0

С поред нумерологията декември месец ще е орисан за България от числата 3 и 9. Това ще повиши социалните контакти, както и пътуванията в чужбина за празниците в сравнение с минали години. Другата тенденция гласи, че ще посрещаме гости отдалече, което извън семейните тържества, ще се отрази благотворно на туризма, коментира нумерологът Ели Маринова.

В своята месечна прогноза тя открои още бума в светския живот и забавленията, както и активността в сферата на изкуството и културата. Изобщо всички сцени, било то музикални, театрални или политически ще действат на пълни обороти, казва още кабалистката. По думите й въпреки кризата търговията също ще отбележи големи обороти. В обществен план последният месец на годината ще е посветен на теми бежанци, на дипломацията и дипломатическите ходове, целящи постигането на мир и разбирателство, казва още посветената столичанка. Тя предупреди, че 12-тия месец ще е благодатно време за компромати и политически инсинуации, за търговски сделки със съмнителен характер, за спекула.

В следващите редове ви предлагаме нумерологичната прогноза за декември на Маринова според нашето число наречено Път на Живота. То се изчислява като се съберат всички цифри от рождената ни дата (ден + месец + година) и полученият сбор се редуцира до едноцифрено число. Например за човек роден на 3.12.1965 изчислението е следното: 3+1+2+1+9+6+5=27. Полученото накрая се редуцира до едноцифрено число чрез ново сумиране 2+7=9. Така човекът с тази дата на раждане е орисан от Път на живота - Деветка. И съответно срещу това число по-долу ще види прогнозата си за месеца, изчислена от кабалистът Ели Маринова.

Ели Маринова e един от най-популярните нумеролози и кабалисти в България. Изготвя рождени нумерологични карти и прогнози за периодите в живота и за текущите 12 месеца. Наред с това дава гадателски консултации за всякакви проблеми чрез Кабала, карти таро, Астрология и китайската система И-Дзин. Тя е специалист и по етно религиозни и окултни практики. Контакти: eli-taro.com , tvoetotaro.com , телефон: 0896 530 106.

Път 1: Придобивка за дома

Месецът ще е доста напрегнат, а очакванията, отправени към вас сериозни. През цялото време ще трябва да играете ролята на Слънцето, което огрява навсякъде. Ще играете главна роля и на работното си място и вкъщи, особено във връзка с подготовката за празниците. Ще се стремите към създаване на красота и хармония, ще се стремите да прилагате иновативен подход във всяка своя дейност, опирайки се старите си знания и опит. Възможно е да получите повишение или поне някакъв бонус за добре свършената работа през годината. Или да направите сделка с недвижим имот, да подпишете важен и изгоден за вас договор.

В семеен план празниците ще преминат в по-камерна обстановка. Възможно е да се сдобиете с важна и значима за вас придобивка за дома или в дома ви да влезе нов човек. В личен план вместо да се стараете да свършите всичко сами, давайте възможност и на близките си да внесат своя принос в подготовката да празниците наравно с вас. По отношение на здравето има опасност да бъдете ангажирани с някакъв здравословен проблем, ваш или на близък човек.

Път 2: Пригответе си резервен план

С каквото и да се занимавате, през декември ще се стремите към перфекционизъм или пък ще ви се наложи от обстоятелствата да бъдете перфектни. Очакванията ви за всичко и към всички ще бъдат доста завишени и, за да няма неприятни изненади, ще е добре да се постараете да сте по-умерени, да сте стратези, а не мечтатели. Преди да се устремите към постигането на някаква цел, ориентирайте се какви са възможностите ви да я постигнете и се запасете с резервен план. Възможно е да започнете някакво ново обучение с цел повишаване на знанията и квалификацията. Други в енергийната орбита на числото може да направите интересно откритие, да разплетете стар и доста сложен проблем.

По отношение празниците ще се стремите към съвършенство във всяко едно отношение. Само не се изхвърляйте и дайте възможност на всички да се включат и с идеи, и с работа. От друга страна има опасност да сте по-инертни и дистанцирани от обикновено, което може да доведе до проблеми в общуването, особено в най-близкото обкръжение. Но ако близките ви отношения през ноември са били на ниво, сега те ще продължат да се развиват по доста благотворен начин. В здравословно отношение ще трябва да внимавате за бъбречни проблеми или такива с кръвното налягане, а по празниците не прекалявайте с алкохолните напитки.

