0

К раят на годината носи добри поличби за всички зодиакални знаци, но за 6 от тях прогнозите са най-добри, кълнат се световните астролози.

Става реч за Телец, Лъв, Дева, Стрелец, Козирог и Водолей, които са най-облагодетелствани от небесното разположение на звездите и планети. Юпитер става директен на 30 декември, прекратява с ретроградността и връща справедливостта във Вселената.

 

Оптимизъм

Юпитер - планетата на изобилието и справедливостта, престава ретроградното си движение и тръгва директно на 30 декември в Телец. Месецът започна със Слънце и Марс в Стрелец, управлявани от Юпитер, носещи колективно вдъхновение и оптимизъм. Венера в Скорпион изисква от нас да се съсредоточим върху финансовата стабилност и укрепването на личните отношения. 6 зодии могат най-силно да се възползват от благотворното влияние на звездите и да подобрят живота си.

 

Телец

Самата година като цяло носеше добри послания на Телците, а края й продължава тенденцията за увеличаване на изобилието, това преминава и през 2024 г.. Добро стечение за вас е присъствието на Венера в Скорпион. Сатурн също ще работи усилено за вас и създава положителни аспекти за Телеца, което ги прави по-решителни, фокусирани и енергични. В края на 2023 г. ви очакват приятни събития, които ви дават възможност да наберете сили и да почувствате поддръжка.

 

Лъв

Сега е времето да блестите по-ярко от обикновено, когато Юпитер тръгне отново напред на 30 декември, вдъхвайки оптимизъм и решителност във вас. Краят на декември е много мощен, защото ви позволява да намерите посока и да направите промени в плановете, които не са се осъществили. Домът ще бъде страхотно място за презареждане и повторно калибриране, докато планирате следващите си стъпки. Семейните връзки ще станат по-силни, тъй като можете да установите по-добра комуникация.

 

Дева

Като цяло декември ви дава възможност да се чувствате по-спокойни и съсредоточени. Ще ви харесва да прекарвате време в уединение. Докато Юпитер върви директно, ще видите резултатите от работата, която сте свършили през есента. Опозицията на Сатурн към вашия знак е довела до някои ограничения, но ви е позволила да се развивате и да научите да намирате баланс в романтичните връзки. Може да започнете нова глава от живота си точно преди началото на новата година.

 

Скорпион

Когато Юпитер тръгне директно на 30 декември, животът ви ще се промени. Ще изпитате положителна промяна във връзката си и ще почувствате дълбока свързаност с партньора си. Венера е във вашия знак, което ви помага да се почувствате много по-уверени в себе си. Когато Слънцето навлезе в Козирог на 23 декември, това ще ви вдъхнови и зареди с нови идеи.

 

Козирог

Новолунието в Стрелец на 12 декември ще ви насърчи да се погрижите за себе си и да се отпуснете у дома със семейството си. Пълнолунието в Рак на 26 декември ще промени играта за вас, тъй като ще погледнете на любовта по нов начин. Не само ще почувствате по-добра и по-стабилна връзка във вашите романтични връзки, твърдят астролози. Сатурн ще ви предложи успешни насоки и връзките, които имате в момента, ще ви позволят да се издигнете до нови висоти. Юпитер тръгва директно на 30 декември, което може да ви донесе похвали на работа или в училище. Време за оптимизъм и романтика.

 

Водолей

Влиянието на Юпитер в Телец ви дава шанс да се съсредоточите върху грижата за себе си, изцелението и личното израстване. Новолунието в Стрелец на 12 декември ви носи заслужени похвали. На 29 декември Венера ще навлезе в Стрелец, което ще ви помогне да срещнете някой интересен човек. Юпитер спира да е ретрограден на 30 декември, което ви дава чудесна възможност да започнете годината с оптимизъм и основателни надежди за най-доброто, заключават астролозите.

 

Снимка: iStock