0

Ж ителка на индийския щат Тамил Наду, заедно с любовника си, наеха трима наемни убийци, за да убият съпруга й, но те се напиха с жертвата, опитаха се да инсценират убийство с няколко опаковки кетчуп и бяха спипани. Това съобщи The Mirror.

Анупалави била омъжена за таксиметров шофьор и управител на мелница Навин Кумар. Двойката имала две деца. Но скучаещата съпруга започва афера с бизнесмена Хумаванат Кумар и решава да се отърве от съпруга си.

За целта любовниците наели трима убийци: Хариш, Нагараджа и Муджиилан. Те направили авансово плащане от 90 хиляди рупии за убийството и обещали на изпълнителите да платят още 110 хиляди рупии, след като поръчката бъде изпълнена.

Изпълнителите измислили план, при който двама викат таксито, шофирано от Навин, а трети се присъединява към тях по-късно. Идеята била тримата да отвлекат таксиметровия шофьор и да го убият. Вместо това килърите се нафиркали с шофьора и решили да го залеят с кетчуп, за да си вземат остатъка от сумата и да закръглят 200 хиляди рупии хонорар.

Когато любовникът на Анупалави видял снимките, веднага се усъмнил. Тогава го налегнали тежки мисли, че сега ще го арестуват и обвинят в убийство. И докато се терзаел от тези мисли, той така изперкал, че се самоубил. А Навин действително стигнал до полицията, където разказал за случилото се.

Полицията проверила телефоните на Анупалави и нейния любовник и установила, че майката на жената също е замесена в опита за убийство. Така всички заговорници били задържани заедно със злополучните килъри. Най-изненадваща била реакцията на Навин, който заявил, че жена му е прегрешила и помолил полицаите да я освободят, защото той й прощава и не иска да бъде наказана.

По-рано беше съобщено, че жител на Северна Каролина, САЩ, се жалвал, че бившата му съпруга е наела убиец в уебсайт, на когото поръчала да го очисти. Наетият от нея убиец обаче се оказал хакер, който издал на органите на реда цялата кореспонденция с жената, опитала се да го наеме.