0

Овен 21 март – 20 април

Ден на поверителната информация, пазете свои и чужди тайни и не добавяйте нови хора в кръга на проверените с годините приятелски и роднински връзки. Личните ви комплекси днес избиват в желанието да се похвалите с нещо, за което сте обещали да си мълчите. Добре е да започнете нов тренировъчен или обучаващ курс. Явете се на конкурси и се гответе за нови от утре. На 10-и печелят добре информираните. На 11-и неуредените проблеми се връщат с нова сила и вече изискват да вземете окончателното решение. 12-и е ден на реформи, а някъде се връща и старото положение. На 13-и постигате поне една цел. За 14-и планирайте срещи на четири очи. На 15-и всичко се подрежда, а на 16-и очаквайте придобивка. Добре е за фирмени регистрации.

Телец 21 април – 20 май

Благоприятен ден за учене и проучване, за подмяна на регламенти и участия в различни дейности и конкурси. Сменете треньора или фитнеса, подновете участието си в групите, които избирате за работа и тренировки. Днес знанията лесно се усвояват и лесно се предават на готовите да ги получат. Важно е всеки да усеща докъде може да стигне. Запазете някои данни само за себе си. На 10-и е важна всяка информация, без значение колко ще ви струва това. 11-и е рисков и опасен. Не позволявайте на чужди фиксидеи и фобии да ви отклоняват от пътя. 12-и е ден на коренната реформа. На 13-и взимате своето от живота. На 14-15-и Луната е в Телец в съвпад с Юпитер и Уран. Започвате с печалба, а завършвате с рисков ход. На 16-и вадете патенти и разрешителни за работа.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес успехът и късметът са с този, който е добре информиран, знае или се досеща за плановете на конкуренцията. На всички нива ще върви големият пазарлък. Включете се с всички сили и средства, за да не загубите битката. Ден на тайното знание. Не бързайте да споделяте, ограничете контактите, постарайте се да имате очи и уши там, където се случва нещо важно за вас. На 10-и отделете повече време за проучване и събиране на нови данни в полето на конкуренцията. На 11-и предстои генерална трансформация в бизнеса ви. Меркурий ще навлезе в Близнаци, а Плутон отново ще се върне в знака на Козирога. Всички информации, които сте събрали, ще ви помогнат да направите изпреварващ ход в следващите дни. На 16-и ще се похвалите с победа.

Рак 22 юни – 21 юли

Натрупаните знания и получените по различни канали данни ще ви помогнат днес да вземете правилното решение и да спечелите, докато другите губят. И сънищата ви носят информация, която изтълкувана добре ще ви бъде от полза. Търсете нови учители, нови треньори и място за тренировки. Днес ученикът си намира учител, който да го подготви за предстоящите изпити и конкурси. На 10-и печелят добре информираните, а при вас важната информация ще дойде наготово. 11-и ще бъде рисков ден за конкуренцията, може да вземете нещо определено за друг. 12-и ви вкарва в нова игра с променени правила, но вашият ход е изпреварващ. На 13-и приключвайте, но нищо не започвайте. 14-15-и носят придобивки, но на 16-и получавате откази и правите необмислен ход.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес е важно да сортирате и подредите получените данни. Плановете ви може да се променят, ако усетите, че някой открито ви лъже. Ден на тайното знание, не участвайте в съвместни инициативи с тези, с които имате различни цели и намерения. В този ден е важно да си в приятелска среда. Сменете фитнеса или треньора на децата, ако усещате, че мислите и действате различно. На 10-и от всички страни ви обстрелват с информация, бъдете избирателни в контактите. На 11-и срещате потенциални конкуренти и врагове. Неблагоприятно за обвързване. На 12-13-и може да завладеете престижни позиции, да подпишете изгодни договори и да получите повишение. На 14-15-и не участвайте в събрания и не играйте хазартно. 16-и идва с имотни придобивки и ползи.

Дева 12 август - 22 септември

Днес битката за достоверна и навременна информация навлиза в решителна фаза. Хора без нужните знания и стаж опитват да ви прередят на опашката за по-добро място. Вложете целия си потенциал в конкурентните битки и не отстъпвайте, докато не получите своето. И в любовта се очертават неравностойни връзки. За утре нищо важно не отлагайте. Всичко ще се прави на тъмно. 10-и е ден за проучване. На 11-и Меркурий навлиза в нехармоничните ви Близнаци и заедно със Сатурн от Риби ще влияе негативно на начинанията ви. В играта се включва и Нептун с обсебващи фиксидеи. Но в този напрегнат момент Плутон се връща в Козирог и ви дава сила. 12-и променя правилата, а на 13-и целта е постигната. 14-и е за солови проекти, а на 15-16-и се задвижват съвместни дела.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес е важно да стигнете до корените на проблемите и да ги решите отраз. Хората без самочувствие губят в играта на нерви. Не се отказвайте прибързано от желания и намерения. Другият ще загуби търпение и ще направи нужните ви жестове и отстъпки. Постарайте се да съберете достатъчно информация, която, използвана добре и в точния момент, ще ви донесе предимства и пари. На 10-и сте склонни да притискате някого с нещата, които знаете за него. От 11-и бизнесът ви потръгва, но в отношенията може да има зацикляне. На 12-13-и Луната ви гледа в опозиция от Овена, ще срещате съпротива навсякъде, където имате интерес. На 14-и проведете консултации с лекари и специалисти. 15-и отваря заключени врати и сърца. На 16-и ще се похвалите с успех, мечтана придобивка и победа.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на поверителната информация. Постарайте се да получите първи и преди другите интересуващите ви данни. Може да разберете чрез трети лица как вървят отношенията на близките и децата. Лесно убеждавате хора с комплекси да застанат на ваша страна и да работят за личния ви интерес. И сънищата днес са пророчески и ще се сбъднат. Родените в първата декада водят в играта. 10-и ви носи предимства и информация, която, използвана и продадена добре, ще донесе пари. На 11-и елиминирате конкурент и заемате неговата позиция. 12-и изисква смяна на декора и подхода. Започнете ремонти. На 13-и взимате своето от живота и от любовта. На 14-15-и влизате в конфликти не само с околните, но и със закона, губите пари. На 16-и правите добра инвестиция.

