0

П есните на великата Лили Иванова носят победа в хитовото шоу на NOVA “Като две капки вода“, показа проверка на „Телеграф“.

Победителят от сезон 7 Стефан Илчев грабна първото място, като изпя на живо емблематичния хит на естрадната легенда "Камино". Фолкфурията Софи Маринова също може да се похвали с две победи в Капките. Певицата, която спечели благотворителния лайф „Като две капки вода за всяко дете“, който се реализира съвместно с УНИЦЕФ България и има за цел да подкрепи кауза - закрила на всяко дете от насилие, споделя, че превъплъщението й в Лили Иванова й носи успех. При предишното й участие в сезон 9 отново е спечелила с песен на голямата българска изпълнителка. Признава, че и дуетната й половинка Валентина също е влюбена в грандамата на българската музика и затова са се представили много добре на сцената.

Плоча

Ромската перла Софи Маринова върви буквално и преносно в токчетата на естрадната прима Лили Иванова. Преди години тя направи кавър версии на някои от знаковите й песни - „Танго със спомена“ в албума „Нежна е нощта“ и ромска версия на „Ветрове“ в диска „Остани“. През 2021 г. направи изумителна имитация на „Скитница“ в хитовото шоу на NOVA “Като две капки вода“, която впечатли дори оригинала. За да засвидетелства уважението си, Лили й прати последната си плоча „Севдана“, заради което Софи си купи и грамофон. По-късно се разбра, че певицата е излязла на сцената с нейните обувки от клипа. „Това не съм си го представяла да ми се случи никога. Толкова много подаръци ми е изпратила, че ме остави без дъх от вълнение. Разговаряхме по телефона и тя ми сподели, че моята имитация й е харесала най-много от всички досега. Това ме разплака, признавам си. Трудно ми е да опиша точно колко се вълнувам от всичко това, много трудно. Но вие знаете, че моята сила не е в думите. Аз изживявам емоциите. А тази емоция определено е една от най-чаканите в живота ми! Лили Иванова е и ще си остане моят най-голям идол!“, призна след това Маринова.

Имитация

Стефан Илчев спечели седмия сезон на музикалното шоу за имитации "Като две капки вода". Певецът направи блестяща имитация на Лили Иванова, като изпя на живо емблематичния хит на естрадната легенда "Камино". На финала се изявиха само четирима от общо осемте участници в изданието за 2019 година. В първата част на последния лайв за сезона отпадна поп сензацията Христина Христова - Тита, заемайки четвърто място. Тя влезе в ролята на арендби дивата Бионсе и изпълни на живо дебютния й сингъл Crazy In Love. На трето място пък се класира попфолк легендата Милко Калайджиев. Той имитира Георги Минчев и ни припомни годините, когато рокендролът беше млад. Почетното второ място зае поп дивата Мария Илиева. Гласовитата певица също беше заложила на световноизвестната Бионсе, за да грабне голямата награда от лек автомобил.

Бедро

Сексапилната Дженифър Лопес се оказа изключително добър избор за друг колоритен участник и победител в Капките - Фики Стораро. Той трябваше да пресъздаде образа на Джей Ло и да изпее нейната песен Booty и определено го направи по начин, който зрителите дълго ще помнят. Певецът разтресе яка дупара и мощна снага, облечен в минирокля и златни бикини. Шоуто му обра овациите и дори го направи победител в надпреварата. Фики се е превъплъщавал и в образа на Бионсе.

Дабъл

Единственият участник с две победи в Капките е певецът Рафи Бохосян. Бургазлията грабна победата в сезон 1 и в сезон 9, като любопитното е, че и двата пъти той се среща на финала с Милица Гладнишка и я побеждава. Към днешна дата Рафи отново е в приключението, наречено „Като две капки вода“, но този път влиза в ролята на режисьор.

Талантливият певец не може да измерва успехите си, защото всеки един от тях е бил съпроводен освен с много звезден блясък и с огромна доза работа. „Ще ми трябва малко време да осъзная през какво преминах, но определено съм доволен, че открих много нови измерения за себе си като певец, много нови неща научих за себе си и това за мен е най-ценното. Запознах се с прекрасни хора, с които ще имаме едно изключително приятелство. Искрено вярвам в това”, каза развълнувано той преди 2 г. „Тази сцена я познавам до болка. Знам всяка една точка и ъгъл, но сега я виждам от друга гледна точка. Моята задача сега е аз да помагам на всички 8 участници, които ще се качат тази вечер на сцената. „Капките“ е различно шоу, с дълга история. Това е шоу, което изгради култура в България. Вълнувам се и днес още повече се вълнувам“, признава сега пред NOVA.

Жоро Валентинов предложи брак на Златка по време на ефир

Златка каза Да на Жоро.

 Златка каза Да на Жоро.

Златка Райкова се сгоди на сцената на “Като две капки вода”.

Една от най-големите изненади в историята на шоуто, а именно предложение за брак, беше акцентът на сезон 6. След автентично преобразяване в Мадона Златка Райкова получи и предложение за брак от своята тогавашна половинка MMA боеца Георги Валентинов. Чаровната блондинка се развълнува не само от предложението, но и от присъствието на най-близките й приятели. В публиката се появи и баща й, специално пристигнал за повода.

Зомбори спечели първия лайв в новия сезон

Влади Зомбори

 Влади Зомбори

С блестящ спектакъл и страхотни изпълнения започна дванадесетият сезон на „Като две капки вода“ този понеделник по NOVA. Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро поставиха летящо начало на сезона със специално видео, в което се приземиха с парашути пред студиото. Двамата посрещнаха журито в състав Хилда Казасян, Димитър Ковачев - Фънки, Веселин Маринов и най-новото попълнение - поп звездата Любо Киров.

С невероятни музикални изпълнения се представиха и новите осем участници в сезона. Тази година за титлата „Най-добър имитатор“ ще се борят талантливите актьори Иво Аръков, Владимир Зомбори и Елена Атанасова, един от най-разпознаваемите и любими рок певци у нас - Наско от Б.Т.Р., темпераментната поп-фолк изпълнителка Мария, победителката в X-Factor Християна Лоизу, моделът и инфлуенсър Джулиана Гани и естрадната легенда Панайот Панайотов.В първата вечер победата грабна Владимир Зомбори с безупречната имитация на Джъстин Тимбърлейк. Актьорът показа и завидни танцувални умения с хита Sexy Back.

Следващия понеделник в 20:00 ч. по NOVA зрителите ще видят новите 8 образа, в които ще влязат звездните участници. Бутонът на късмета отреди Джулиана Гани да бъде Дженифър Лопес, Мария ще изпълни Лили Иванова, Иво Аръков ще трябва да имитира Кичка Бодурова, Християна Лоизу ще се превъплъти в Шакира и Риана, Наско ще сложи костюма на Лучано Павароти, Елена Атанасова ще влезе в света на Гери Никол и 100 Кила, Панайот Панайотов ще трябва да танцува и пее като Тина Търнър, а победителят Владимир Зомбори ще се превърне в Адел. Как ще се справят те и кой ще грабне победата от втората вечер - разберете следващия понеделник от 20:00 ч. по NOVA.