0

М афията от хитовия сериал на NOVA “Братя“ дари свои хонорари на приют за спасени кучета в Мездра.

Актьорите Сара Драгулева и Мартин Димитров са дали безвъзмездно възнагражденията, които са получили за участието си в последното видео на група „Сленг“ - „Лъжи и истини“, разкриха от Animal Help Mezdra, където дават временен подслон на безпризорни животни.

Жест 

„Техен продуцент е Владо Михайлов. Каквото и да кажем ще е малко. Страхотни актьори! Изключително талантливи! И най-вече сърцати хора!“, написаха от приюта, за който в момента се търси голям имот, в който да се премести.

Част от спасените кучета.

 Част от спасените кучета.
Animal Help Mezdra

Така и не става ясно каква е сумата, която Сара и Мартин са дарили, но техният жест получи одобрението и милите думи на десетки фенове не само на четириногите, но и на изкуството в България.

Идея 

Преди време Владо Михайлов разказа пред „Телеграф“, че парчето „Лъжи и истини“ се е родило музикално в главата му още докато снимали „Братя“, където той играе ролята на мафиота Денис Топал. „Когато с режисьора оформяхме идеята за клипа, той ми каза: „А актьори?“. Аз му казах, че си имам актьорите. Едва успяхме да намерим един ден, в който всичките да сме свободни, защото точно в този момент на Радо му предстоеше премиера на филм в Норвегия, в който е в главната роля, Мартин снимаше „Клетката“, Сара също имаше премиера на филм в главна роля.

Сара Драгулева в Братя.

 Сара Драгулева в Братя.
NOVA

Много си ги обичам и като хора, и като приятели, аз много вярвам в тях и виждаме, че успехите им не закъсняват“, каза той пред медията ни. Основната тема във видеото е разделението между хората в социалните мрежи, където е много лесно от безопасната си позиция да изразяваш крайни мнения, да мразиш и омаловажаваш вярванията на другия.