0

Б ившата половинка на Галин Анастасов - Десислава, ще забавлява гостите в новогодишната вечер в кръчмата му в Търново, докато настоящата му жена Галена ще вземе участие в най-епичната Нова година в Доминикана.

За първи път от години Галена няма да бъде част от програмата на култовото заведение на мъжа си в Арбанаси. На нейно място гост звездите на вечерта ще са Васил Найденов и колежката й Деси Слава. Желаещите да посрещнат Нова година в тяхната компания ще трябва да платят по 350 лв. за куверт.

Дебело

Доста по-дебело ще излезе на всички нашенци, които искат да празнуват в компанията ма Галена. 6000 лв. ще трябва да броят почитателите й, ако искат да се насладят на новогодишните й изпълнения в Пунта Кана, Доминикана. Звездата на родния поп-фолк ще стане част от най-епичното посрещане на новата 2023-а година. Тя е подготвила най-големите си хитове и дуети, любими български народни песни и балкански парчета, които всички харесват. Изпълнителката се присъединява към други родни изпълнители - Фики, Краси Радков, Тончо Токмакчиев, Deep Zone, DJ Wili Stone и Николет, които също ще забавляват българите отвъд Океана. Фики ще представи някои от най-интересните си образи от “Като две капки вода”, както и хитове от богатия си репертоар и някои от най-любимите песни на баща му Тони Стораро.

Тончо Токмакчиев е подготвил микс от своите най-добри образи и скечове през годините, както и няколко изпълнения, сред които „За крадец не ставаш, сине“, чийто първи изпълнител е всъщност той. Deep Zone Project обещават на живо ремикси на най-любимите и златни български песни, както и световни хитове.

СПА

Почитателите на Преслава ще могат да я поздравят с Честита Нова година, ако изберат да почиват за празниците във Велинград. Цената на пакета за празника там обаче ще излезе доста солена. Най-евтиният вариант за двама е на стойност 3425 лв., а най- скъпият - 10 400 лв. В новогодишната вечер за доброто настроение на гостите в луксозен хотел в спа столицата ни ще се погрижат още Стефан Илчев и Крисия. Конкуренцията в града на минералната вода е голяма, защото друг хотелски комплекс е подбрал разнообразна програма, която включва изпълненията на Криско, Димитър Рачков, Емилия, Кали и бенда й, Александра Панайотова, Коцето Калки и Мартина. Ако изберете пакет с настаняване плюс новогодишна вечеря, цената ще ви излезе 3050 лв. за двама. Само на крачка разстояние от тях в друг комплекс, отново във Велинград купонът ще се вихри под звуците на сръбската музика с гост звезда Бобан Здравкович. Цената за двойно настаняване плюс дете там е наполовина - 1860 лв.

Море

Още по-евтино ще ви излезе, ако искате да посрещнете празника в Банско, където за вас ще пее Миро. Новогодишната почивка там ще ви струва около 616 лв. Най-евтино е предложението на Пампорово. Само срещу 451 лв. двама възрастни и дете могат да прекарат новогодишните празници, а в тържествената вечер ще им пее Меди. Популярният изпълнител няма да остане там, защото веднага след участието си ще се върне обратно в София, където ще вземе участие в едно от най-шумните партита, правени досега в столицата. Един от най- големите петзвездни родни хотели е приготвил лъскава новогодишна вечеря за 500 човека тип кабаре. В нея ще се включат балет, световни циркови артисти, акробати. В първите часове след 12 гостите ще се забавляват под ритмите на Меди и Тони Стораро. Близо до морето ще посрещне 2023 година Камелия. Звездата ще бъде част от новогодишната програма на хотел във Варна. Мераклиите ще платят по 2000 лв. Към нейното изпълнение в новогодишната нощ във Варна ще се присъедини и Дичо с неговата група.

Пако Осуна с удължен сет на 1 януари

2022 остава в историята като поредната успешна година за “Ялта“.

Хиляди фенове ще запомнят както качествените клубни партита, така и мащабните изнесени събития в София, Пловдив и Бургас. Преходът към новата година ще направим отново танцувайки заедно със специалния гост за вечерта Пако Осуна. На 31 декември испанецът ще направи удължен сет в клуба, а заедно с него ще бъде и Liubo Ursiny - резидент на клуба и основен виновник за всички музикални маратони през годината. По време на закриващото годината парти зад пулта в ROOM 1 ще се качи артистът, който няма нужда от представяне. Пако Осуна се отличава с креативност, смелост и непрестанно търсене на нови форми на изразяване. На живо той винаги е енергичен и раздаващ се, а музиката му е интелигентна и завладяваща - факт, който затвърждаваме след всяко негово гостуване в България. Той е в топкласацията на ключови имена, що се отнася до развитието на световната електронна сцена. Когато не е зад пулта или в студиото, той движи собствения си бранд Mindshake Records и курира събитията на лейбъла по цял свят. Очакваме удължения му сет, който ще отпразнува края на годината, както и този на Liubo Ursiny, който ще открие вечерта.

Посрещаме 2023 със звездите на 90-те в Експото

Празненствата за Нова година класически са най-шумните и забавни за годината, но тази новогодишна нощ ще бъде наистина епична!

Три сцени, международни звезди, трибют концерти, диджеи, ексклузивна храна и напитки - всичко това със запазената марка на Spice Music Festival и от организаторите Fest Team и КMД. Rozalla, Capella, Sonique, East 17, Ace of Base, La Bouche, 2 Unlimited са само част звездите, които ще дойдат в България навръх Нова година, за да кажем „добре дошла“ на 2023. Три са предвидените обособени зали-парти зони в столичния „Интер Експо център“ - Music Dreamland /Live Hall/ с участието на Rozalla, Capella, East 17, Sonique, Ace of Base, La Bouche, 2 Unlimited, които ще изпълняват любимите хитове от 90-те на живо, Memory Lane /Tribute Hall/ - трибют концерти с песни на Tina Turner, Robbie Williams, Spice Girls, Backstreet Boys и Amy Winehouse и Party Playground /DJ Hall/, в която музиката ще избират GURU Josh, Switch Disco - UK и Sonique.