0

Т енденциите за красота непрестанно се развиват и променят, особено през лятото. Топлите месеци създават предпоставка за предизвикателна и секси разсъблечена визия, но също така изискват нова фризура. Висок кок или ниска опашка – контрастът ще отбележи триумф, независимо дали организирате своята офис визия, диско външен вид или пък се подготвяте за парти на плажа.

Стил

Ниската опашка е чест избор за дамите, които имат елегантен стил. Този тип оформяне подчертава красивите черти, оставяйки лицето на показ.

В същото време обаче съществува трик, чрез който да прикриете кожни несъвършенства или стърчащи уши, например – използвайте идея по-свободен ластик, който не опъва косата плътно по скалпа. Прическата е подходяща за официални събития като сватби, кръщенета, рождени дни и още.

Блясъкът може да се подчертае от фина диадема с камъни, диамантена фиба или гребен.

Връзването осигурява комфорт, което го прави предпочитан избор за жените, които имат динамично ежедневие, изпълнено със срещи. Небрежна опашка на плажа? Ето това е стил, без усилия, от който трябва да се възползвате.

Правилото важи и за високия кок. Тук всеки кичур има значение. Перфектното заглаждане на косата е характерно за перфекционистките, които не правят компромис с добрия външен вид.

Други обаче търсят небрежност и се възползват от спуснатите кичури, които им придават също така дръзка визия. Някои от момичетата допълнително къдрят косите си, преди да ги приберат, като целта е да създадат по-голям обем.

Заложете на удобство и красота.

 Заложете на удобство и красота.

Морски трик

На подиума, на улицата и край брега все още непоклатими са плитките. Този път изкуствените допълнения са предпочитани, особено за морските ваканции. От една страна, жените не третират косите си, от друга – имат идеална прическа.

Поддръжката става със специален разтвор, с който плитките буквално се поливат, без допълнително търкане или разресване, най-важното е да изплакнат солта от морето и да придадат нов приятен аромат на косата и използвания канекалон, който не задържа вода.

Обикновено с плитки до кръста са бунтарките, по-смелите дами, които не се притесняват от хорските погледи и мнение. Неслучайно те използват шарена палитра – червено, синьо, лилаво, жълто, розово и т.н. Понякога не просто правят преливка от естествен в ярък цвят, а създават дъга, отвеждаща ни в един по-фантастичен аниме свят.

За всеки вид прическа има общовалидни правила. Всеки коафьор ще ви насърчи да използвате качествени продукти при третирането на косата си, в това число шампоан и балсам. Особено добре действа леденият душ на финал. След това не е ред на сешоара, не бива да пренебрегване серумите за възстановяване и допълнителна хидратация. Важна подробност е, че всеки продукт се нанася по различен метод и в различен интервал от време, затова внимателно четете листовките на продуктите. Преди да изсушите или изправите косата си – задължително използвайте термозащита. В най-горещите летни дни може да напръсквате косата си профилактично, спреят няма да навреди на вида й, дори напротив.

Подстрижете се късо

Не всяка дама обича да се заиграва пред огледалото. Колкото и странно да звучи, за едни късата подстрижка е далеч по-удобен вариант, особено ако тя им отива.

Карето е като черния цвят – никога не излиза от мода. Дължината до раменете също е привлекателна. А и според мнозина дългите коси отдавна са отживелица.

През топлите месеци, както и през есента хитови ще бъдат карамелените нюанси, също така омбре или кичурите с по-светла преливка в предната част на лицето.