0

В новия брой на приложението „Златно време“ на вестник „Телеграф в четвъртък, 20 юни, ще откриете:

Коя е Касия Смутняк и за какво се бори? Свързвате ли името на тази полско-италианска актриса и модел с Древен Рим? А с образа на Ливия – най-влиятелната жена по това време? Ако не сте историци и не знаете подробности, може би сте феновме на сериала „Домина“, изгледали сте двата сезона и очаквате с нетърпение третия. Е, може би ще се наложи да почакате. Но междувременно ще научите още нещо за актрисата, която изигра главната героиня.

Както всеки четвъртък феновете на турските сериали ще си вземат своята порция от предстоящи новини за някой от тях. Този път акцентът е върху развода на Сомер и Тюркян от сериала „Три сестри“.

А във вкусната и уникална рубрика в „Златно време“ - „В кухнята на...“, с която надзъртаме в сериали и филми, за да измъкнем оттам чудесни рецепти, този път ще се подсладим с торта от сериала „Милдред Пиърс“. Да ви е вкусно! С шоколад!

Ретро вълна – защо диванът е враг №1 на администрацията след Освобождението? И защо българите недолюбват от време оно „Оръжията и човекът“ - скандална пиеса на Бърнард Шоу, която актуално свързваме с Джон Малкович. Кой русенски майстор владее калайджийския занаят. Трябва ли шишковците да тичат и да се потят за здраве? Каква може да е причината за болката в сърцето? Кои звезди от екрана са майсторки на двете куки и плетат залудо? Подсказва ме – сред тях са Ума Търман, Фелисити Хъфман от „Отчаяни съпруги“, Сара Джесика Паркър, Аманда Сейфрид, Одри Хепбърн, София Лорен и още много други – ще видите кои!

В рубриката „Ретро спорт“ - кои кралски особи и техни наследници имат спортни мераци и чий син на диктатор искал да стане звезда като Марадона.

Българин бил пръв в Бащата на чатовете – спомняте ли си за мрежата ICQ?

Къде ще готвят тюрлюгювеч за Еньовден?

Какво да предприемем, ако тръгнем да подреждаме гардероба – практични съвети за вас от нас.

Всеки четвъртък - „Златно време“ - приложението на вестник „Телеграф“ за златни, умни и прекрасни читатели!