Път 3: Получавате отплата за труда си

Всичко, с което се захванете или което ви се случи, ще е в по-голям мащаб. Тенденциите при вас още са следните: възможно е да поемете повече отговорности, да се захванете поне с две важни задачи наведнъж, да бъдете по-популярни от обикновено. Ще почувствате прилив на сили и енергия, което ще ви помогне да пожънете успехи, но силата трябва да бъде насочена по правилния начин. Ще сте завладени от амбиция и воля за победа на всяка цена, но би трябвало да вървите напред под девиза „бистър ум и точна ръка“. Ще работите много, ще търсите благоприятни възможности за напредък и просперитет, ще водите преговори, ще произвеждате материални блага ще се стремите към осъществяване на успешни сделки. Всичко това ще доведе и до повече приходи. Но ако не прецените възможностите си и се надскочите или си изпуснете нервите, има опасност от провал. По отношение на празниците, възможно е те да протекат в по-бляскава и луксозна обстановка, а за мнозина от вас и зад граница. И нека скъпите и луксозни подаръци да са опаковани с любов и внимание и поднесени от сърце. Ще е добре да внимавате за изправността на уредите и машините, с които работите. В здравословен план слабото ви място през месеца ще е костно-ставната система.

Път 4: Задават се недоразумения

През този месец мнозина от вас ще са с нагласата на алтруисти и хуманисти, защитаващи човешките права, мира и правдата по света, на работното място или по принцип в обществото ни. В ежедневието си ще бъдете универсални, ще се занимавате с няколко задачи наведнъж, ще тичате от събитие на събитие. Подходът ви към всяка задача ще е нетрадиционен и поради това има опасност някой да не ви разбере правилно, да се случи някакво недоразумение. И в работата, и в личния живот ще проявите амбиции и ще потърсите по-широко поле за изява. Възможно е да се включите в дарителска акция, да преживеете романтично дежа-вю или животът да ви върне към стара ситуация. Ако овладеете драматизма, има голям шанс да се проявите като умели дипломати, да постигнете важна и значима за вас цел и в работата, и в личния живот. Празниците ще преминат за вас по не съвсем традиционен начин (или зад граница), но заредени с много и положителни емоции. Каквото и да се случва, ще е добре във всичко да спазвате мярата и границите. По отношение на здравето ще е добре да внимавате за емоционалното си равновесие, за централната и вегетативна нервна система.

Път 5: Без кулинарни експерименти

През декември ще се чувствате вдъхновени и творчески настроени. Ще се стремите да поемете управлението на всяка една задача в сигурните си ръце и в работен, и в личен план. Винаги ще държите последната дума да е вашата, ала нека това да не е на всяка цена. Възможно е да се захванете с няколко задачи наведнъж и в крайна сметка накрая да няма нищо завършено. Други от вас има вероятност и да бъдат принудени да поемат някаква ръководна функция, без да са го искали или пък в определена ситуация да се почувстват онеправдани и пренебрегнати.

През цялото време ще се оглеждате за нови идеи, чрез които да можете да осъществите отдавна желани промени, особено в материално-финансов план. Ще си поставите нови цели, които да преследвате и постигнете през следващата година. Възможно е да предприемете и важно пътуване по работа. А посрещането на празниците може да се превърне в истинска авантюра за вас и близките ви. На мнозина ви се дава шанс да посетите нови, непознати до този момент места, да се запознаете с нови хора. По отношение на личния живот ще търсите единомислие с партньора, но не бъдете припряни. По отношение на здравето ще е добре да се въздържате от кулинарни експерименти и такива с напитките.

