0

П леймейтка, портиер с подкуп и извънбрачно дете изплуваха сред 34-те обвинения, отправени към бившия президент на САЩ Доналд Тръмп на фона на аферата му с порнозвездата Сторми Даниелс.

Според прокуратурата Тръмп е купил мълчанието не само на Сторми Даниелс и на бившето зайче на Playboy Карън Макдугъл, но и на един от портиерите в небостъргача „Тръмп Тауър“, за да премълчи историята за извънбрачното дете на магната.

Според документите по делото Тръмп е платил на портиера 30 000 долара през компанията „American Media“.

Историята

През 2016 г. дружеството „American Media“, издател на списание “The National Inquirer”, участва в плащанията към Сторми Даниелс и Карън Макдугъл, които заплашват да направят сензационни разкрития няколко седмици преди президентския вот.

Схемата, използвана през 2016 г. е била една и съща – купуване на скандалната история, за да бъде забравена завинаги. Тайните обаче винаги излизат наяве.

Случайно

Историята за незаконното дете на Тръмп изплува случайно.

Докато разследващи правят опит да открият доказателства за плащането направено от бившия адвокат на магната Майкъл Коен към Сторми Даниелс, се натъкват на сума от 30 000 долара, платена по време на изборната кампания през 2016 година. Коен, който сътрудничи на прокуратурата, е дал обяснения за парите, откривайки ново дело срещу Тръмп.

Официално окръжният прокурор на Ню Йорк говори за портиер, без да посочва името му, но според разследване на New Yorker от 2018 г., името му е Дино Саджудин. Той е разказал своята историята пред журналист от National Inquirer.

В публикацията се твърди, че Тръмп има извънбрачно дете от бивша охранителка на сградата на „Тръмп Тауър“. Според изданието Саджудин е бил подложен на детектор на лъжата, който издържал блестящо. Това накарало издателя на списанието да повярва на версията и да купи ексклузивната история на портиера, но не я публикува. 

Следи от плащането към Дино Саджудин са открити в финансовите регистри на Доналд Тръмп. Саджудин обаче отрича всичко! „Всичко е измислица“, заявява Саджудин, говорейки пред агенция Асошиейтед прес.

Не се знае дали Тръмп наистина има извънбрачно дете и коя е неговата майка, но едно е ясно – тази история ще бъде водеща тема в световните медии.

Зайчето

Друго обвинение, отправено срещу Доналд Тръмп, е свързано с плеймейтката Карън Макдугъл, за която се твърди, че е имала интимни отношения с магната в периода, в който току-що е станал баща на сина си Баран, роден от брака му с бившия модел Мелания Кнавс.

Историята със зайчето на Playboy се появява за първи път в общественото пространство през 2018 година.

В имението на Playboy

През юли 2006 г. Доналд Тръмп записва епизод от своето телевизионно риалити шоу „Стажантът“ в имението на Playboy в Лос Анджелис. Домакинът Хю Хефнър организира класическо парти край басейна с десетки плеймейтки. Сред тях и Кърън Макдугъл – слаба брюнетка, провъзгласена за "Мис плеймейт" през 1998 година, обявена по-късно от читателите за „зайче на 90-те“ на второ място след Памела Андерсън. По това време Доналд Тръмп вече е встъпил в брак с Мелания, която току-що е родила техния син Барън.

По думите на самата Карън – Тръмп упорито я е ухажвал, обяснявайки и колко е красива и т.н. Милиардерът е толкова напорист, че един от мениджърите на конкурса „Мис Плеймейт“ е готов да се закълне, че скоро Карън ще се превърне в следващата съпруга на Доналд Тръмп. Прогнозата му не се сбъдва, но според слуховете това е денят, в който бившият президент и плеймейтката започват романтичните си срещи. Според приятелят на Карън – Джон Кроуърд връзката им е била строго секретна, подплатена с тайни плащания и сложни юридически маневри. Тази история също не остава скрита за дълго.

Омерта

На 4 ноември 2016 г. - четири дни преди президентските избори, Wall Street Journal разкри, че American Media Inc е платила 150 000 долара, за да придобие изключителните права върху историята на Карън и да я накара да замълчи.

По-късно Карън Макдугъл заяви, че горчиво съжалява за подписаното споразумение.

„Той отне всичките ми права. В този момент те не могат да говоря за нищо, без да се страхувам да не си навлека проблеми. Вече не знам какво ми е позволено да кажа", заяви бившата плейметка.

Коя е Карън Макдугъл?

През онзи юнски ден в имението на Хю Хефнър Тръмп се сдобива с телефонния номер на Карън Макдугъл. Карън, която е израснала в малко село в Мичиган, бивша учителка в детска градина, превърнала се в модел, веднага се съгласява да се срещне с милиардера. Първата им среща е на частна вечеря в бунгало в хотел Бевърли Хилс.

„Бях толкова нервна“, пише тя в мемоарите си - "Той беше толкова учтив. Говорихме няколко часа и изведнъж се озовахме голи в леглото, и правехме секс. След половият акт, Карън облякла дрехите си, а Тръмп й предложи да заплати за услугата. „Той ми предложи пари. Погледнах го разочаровано и казах „не, благодаря, не съм такъв тип момиче. Легнах си с теб, защото те харесвам, а не за пари", пише още плеймейтката, която твърде, че той бил впечатлен от нейния отказ и заявил: „Ти си специална“.

От този ден Карън и Тръмп започват де се срещат редовно, винаги когато магнатът пътува за Лос Анджелис. Двамата се виждат в същото бунгало в хотел Бевърли хилс. Плеймейтката е убедена, че Тръмп ще спази обещанието си и ще й подари апартамент в Ню Йорк , както и, че ще й осигури кариера в Холивуд, докато не се оказва на тържество, на което присъстват неговите деца и риалити звезди като Ким Карадашиян.

Харемът

Карън не е единствената в харема на Доналд Тръмп. Бившата участничка в риалити шоуто „Стажантът“ Съмър Зервос също отправя обвинения към Тръмп, като заявява, че е била подложена на сексуален тормоз в бунгалото през 2007 година. Тя твърди, че Тръмп я целувал, докосвал е гърдите й и я е поканил да гледат телевизия заедно. Според Съмър, когато тя отказала, той започнал търка гениталиите си в нея. 

Интересен факт е, че в обвинението, свързано със Сторми Даниелс, се споменава все същото бунгало в хотел Бевърли хилс.