0

В година 7-ца някои от тенденциите да налагате своя диктат върху другите изчезват. Вероятно е върху вас да се упражнява някаква форма на диктатура и пресиране. Ще се наложи да се съобразявате с хора и фактори, с които преди не сте имали проблеми и даже лично сте потискали. Предстои смяна на приоритетите, на вижданията и поведението. В отлив сте, нуждаете се от подкрепа и може да я получите в края на май и началото на юни. Тогава ситуацията ще се обърне във ваша полза и интерес. Дотогава намалете темпото.

Родените днес на точната квадратура между Марс и Луна са склонни да се поддават на емоциите и да се настройват агресивно, когато нещата не стават както те искат. Бъдете твърди във възпитанието им, не позволявайте да ви се налагат. При тях дозировката на нещата е от особено значение, ако в дадена посока се прекали, ако прекалено ги притискате, може да реагират агресивно. Винаги ще имат втори шанс в живота, в поведението и в отношенията си с околните. За родените преди изгрева не се препоръчва военна кариера и агресивни спортове. Неблагоприятно за раждане в часовете около полунощ.

Овен 21 март – 20 април

Днес с лекота пробивате облаците на изолацията и дистанцирането, с всеки може да се разберете и да разрешите спорните въпроси. Уточнете отношенията и ще избегнете проблемите и притесненията в следващите два дни. Днес за всичко имате втори вариант, втори шанс и възможност да постъпите различно и да коригирате отношенията си с тези, с които сте се дистанцирали. 13-и е ден за разговори с близки и приятели в чужбина, скъсяваме разстоянията. 14-15-и са рискови и конфликтни, семейните дела са на преден план, работата да почака. На 16-и важното уредете до обед. На 17-и действайте активно следобед. На 18-и стъпвате на сигурна база, преподпишете договори. От 19-и Слънцето напуска Овена, едно покровителство си отива от живота ви.

Телец 21 април – 20 май

Днес облаците се разнасят, не бързайте, оставете другите да изкажат болката си и не наливайте масло в огъня на враждата. Ако запазите спокойствие независимо от случващото се, ще си дадете сметка за нещо, което не сте разбирали и приемали. Днес откриваме истинския смисъл на отношенията си с някого. Телепатичните контакти работят на макс, обаждат се тези, за които мислим. На 13-и не се оплаквайте, всичко ще се подреди. 14-и сбъдва желания. На 15-и не започвайте с конфликт и забележки, важното уредете следобед. 16-и топи ледовете, побързайте и до обед проведете нужните разговори. 17-18-и ви сблъскват с основните ви конкуренти и врагове. Нищо да не се споделя. 19-и е магичен и успешен, Юпитер и Уран са в точен съвпад в Телец и Слънцето ги подкрепя.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес се мисли и действа в по-далечна перспектива. Водете преговори с фирми и приятели от чужбина. Направете предложения и чакайте такива. Не се съгласявайте с чуждите оферти. Може да се наложи да пътувате и да се срещнете на четири очи. Важното е да представите в приемлив вид предложенията си, да привлечете спонсори и съмишленици. Нека инициативата излиза от вас. На 13-и се обадете и подновете контакти с чужбина, свършвате добра работа и за купон остава време. 14-и е провокативен, не критикувайте другите. Важното за 15-и уредете следобед. На 16-и дистанциите се стопяват, но следобед отново идват проблеми. На 17-и уредете ремонти и строителни дейности. На 18-и сте на точното място, получавате изгодни оферти. 19-и ви вкарва в конфликти.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес опитайте да „огреете” и да бъдете там, където е личният ви интерес, където са приятелите, шансовете, чувствата и бизнесът ви. Препоръчват се връзки с чужбина. Проверете условията за работа или кандидатстване в чуждестранни училища или фирми. Може да се спрете на два варианта, а след време да изберете единия. И малко вероятното може да се реализира и да промени живота ви. На 13-и всяка среща и контакт ще са от значение за бъдещето ви. В следващите два дни Луната от Рак ще сключва перфектни аспекти с планетите в Риби, но и тежки такива с планетите в Овен. Предстои ви избор, който не бива да се отлага. На 16-и важното уредете до обед. На 17-и следобед дистанциите се стопяват, водете преговори. На 18-и подновете договор, на 19-и идват печалби и поводи за радост.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес е важно да се подсигурите по всички линии на личната си амбиция. Обмислете и подгответе два варианта за работа и лични срещи. Нещо неочаквано може да се промени и обърка, а това ще изисква бързата ви и адекватна реакция. В момента нищо не е сигурно, бъдете гъвкави и готови да предложите нови решения и варианти при лични и делови разговори. Чакайте обаждане от чужбина. На 13-и ще имате два варианта. На преден план идва това, което сте загърбили. На 14-и пазете свои и чужди тайни, водете честна игра, дори и да сте сърдити. 15-и сбъдва желания, а на 16-и до обед с всеки може да се разберете. Луната навлиза в Лъв, променя се програмата ви за пътуване и гостуване. На 17-и загубите ви се обръщат в печалби. 18-и ви дава нови пълномощия, но за 19-и рискът нараства.

