0

М ъжете от кой зодиакален знак на какво налитат и на какво се хващат в любовните игри – това е въпросът. Много от нещата зависят от конкретния момент и конкретния човек, но все пак има и няколко общи неща за това как дамите могат да съблазнят и флиртуват с даден мъж от зодиака. И тук трябва да променим вечното френско правило за стомаха и любовта на мъжа - любовта на мъжа минава и през зодиакалния знак. За всеки мъж обаче е важно да не бъде притискан и да му се остави да мисли, че всъщност той е направил свалката, твърдят водещи астролози с уклон към психологията. Винаги обаче трябва да се има и поне едно наум.

Овен

За да съблазните мъж Овен, е необходимо да бъдете уверена в себе си и с чувство за хумор, смятат астролозите. Ако го разсмеете, вече сте привлекли вниманието му. Много важно е също да не се проявите като прекалено обсебваща, защото това ще изплаши мъжа Овен. Отдайте му се изцяло, бъдете невероятно женствена и флиртувайте открито, но единствено с него. Възхищавайте му се, слушайте го внимателно и одобрявайте това, което ви казва.

Телец

Мъжете Телци много държат на външния вид, затова и вие трябва да сте перфектна – от глава до пети, категорични са астролозите. Телците обичат да вярват, че те държат нещата под контрол. Най-добрият вариант е да сте директна, но и да давате пространство на мъжа той да поема инициативата. Но точно при Телеца силно важи правилото, че любовта на мъжа минава през стомаха.

Близнаци

Близнаците обожават интересните жени, но и те имат нужда някой да ги изслуша и да им се възхищава. Проявявайте интерес към всичко, което е важно за него и така ще спечелите сърцето му, смятат астролозите. И винаги бъдете толерантни към странните му изблици понякога – все пак това е мъж Близнаци, който винаги има и скрита страна. Събудете любопитството му и той ще е ваш. Мъжът Близнаци живее, за да открива нови неща, да научава още и още и да опознава света.

Рак

Раците са най-подходящите партньори за сериозна връзка и семейство, отсичат астролозите. Ако това е и вашата цел, показвайте им го не с ултиматуми, а с жестове. Идеалната жена за тях е грижовната, поддържаната, която им създава уют, но не ги притиска. Ако вие сте много директна, това може и да го отблъсне. Преди да го спечелите обаче, ще трябва да го накарате да се чувства сигурен.

Лъв

Външният вид много често играе огромна роля при съблазняването на мъжа Лъв. С него не може да си позволите немарливост – всичко трябва да е изпипано, категорични са астролозите. Второто основно оръжие, за да го плените, е възхищението. Трябва да сте готови да проявявате интерес към всичко, което той прави, да аплодирате бурно успехите му и да сте слепи за провалите. Лъвовете също са чувствителни.

Дева

Бъдете търпеливи с мъж Дева, засвидетелствайте му отдаденост, честност, сериозно отношение. И винаги помнете, че мъжът Дева има непрекъсната нужда да бъде ухажван и глезен като в началото на връзката, казват астролозите. Така че се пригответе за дълги години флирт. Вниманието на този мъж може да бъде привлечено с красота, но тя няма да го задържи дълго. Ако се стремите към по-сериозна връзка, необходимо е да го плените с любопитство към неговите интереси.

Везни

Много важно е да засвидетелствате уважение и интерес към мъжа Везни. И то не само на първата среща, а да сте готови да го правите всеки ден, съветват астролози. Мъжете от тази зодия обичат да им се показва колко са важни за вас, колко са обичани. Особено ако го прави жена, която е блестяща в живота си – успешна, социална, забавна, красива, интелигента, артистична. Ако може да е всичко в едно, още по-добре.

Скорпион

Бъдете готови да се посветите изцяло на Скорпиона, на неговите желания, на неговите страсти. И в никакъв случай не бива да го командвате или да му поставяте ултиматуми, казват астролози. Трябва винаги той да взима решенията или поне да вярва в това. От друга страна, ако се съгласявате на всичко като безлично същество, Скорпионът бързо ще загуби интерес. Така че с този мъж трябва да сте много изобретателни.

Стрелец

Стрелецът има нужда да бъде разсмиван, интригуван и завладяван всеки ден. За да го впечатлите, трябва да сте самоуверени, сексапилни, интелигентни, отсичат астролози. Да може да го предизвиквате и да устоявате на неговите предизвикателства. Най-големият страх на мъжа Стрелец е сивото ежедневие – така че бъдете готови да го оцветявате непрекъснато. Мъжете Стрелци обожават приятните изненади и новите начинания.

Козирог

Ако цените и уважавате семейните ценности, значи сте подходящи партньорки за мъжа Козирог, съветват астролозите. Обичайте го, показвайте чувствата си, но не прекалено експресивно, подкрепяйте го в начинанията му – така ще остане ваш завинаги. Създайте му уют. Хубаво е да му показвате признателността си, но не и да сте зависими от него. Не се колебайте вие да плащате понякога сметката. За мъжа Козирог това е много важно.

Водолей

За да остане мъжът Водолей с вас, трябва винаги да сте широко усмихнати, да сте креативни и да умеете да го изненадвате приятно. Водолеите не обичат депресивни натури и няма да останат с вас, ако сте царици на драмите, сигурни са астролозите. Но ако сте позитивни, интересни, с богата култура, може да сте идеалната жена за него. Бъдете готови за пътешествия, забавления, събирания с приятели. Добре е да имате цял арсенал от идеи за различни занимания и трикове за съблазняване.

Риби

За мъжа Риби е важно да се чувства необходим. Интригувайте го, глезете го, бъдете изключително мили с него и винаги търсете неговата подкрепа и мнение. Трябва да се научите да разбирате желанията му, без да ви ги е казал, да предугаждате чувствата му, да сте търпеливи, когато се колебае какво иска. Вярвайте в стремежите му, даже да са абсурдни, никога не го обвинявайте, че е вятърничав или прекалено голям мечтател, казват астролози.