0

Б улка и младоженец в Непал се сбиха жестоко по време на сватбата си. Повод за кавгата им бил кой пръв да нахрани другия на церемонията.

На записа се вижда как младоженците първо се карат, а после влизат и в схватка. Краткото видео започва с булката и младоженеца, облечени в традиционно сватбено облекло. След няколко секунди двойката започва ритуала по взаимно хранене, но всичко завършва с това, че двойката започва да се бута и дърпа в различни посоки. В края на кадрите се вижда как младоженецът се усмихва, докато булката се опитва да го нахрани насила, а околните се опитват да разделят двойката.

Публикацията получи повече от 70 000 харесвания в социалните медии и получи смесени реакции от потребителите. „Какво се случва в това видео?“ — написа един от потребителите. „Това е традиция, която включва булката и младоженеца да се състезават кой кого да нахрани първи, но те отидоха твърде далеч“, обясни друг. „Можеха поне да изчакат, докато се върнат в хотела, вместо да се бият пред семейството и приятелите“, пише друг коментатор. „Е, това също е начин да започнете връзка за цял живот“, подчертава четвърти потребител.

По-рано беше съобщено, че булка и младоженец в индийския щат Асам подписаха необичаен брачен договор преди сватбата, в който си обещаха да не злоупотребяват с пица и да ходят на фитнес всеки ден. Документът съдържаше и забрана да ходят на купони един по един и предвиждаше клауза младоженците да ходят на шопинг на всеки 15 дни.

NDTV