0

В лична година 3-ка е време да стабилизирате работата, живота и връзките си с подходящите договори. Разширявате територията си на работа и влияние, а някой върви и към лично обвързване. Тази вечер Луна и Венера светят в точен съвпад, а това е знак, че любовта чука на вратата ви. През 2025 ще бъдете вече натоварени с повече задължения и отговорности. Поживейте си това лято, другото ще трябва да работите или да се грижите за семейните нужди и интереси.

Родените днес притежават изключителна интуиция и харизма. И независимо към каква професия ще се ориентират с действията си ще упражняват лечебен ефект върху другите. Техните изяви, песни и танци може да ви разплачат. Те са способни да достигнат до дълбоки и съкровени кътчета на съзнанието на околните и да ги стимулират към активни и целенасочени действия за постигане на желаната цел. Още от малки ще ви лекуват с ръце, очи и думи, те естествено усещат на кого какво му е нужно.

Овен 21 март – 20 април

Луната излиза от хватката на новолунието и следобед попада в прегръдките на Венера. Лесно се отива към изневери, а тази вечер някой може да направи бебето, желано или не. Не отсъствайте от дома, бъдете честни в чувства и отношения. Днес любовният ви компас е разбалансиран, може да вземете грешното решение, ако не послушате интуицията. Отлагайте за утре важните инициативи. На 6-и ще разберете по трудния начин къде не ви е мястото и с кого е време да се разделите или да коригирате отношенията. На 7-и не се препоръчва пасивно изчакване, стартирайте нова дейност. 8-9-и ви дават повече права и пълномощия. На 10-и преговаряйте с чужбина. На 11-и клюката върши мръсната си работа, пазете свои и чужди тайни. На 12-и влизате в неблагоприятен тридневен период.

Телец 21 април – 20 май

Доверете се на предчувствията и инстинктите. Пълнолунието събира Слънце, Луна и Венера в хармоничния ви Рак. Вървите към стабилизиращи връзки, може да срещнете любовта на живота си при странни или конфликтни обстоятелства. Следвайте вътрешния си глас независимо какво се случва. Яжте само това, което ви се яде, откажете нежелана храна, дори и с риск да обидите някого. На 6-и откривате истинския смисъл на връзката си с някого. На 7-и работите за чужди интереси. На 8-и не се включвайте в съвместни инициативи и не подписвайте колективни трудови договори. Срещите на 9-и носят провокации за родените в третата декада. 10-11-и ви водят към целта и дават шанс за успешни договори и връзки. На 12-и нищо да не се споделя, важното се урежда следобед.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на устата, внимавайте какво ядете, какво казвате, искате или обещавате. Не правете компромиси в чувствата. Бъдете особено пестеливи в изказванията си и не засягайте чужди интереси. Добре е да насочите силите си повече към любовта и да се погрижете за интимния си живот. Слънце, Луна и Венера се целуват в нощното небе. Избягвайте конфликтите и бурните емоции. Очертава се любовен уикенд, съчетайте полезното с приятното. Вечерта любовта ще ви отвори врата към съвместни участия и бизнес. На 7-8-и постигате максималното, а някой ще стартира и нова фирмена дейност. На 9-и важното уредете до обед, след това колебанията ви ще помогнат на друг да си подреди бизнеса и живота. На 10-11-и бъдете дипломатични, а на 12-и възобновете стара връзка и дейност.

Рак 22 юни – 21 юли

Съвпадът на Слънце и Венера е нарцистичен аспект, независимо че провокира любовни страсти и чувства. Всеки мисли за личния си интерес, но ще трябва да направи компромис, ако не иска да остане сам в любовта. Интуицията ви бележи пик, доверете се на подсъзнателното си усещане и ще направите верния избор. С някакво особено чувство усещате кое е полезно или вредно за вас. Новолунието събира Слънце, Луна и Венера в Рак. На 6-и вървите на среща с любовта, а на 7-и може да стартирате или да подновите фирмена дейност. На 8-и мислете повече за себе си, а на 9-и се съюзете с доказани приятели и спонсори. На 10-и Венера напуска Рака, насочете се към публични изяви, любовта да почака. 11-и е тежък, рисков и провокативен, на 12-и правите нежелан компромис.

Лъв 22 юли – 22 август

На това новолуние Слънцето е в изкушаващ съвпад с Луна и Венера. Очертават се любовни тройки и изневери, които може тотално да объркат живота ви. Вечерта ще видим Луната във формата на уста, внимавайте с храната и приказките, спазвайте диета на всички нива. Не се намесвайте в чуждите дела и не позволявайте намеси в своите. Точно днес не правете избор на цел и посока. Новолунието в Рак на 6-и е най-трудният ви и слаб момент в сатурновата ви дупка. Но на 7-и Луната вече е в Лъв в съвпад с Меркурий, а този аспект ще събуди лъвската ви сила, ще помогне да стартирате нови печеливши дейности. На 8-и работете само за себе си. На 9-и оглавете съвместни инициативи, а това ще помогне на 10-11-и да уредите и нужното финансиране. Пожеланото на 12-и ще се сбъдне.

