0

П рез 2025 г. Юпитер ще е в необичайна фаза и ще повлияе на всички сфери от живота, твърди световноизвестният индийски астролог Аджай Бхамби.

Планетата ще бъде в Близнаци и ще повлияе на всички сфери от живота, като ще бъде ръководен фактор, смята Аджай. И макар сега да сме септември, той направи прогноза за догодина за всички зодии. Ето и силно съкратен вариант от нея.

Огън

Според индиеца Овните ще са от основните щастливци догодина, но не трябва да забравят за баланса. „Могат да започнат да се подготвят за следващите осем години. Ако някой иска да печели пари, да си го постави като цел. Ако има здравословни проблеми, те могат да се решат по-лесно от друг път в бъдеще“, казва Аджай Бхамби.

Лъвът е управляван от Слънцето и е в прекрасни отношения с Юпитер. „Когато силата и мъдростта са ръка за ръка, всичко е възможно и постижимо. През 2025 г. имате шанс да поправите грешките, да постигнете успехи. Но ако видите, че вратата е заключена, колкото и да чукате на нея, Юпитер няма да ви помогне да завършите започнатото“, твърди астрологът.

На Стрелеца звездите помагат догодина. „Мислете мащабно, но трябва да бъдете много организирани, стремете се към порядъчност. Не се главозамайвайте от успехите, за да не паднете изненадващо отвисоко“, съветва Аджай.

Земя

Телецът е в тясна връзка с Юпитер през 2025 г. и това дава плодове, но урожаят зависи само от него. „Юпитер ще ви помогне във финансовите въпроси, в семейните дела и при разрешаването на спорове. Ако започнете нещо сега, премислете го добре как ще бъде след 5 или 10 години. Мащабните дела изискват мащабно мислене“, заключава астрологът.

За Девите Юпитер няма да е много приятелски настроен догодина, защото влиза в конфликт с планетата управител Меркурий. „Постарайте се да видите в трудностите възможност за развитие, а не задънена улица. Гледайте на нещата в перспектива и знайте, че след време нещата ще се получат. Юпитер е суров учител за вас, но не е зъл и в бъдеще това ще ви помогне“, отсича Аджай.

Козирогът трябва да се труди доста догодина. Трябва да знае, че нищо не е гарантирано. „Бъдете реалисти през 2025 г. забравете за илюзиите, подредете живота си и всеки ден действайте по предварително направен план“, отсича Бхамби.

Въздух

Юпитер влиза в Близнаци и това създава много възможности за знака. Започва нова ера. „Поемете юздите и насочете колесницата на вашия успех в желаната от вас посока. Растеж, развитие, кариера - всичко ще бъде по пътя ви, просто имайте време да направите необходимите спирки“, съветва индиецът.

За Везните 2025 г. ще бъде напрегната. „И ако наистина искате да направите всичко, не го отлагайте. Не чакайте промяната да дойде при вас - създайте я сами. Но трябва да бъдете по-внимателни с парите“, отсича Аджай.

Водолеят символизира порядъка в Космоса, както и Юпитер. „Това е много добър шанс за тези, които искат да изследват нещо или да станат учени. Освен това знаете как да си поставяте цели и да се концентрирате, за да ги постигнете. Основното нещо е да не поемате всичко наведнъж, в противен случай не сте далеч от прегряване“, предупреждава астрологът.

Вода

Ракът е още един знак, важен за Юпитер. „Луната отговаря за въображението, а Юпитер го подхранва. През 2025 г. има шанс всички проблеми или недоразумения да бъдат разрешени, поне финансовите. Но, виждайки колко добре върви всичко за вас, рискувате да се увлечете твърде много“, отсича Аджай.

Аджай Бхамби

Скорпионът е управляван от Марс и Юпитер, които са добри приятели. „Имате много енергия, не знаете накъде и как да я насочите. Но Юпитер ще ви каже как да го направите правилно“, уверява астрологът.

За Рибите интуицията е вашата пътеводна светлина през 2025 г. „Юпитер е добра планета, готова да помогне. Време е да помислите за себе си и да се обичате. Ако направите това, ще има мир и хармония. Не вземайте прибързани решения, не се забърквайте в съмнителни авантюри и не се поддавайте на провокации – това ще ви помогне да продължите напред без загуби“, казва Аджай Бхамби.