Дева 23 август – 22 септември

Денят носи рискове повече за родените в третата декада. Не споделяйте планове и идеи, тенденцията е някой да се възползва от труда и амбициите ви и да реализира печалби за ваша сметка. Не пренебрегвайте задълженията си заради чуждите нужди. Свършете си належащата работа и тогава правете услуги. Всяко разсейване ще ви коства много и може да ви навреди здравословно. На 13-и родените в третата декада зациклят и трудно се справят с променящата се ситуация. 14-и е ден на поверителната информация, не издавайте тайните си, опитайте да разберете чуждите. На 15-и сутринта си пожелайте нещо и ще го имате. На 16-и дистанциите се стопяват, срещате нужните ви хора. На 17-и до обед не поемайте рискове. 18-и е ден за активен отдих. 19-и идва с награди и придобивки.

Везни 23 септември – 22 октомври

Уплътнете си максимално деня с релаксираща и делова програма. Намерете време за преговори и подготовка за нови начинания. Кандидатствайте за работа в чуждестранна фирма и търсете спонсори за бъдещите си начинания. Един от дните, в които изпращаме стрелите на амбицията си към различни цели и посоки, все някоя ще уцели в десетката и ще ни срещне с бъдещи работодатели и партньори. 13-и е печеливш и успешен, действайте активно и комплексно в различни направления. На 17-18-и Луната от Рак и планетите в Овен сключват рискови аспекти към Везните. Конфликтите са неизбежни, разкриват се неприятни тайни, губите ценни връзки и здравето е нестабилно. На 16-и уредете важното до обед. След това до 17-и на обед не правете нов избор. На 18-19-и намирате нов подход и нова база.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

В момента за вас се отварят възможности и варианти, от които бързо трябва да се възползвате в следващите два дни. Не пропускайте срещи, реагирайте на покани и обаждания и се движете на гребена на вълната от промени. В момента може да хванете и вашия влак в любовта и дано не е последният. Обадете се на близки и приятели в чужбина, направете резервации за едно гостуване. 13-и е ден на подготовка преди старта на важни за вас дейности и инициативи в следващите дни. Планирайте за 14-15-и срещи, водете преговори и не се отказвайте от предложения. В следващите три дни са вероятни проблеми и провокации, опити за навлизане в личното ви пространство и интереси. Действайте бързо, обединете усилията си с партньорите. От 19-и ще срещате силна опозиция.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес родените след 11 декември губят позиции, правят грешни и несигурни ходове, с което дават предимство на конкурентите си. Преговорите с чужбина зациклят, водите двойнствен живот и любовните ви отношения излизат от релси. Но до вечерта ще се намери изход от всяко положение, ще уредите семеен проблем и връзките ви ще се напаснат. Пазете свои и чужди тайни. Без коментар. На 13-и Луна и Нептун са в конфликт спрямо родените в третата декада. На 14-и една накриво казана дума пали опасни огньове. На 15-и важните срещи отложете за следобед. 16-и идва с късмет за родените в първата декада, а на 17-18-и и за другите ще има успехи, подкрепа и стимулиращи обстоятелства. Подпишете нови договори, явете се на изпити и конкурси. 19-и е рисков и губещ.

Козирог 22 декември – 20 януари

Добре е днес да осъществите контакт с фирми, с партньори или приятели от чужбина. Не оставяйте нищо важно за уточняване в следващите два дни. Сега е моментът да се договорите, да предложите своята оферта, да разгледате и приемете подходящата за вас. Може да попаднете на точното място и да получите нещо изгодно. Ден на откровение за правилния избор и в любовта. 13-и носи успех и ви зарежда с енергия. На 14-15-и Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Рака, вероятни са проблеми у дома и при пътувания. Не споделяйте намеренията си и не се хвалете предварително. На 16-и преговаряйте до обед, а на 17-и важното уредете следобед. От 18-и Луната вече е в Телец, а на 19-и и Слънцето ще я последва. Навлизате в силен и обезпечен период.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Използвайте всяка предложена възможност за делови и лични срещи, за разговори по важните за вас въпроси и за сближаване с нужните ви хора. Получавате и вести от чужбина, които ще променят живота и плановете ви, ще насочат амбициите ви в нова посока и ще посочат приоритетите. Днес се носите на гребена на вълната от възможности, не си пропилявайте шансовете, бъдете активни. На 13-и пътувайте, уредете си делови и лични срещи, всичко се развива успешно. 14-и е рисков, пазете си тайните. На 15-и късметът ви идва към обед, стопявате дистанциите и получавате нужното. На 16-18-и Луната ще ви гледа в опозиция от Лъва, ще водите битка с шефове и авторитети. На 19-и правите разходи, които ще ви затруднят финансово, но и длъжници ще ви се издължават и ще помогнат.

Риби 19 февруари – 20 март

Луната от Близнаци е в конфликт с Марс и Нептун от Риби. Аспектът се свързва с алергиите, с нетърпимостта към определени отношения, храни и лекарства. Спазвайте инструкциите в дозировката на лекарства, не прекалявайте с алкохола, не позволявайте и на несподелените чувства да вредят на връзките ви. Има тенденция нещо да се подлюти, а друго направо да ви вгорчи живота. На 13-и срещате неразбиране и отчуждение, но на 14-15-и печелите сърца и предимства, влизате в нова среда, а някой и в нова къща. На 16-и до обед може да се разберете и да разделите неделимото. След това до обед на 17-и не се намесвайте и не позволявайте намеси в личния ви избор. 18-и дава предимства, пълномощия и нужното финансиране. На 19-и е време да се връщат старите дългове.