. „Затвори сърце“ е роман за две мъжки съдби, белязани от любовта, който излезе през 2017 г. „Поздрави на пича с татуса, радвам се, че ти е харесала книгата“, отвърна Папи в знак на благодарност. След като звездата се похвали с четящия си почитател, последва нова снимка с мастило на ръка, но този път свързана с една от последните песни на Ханс. „Няма смисъл да коментирам колко ми е на сърце тази песен“, сподели фенка, която изписа „117“ на ръката си, каквото е и заглавието на песента. А Папи отвърна, че това е още едно бижу за дамата. Попфолк певицата Десита пък се зарадва на нейна фенка, която изписа инициала й със знака на безкрайността и сърце върху ръката си.

Моника изтри Меди от тялото си

Плеймейтката Моника Валериева, която имаше връзка с попфолк изпълнителя Меди, изчегърта бившия си напълно, като заличи татуса си в негова чест, който бе направила върху ребрата си. Това показа самата тя в социалните мрежи, като сподели как си прави процедура с лазер за премахване на мастилото от тялото. Моделката бе изписала името на бившата си любов, но след раздялата им побърза да изтрие всеки спомен от връзката им. В подкаст тя призна официално, че вече не са заедно. Брюнетката добави, че са имали четиригодишна връзка, живеели заедно и било неизбежно да разкрият връзката си. Плеймейтката не разкрива подробности около причината за раздялата и смята, че не публичното й достояние е довело до нея. Тя намирала за напълно естествено да се разкрият пред обществеността, след като двамата са били сериозни в намеренията си.