0

В секи зодиакален знак има различни интуитивни способности. Някои са с по-изразено шесто чувство, други с не чак толкова. Но дори двама от една и съща зодия могат да имат различна интуиция. И все пак коя зодия какво шесто чувство има?

Овен

Удивително е как първият знак в зодиака усеща енергиите наоколо. Всеки от нас излъчва някаква енергия, а когато чувстваме любов, омраза или желание, тази енергия вибрира с различна честота. Е! Овенът усеща точно тази енергия и то много точно, кълнат се астролозите. И добавят, че това става особено когато тя идва към него от неговите близки и някак знае как да реагира според ситуацията.

Телец

Телецът има безкрайна жажда за обич и стремеж към задоволство. Той обича да дарява, но и да получава радост, и често го прави инстинктивно. Когато други хора се опитват да проникнат зад защитната стена на Телеца, той го усеща и внимава. Телецът е готов да сподели своето богатство, любов и тайни само с отбрани личности, като веднага разпознава хората с користни цели.

Близнаци

Близнаците са въздушен знак, а точно стихията на въздуха има способността да разнася енергията свободно. Хората от този знак, ръководен от Меркурий, имат уникалната способност направо да четат мислите на другите. И това е защото се интересуват твърде много от чуждото мнение и намират естествен начин да стигнат до него. Това си е чисто и просто любопитство, но може да мине и за шесто чувство.

Рак

Знакът, управляван от Луната, по природа си е много интуитивен. Въпреки че често хората от тази зодия не го осъзнават, те всъщност винаги знаят истината някак си вътрешно. Ракът усеща с всичките си сетива, а също и както се казва със стомаха и сърцето си, емоциите на хората. Той не може да бъде подведен с позитивни думи, когато шестото му чувство долавя негативна енергия. Но пък може да се направи, че го подвеждат.

Лъв

Хората от зодия Лъв са активни, праволинейни и екстровертни. Те имат специална сила, за която малцина хора знаят – могат да усетят инстинктивно кой се е отказал от своите цели и мечти и кой се чувства наистина благословен с това, което има. Благодарение на тази своя способност Лъвовете могат да променят съдби, стига само да пожелаят да чуят вътрешния си глас. Поне така твърдят спецовете по въпроса.

Дева

Девите имат способност да усещат, когато нещо не е наред със здравето на хората около тях. Те направо могат да надушат наближаващи проблеми, особено здравословни. Тяхната интуиция работи като компютър, който анализира фактите всяка секунда. За съжаление това им носи също и голямо безпокойство. Неслучайно хората от този знак стават велики лекари, но и със същата такава сила от тях произлизат и хипохондрици.

Везни

За Везните всичко е енергия, която тече свободно покрай тях. Още от най-ранна възраст те усещат какво се случва наоколо им и ако балансът бъде нарушен, те започват инстинктивно да се опитват да го възстановят. Те се стремят към мир и хармония в живота си. Това са миротворците в зодиака, чиято интуиция се проявява най-силно, когато усети някаква несправедливост.

Скорпион

За всеки от зодия Скорпион може да се каже с голяма вероятност, че от него тайна не можете да скриете. Невероятно е как хората от този знак винаги могат да усетят, ако им спестите нещо. Те притежават „естествен детектор на лъжата“ в себе си, а и по природа направо са си детективи. Скорпионът може също така да усети кога една възможност е истинска и кога е само заблуда.

Стрелец

Стрелецът е благословен от Юпитер с късмета да има нуждата непрекъснато да разширява своите знания и хоризонти и така придобива повече мъдрост. Докато растат, Стрелците се научават да откриват истината и да следват най-мъдрите хора около себе си. Те никога не спират да търсят по-интересни или по-привлекателни форми на знание, от които да черпят мъдрост.

Козирог

Истинският Козирог е дете на Сатурн, което някак вътрешно знае как да се домогне до статут на власт. Тези невероятни хора имат способността да усещат кой е силен около тях – те могат направо да „помиришат“ енергията, свързана с мощ и влияние. Неслучайно една от тайните за успеха на Козирозите е, че те привличат хора с политическа и финансова власт.

Водолей

Един от най-интуитивните зодиакални знаци е Водолей. Хората от този знак не само чуват вътрешния си глас, но и се вслушват в него. Те интуитивно знаят (в глобален мащаб) какво се случва около тях, а също така имат добро усещане за това какво предстои да се случи. Те наистина се справят добре с реалността именно заради това свое безпогрешно шесто чувство.

Риби

Подчинените на знака Риби са духовни личности по рождение. Те са медиуми и могат да доловят вибрации във въздуха, които никой друг не би могъл да усети. Не е случайно това, че много астролози, екстрасенси и духовници са именно Риби. Някои представители на тази зодия буквално могат да усетят, видят или дори да си взаимодействат с духове.