Стрелец 22 ноември – 21 декември

Днес се задействат с пълна сила едиповите ви комплекси. Казвате и правите нещо необмислено пред приятели, а с близките влизате в конфликт. Самочувствието ви рязко спада, а това ще помогне на конкуренцията да ви изпревари и заеме местата, които са заслужени и определени за вас. Нарастват и колебанията ви в личните връзки, а това ще позволи на партньорите ви да постъпят егоистично. Очертава се тежък уикенд с проблеми у дома и във връзките. 5 планети образуват кармичен кръст в хороскопа ви. Намалете темпото. На 12-и започват промени на всички нива, а на 13-и постигате важна цел. 14-и носи успех и предимства при двустранни преговори. На 15-и на едно място губите, но на друго печалбата е за вас. 16-и е рисков, Меркурий и Луна ви гледат в опозиция, пътувания се отлагат.

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на комплексарите и на тези, които ще се възползват от тях. И независимо какви проблеми имате, вдигнете глава нагоре и ще се почувствате по-добре. Не взимайте решения за заминаване извън страната. Дайте още един шанс на любовта и на възможността да успеете професионално тук и сега. Стойте далече от места на конфликт и разправии. Неблагоприятно за оперативни намеси. На 10-и ограничете контактите, разбирателството е трудно. На 11-и Плутон отново се връща в знака на Козирога, където ще остане до 20 януари 2024 г. Дотогава е добре да уредите имотните си отношения. На 12-13-и сте в губеща позиция, намалете темпото. Важното отложете за следващите три дни, когато ще имате късмет и ще уредите перспективни договори. Стартирайте и нова фирмена дейност.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на тайното знание, събирайте информация, но от вас нищо важно да не излиза като споделяне и съобщения към другите. Може да се запишете за някакъв курс, с който да повишите знанията си и да може да кандидатствате за по-висока професионална позиция. Всичко научено днес ще се отплаща напред във времето. Не си спестявайте труда, потърсете специалистите. На 10-и събирайте информация, всичко проучено ще ви е от полза. 11-и е рисков. 12-и е денят на малката ви революция, която ще донесе големи промени. На 13-и постигате нещо, за което дълго сте се трудили. На 14-15-и работите за чужд интерес и взимате малка част от печалбата. Потърсете за съвет капацитет в нужната област. На 16-и регистрирайте фирма и патент, купете имот.

Риби 19 февруари – 20 март

Родените в първата декада днес трудно ще се разберат с деца и родители. На всички нива се очертават противоречия, особено ако не приемете промяната и действате по старому. Време е да усвоите някои уроци, да опресните знанията си, за да бъдете конкурентоспособни. Опитайте да стигнете до корена на проблемите, а не отново да замажете положението с половинчати мерки. През уикенда Луната е в Риби в съвпад със Сатурн и Нептун. На 10-и лъсват скритите ви комплекси, а на 11-и ви водят трудно изпълними идеи. 12-и е ден на неочаквани обрати, статуквото си отива, прегърнете промяната. На 13-и реализирате една стара мечта. На 14-и посетете спонсорите си и направете някои консултации. 15-и носи печалби. Всичко се подрежда. Но на 16-и не рискувайте.

ЧРД

В лична година 5-ица е време да смените посоката, да мислите и действате по нов начин и да търсите ново поле за лична и професионална изява. Организирайте почивки и пътувания, направете огледи на места и терени и прегърнете идеята да намерите по-добро място за живеене и работа. Всяка промяна и всеки нов избор в тази година ще ви носи печалби и ще ви качва нивото. И нека девизът ви да е „с готови куфари и шапка на главата”.

Родените днес до обед ще имат трудности в детството и родители, които ще са или прекалено строги, или ще ги оставят на грижите на баба и дядо. Внимателно дозирайте отношенията си с тези деца, за да не ги травмирате. Имат много дарби и таланти, но ако са притискани и притеснявани, трудно ще ги развият. Те са лесно раними. Родените на изгрева ще бъдат писатели и прогностици. Родените на обед ще успеят след 40-те. Имат кармична връзка с родените под Риби.