Дева 23 август – 22 септември

Днес Слънце, Венера и Луна са в съвпад в знака на Рака, отговарящ за дома и семейните ценности. Един среща любовта, а друг прави първо предложение. Следвайте импулса, обединете чувства, ресурси и интереси и бързо направете своя избор. Родителите може и да не са доволни, Сатурн ви гледа подозрително от Рибите, но няма да се намеси със забрани. Доверете се на интуицията. Новолунието на 6-и ще бъде стартов момент в личните ви връзки, старото си отива, нова любов идва на хоризонта. На 7-8-и и бизнесът ви може да направи крачка в нова посока, а на 9-и вече тичате към успешни договори и сделки. Протегнете ръце и ще се срещнете. На 10-11-и Луната е в Дева, диагностичният ви талант няма да ви излъже, ще вземете правилното решение. 12-и събира родата.

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят е рисков и проблемен за родените около 5-15-и октомври. Луна, Слънце и Венера сключват пречупващ аспект с вашето рождено Слънце. Това новолуние поставя парливите въпроси на масата за преговори както в делови, така и в емоционален план. Очертават се изневери и изнервящи положения, в които никой не отстъпва и не прави компромиси. Не взимайте прибързани решения. На 6-и ще се наложи да взимате неблагоприятни и тежки за вас решения, по-добре отложете важните разговори. 7-8-и са добри за освещаване на нова фирмена дейност. На 9-и сключете нови договори, а вечерта уредете среща с любовта. От 10-и Венера вече ви гледа в хармоничен аспект от знака на Лъва, връзките ви се стабилизират. На 11-и до обед правите силен ход. На 12-и действайте следобед.

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Ден на пречистване и обновяване в духовен и физически план. Луна, Слънце и Венера от Рак ви облъчват стимулиращо и презареждат личната ви програма. Ден за любов, за приятелски срещи, за пътувания и търсене на благоприятно място за внедряване в бъдеще. Всичко може да се подреди по възможно най-добрия начин. Приключете вредни връзки, планирайте бъдещето и гледайте напред. За вас новолунието на 6-и привлича любовта, а и бебето може да направите. 7-и стяга около врата ви примката на неравностойните договори, не ставайте никому длъжник. 8-9-и ви вкарват в източваща силите и ресурсите ви програма. Загубите ще са по-малко, ако се доверите на интуицията. 10-и идва с проблеми в любовта и връзките. На 11-и сключете нов договор, на 12-и късметът ви идва следобед.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на откровение в посока на чувствата и любовта. Идете там, където вече ви е отвело сърцето. Слънце, Луна и Венера са в прегръдка на това новолуние. Направете своя избор, подредете семейния живот и уточнете приоритетите с партньора. Вървите към срещи, които ще променят тотално посоки и съдби. Планирайте и пътувания в тези дни. Избирайте храната си по чувство и каприз. На 6-и се събуждате с усещане за верния избор, доверете се на инстинктите. На 7-и сключете нов договор, обезпечете лични и фирмени ресурси. Край с изчаквателната политика. На 8-и играйте солово, не позволявайте намеси в личния ви избор. На 9-и доминирате, получавате повишение и ви предлагат изгодни оферти. На 10-11-и попадате в капани на страстта, но на 12-и отново сте в играта.

Козирог 22 декември – 20 януари

Новолунието в Рак противопоставя Слънце, Луна и Венера на родените около 5-15 януари. Както и да постъпите, ще засегнете нечии интереси, а за вашите никой няма да се погрижи или поне да попита. Енергията ви е на кота нула, не участвайте в рискови състезания. И в отношенията се чувства напрежение и несигурност, а някой отстрани опитва да ви противопостави на близки и приятели. На 6-и срещате отпор при всяка своя инициатива, намерение или искане. Намалете темпото. На 7-и владеете положението и получавате изгодни предложения. 8-и е добър за сключване на нови фирмени договори. 9-и отваря врати и сърца, влизате в подходящата среда. На 10-11-и постигате максималното, докато другите губят. 12-и ви вкарва в игра без правила, чакат ви три рискови дни.

Водолей 21 януари – 18 февруари

По незнайно какви пътища Водолеят често се привлича от родените под Рак. Това новолуние ще ви срещне с любовта и може да промени личните ви посоки и приоритети. Слънце, Луна и Венера от Рак пробуждат забравени чувства и страсти, провокират действия, които може и да сте си забранили. Луната е във формата на уста, а в деня на устата се усещат не само сладостите, но и горчивините. 6-и ви среща с любовта, преосмисляте и старите връзки. В интервала 7-9-и Луна и Меркурий ще ви гледат в опозиция от Лъва. Хора с положение и власт и над вашия живот ще определят личните ви приоритети и ще доминират при взимане на общи решения. На 9-и в рискова позиция са родените след 10-и февруари. На 10-11-и подпишете нови договори, а на 12-и уредете изгодна имотна сделка.

Риби 19 февруари – 20 март

Днес Слънце, Венера и Луна са в хармоничен аспект към Сатурн от Риби, а този аспект ще помогне да се оправят отношенията с родители и деца. Започнете благоприятните за всички промени. Доверете се на интуицията. С някакво шесто чувство ще усетите какво е полезно или вредно за вас, къде да бъдете и да останете и откъде бързо да бягате, докато не се ви хванали с брачен договор. На 6-и сте на прага на кармични срещи, доверете се на интуицията. 7-8-и дават шанс на хората с дарби и таланти, с активен и предприемачески дух. Започнете нов предмет на дейност. На 9-и сключете нов договор, дайте шанс и на любовта, от 10-и Венера вече е в Лъв, погледите ни се насочват към артистичните изяви. 10-11 са дни на конфликти и ултиматуми, а на 12-и се връщате при корените.