Път 6: Пазете линията си

За вас месецът на пръв поглед ще премине по-кротко, но акумулираното до сега напрежение може да си каже тежката дума. Въпреки това ще имате време за срещи с приятели, за споделени радости и отговорности. Ще се радвате на плодовете от положените до този момент усилия. Едни от вас е възможно да получите повишение или осезаем финансов стимул, а други – да се зарадвате на важна и значима придобивка за дома и семейството. Ще се стремите и ще постигате разбирателство и в работен, и в личен план, ще изглаждате стари недоразумения, ще имате възможност за създаване на значими контакти, на изгодни съюзи и проекти. При необходимост ще може да разчитате на помощ и подкрепа от жените около вас.

Ако решите да учите и да надграждате квалификацията си, обучението ще върви като по вода.

Празниците ще преминат по-скоро в традиционен стил, добре планирани и подготвени, подправени с голяма доза романтика и сантимент. Все пак, не само по празниците но и през целия месец, ще е добре да внимавате с качеството и количеството на храната и напитките, особено ако сте загрижени за линията си.

Път 7: Взимате забравени пари

През декември ще сте много заети. Освен с обичайната си работа, ще се занимавате и с довършването на поизостанали проекти и задачи за да можете да си вземете позабавени пари. Възможно е мнозина да предприемете важно за вас пътуване, да подпишете важен договор, да получите неочаквано плащане или връщане на дълг. Благодарение на бързата си и вярна преценка и ориентация ще успеете да се справите с всичко. В личен план ще прекарвате времето си приятно, заобиколени от приятели, деца, цветя и домашни любимци. Ще имате време за занимания с любимото си хоби. Когато работите, ще работите, когато разпускате, ще разпускате, но бягайте от крайностите. Въпреки оптимистичната прогноза е наложително през цялото време да държите всичко под контрол, особено парите, да не надхвърляте определения за празниците бюджет, купувайки подаръци и глезотии. Празниците ще протекат малко по-шумно, но много приятно, дори полезно, защото именно по време на тях ще успеете да се сдобиете с важна за вас информация и то по съвсем невинен начин. По отношение на здравето, през цялото време ще сте особено податливи на изкушения и съблазни от всякакъв тип, което може да ви докара и проблеми от разнороден характер.

Път 8: Задават се реформи

Въпреки празниците или може би точно заради тях, през декември ще сте много заети. Ще работите много и в различни посоки. Интересите ви ще са насочени към събития, които смятате за значими и важни особено в материално-финансов план. Има тенденция да се захванете с реформи или реорганизация в област, която ви засяга пряко. Времето ви ще е запълнено и с важни ангажименти и задачи, които ще изискват цялото ви внимание, като това важи и за подготовката на празниците. Ще работите с удоволствие. Така положените усилия ще ви донесат награда - популярност, удовлетворение, и не на последно място стабилен доход. Все пак от време на време си позволявайте малки почивки и се стремете да не прескачате прага си на издръжливост. Празниците ще протекат в много комфортна, макар и по-камерна обстановка, независимо дали тук или в чужбина. По отношение на здравето като слабо място през следващите дни се очертават храносмилателната и костно-ставната система. Пазете се от злополуки.

Път 9: Шанс за нов романс

Декември е изпълнен с именни дни и завършва с празници, които вие може да изкарате по различен от обичайния начин. Ще се стремите към по-широко поле за изява. Ще бъдете много дейни, идейни и динамични, навсякъде и във всичко ще искате да изпъкнете, да се откроите. Няма да ви свърта много вкъщи, пък и не е нужно, защото късметът няма да ви намери там. Ще правите промени, ще пробвате нови и различни начини и методи за постигане на целите. В добрия вариант ще се представите като брилянтни дипломати, а в лошия има опасност от хитруване на дребно. Но във всички случаи няма да пропуснете да се погрижите да изглеждате блестящо и като поведение, и като външен вид. Ще отидете на театър, кино или на изложба; ще се срещате с приятели, с които ще обменяте нови идеи. Ще пазарувате с удоволствие за празниците, но внимавайте да не надхвърлите бюджета си. По отношение на личния живот ще имате възможност да освежите настоящата си връзка, да я направите по-динамична и интересна. Ако сте свободни, ще имате шанс за нов романс. В здравословно отношение ще е добре да внимавате с количеството и качеството на храната и напитките.