0

Т ова лято всички ни очаква изобилие, защото Юпитер, планетата на експанзията, растежа и добрите възможности още през месец май се премести в Телец. Знак на парите, лукса и материалните блага.

Още една добра новина: Излязохме от сезона на затъмненията точно навреме за лятото и ретроградният Меркурий приключи преди няколко седмици. Така че този сезон се очаква да протича много по-плавно в сравнение с последните няколко месеца. Промените все още могат да се развият до няколко месеца след затъмнението, така че бъдете нащрек за някои дълготрайни ефекти.

Все пак ни предстои още една фаза на ретрограден Меркурий от 23 август до 15 септември в знака на Дева. В това време трябва да сме по-внимателни най-вече в работен план. Най-силно ще го усетят Девите, както и хората с асцендент Дева.

Връзки

Открояващият се транзит през лятото на 2023 г., що се отнася до любовта, е ретроградната Венера в Лъв, която ще обърне директния си ход от 23 юли до 4 септември. В това време тя ще ни подтикне да предоговорим връзките и партньорствата си. Венера в Лъв ни пита какво ценим най-много в себе си. Периодът ще бъде неблагоприятен за започване на нови любовни връзки, като могат да възникнат проблеми и във вече съществуващите. Също така времето ще бъде неподходящо за големи покупки, козметични процедури и най-вече за сключване на брак. Но периодът има благоприятно влияние за възстановяване на стари, приключили отношения, както и за поява на бивши партньори.

Ето какво са приготвили звездите през лятото за всяка една зодия.

Овен

Започнете летния сезон с пътуване за един уикенд, потърсете кратки еднодневни екскурзии наблизо или планирайте пътуване, за да посетите приятел за няколко дни. Юли ще се усеща по-бавен в сравнение с юни и това е идеалната възможност да прекарате така необходимото време у дома. Възползвайте се максимално от последните дни на лятото, като се съсредоточите върху хобитата си и се докоснете до творческата си страна. Ще приключите лятото в най-романтичния период от годината за вас - месец август. Кажете „да“ на планове, където можете да се срещате с хора.

През юни може да имате важни срещи или разговори.

Телец

Опитайте се да следите разходите си през юни и помислете, преди да правите импулсивни покупки. Особено като Телец, обичащ лукса, може да ви бъде трудно да устоите на пазаруването. Но ако усетите желание да купите нещо, вземете нова книга, тъй като през юли ще имате интерес към четене и учене. До края на лятото ще искате да се върнете към домашния начин на живот. Помислете да пренаредите мебелите си или да почистите гардероба си, за да направите пространството си удобно. Може също да предприемете пътуване, за да посетите семейството. Мислите ви през лятото ще бъдат насочени основно към работа, пари, дом и семейство. През септември ще имате много по-добри възможности за любов и връзки. Времето ще бъде удачно за посещение на курсове и квалификация. Ако обмисляте стартиране на личен бизнес, направете го сега.

Близнаци

Вие сте в стихията си през юни, тъй като това е вашият месец. Ще бъдете още по-популярни, отколкото обикновено, с много покани и планове с приятели. Вашият сезон също е нещо като вашата лична нова година и може да ви се прииска да промените нещо в себе си или да започнете ново начинание. Юни е идеалното време за нови запознанства, ако сте необвързани. След пълнолунието в Стрелец, което бе в началото на юни, може да очаквате важни събития в любовен план.

Рак

Ако обикновено потискате чувствата си, то юни е чудесно време да опитате да говорите за тях с близки или терапевт. Ще се почувствате много по-добре, като ги извадите наяве, вместо да се опитвате да запазите всичко в себе си. Ще се наслаждавате на времето си сами през юни, но ще бъдете по-социални от обикновено през юли. Като човек, обичащ да прекарва доста време у дома, цялото внимание, което получавате през сезона, може да ви дойде в повече. Обвързаните могат да планират романтична почивка. По принцип Раците са склонни да бъдат по-интровертни, така че възползвайте се, докато сте в светлината на прожекторите във вашия месец юли. Бъдете отворени за нови запознанства. През август помислете какво можете да направите, за да подобрите уменията си, и може да получите повишение. Август е подходящо време да се опитате да потърсите нов източник на доходи.

Лъв

Лъвовете са социални по природа, така че през лятото имате много възможности за общуване и срещи с нови хора. Не ви е трудно да бъдете център на внимание, ще бъдете изключително магнетични през този сезон. Като цяло най-благоприятното време ще бъде през август, с малки изключения заради ретроградната Венера, която може да обърка любовния ви живот или да върне стари партньори. Може да имате повече съвместни проекти в работата си през лятото. Като Лъв вие обичате да поемате отговорността, но се опитайте да бъдете гъвкави относно това как другите искат да правят нещата.

Дева

До края на юни ще сте съсредоточени върху работата, но ще имате възможност да излизате с приятели през юли. Краят на лятото ще е време да забавите темпото след натоварените юни и юли. Използвайте това време, за да презаредите и да прекарате известно време сами. Лятото е свързано предимно с вашата кариера и приятели, като можете да срещнете някого по работа или чрез приятели. Ако вече сте във връзка, можете да създадете нови приятелства. До края на юни може да сте по-заети от обикновено в работата или може да бъдете помолени да ръководите нов проект. Ако търсите нова работа, започнете да се оглеждате. Юли може да донесе повече сътрудничество с колеги, което не е силната ви страна. Тъй като сте такива перфекционисти, работата в екип може да бъде трудна.

Везни

Може да ви предстои голямо пътуване или може да сте в процес на планиране на такова през юни. Също така, ако ви е интересно да научите нещо ново през това време, потърсете книги или уроци, които можете да посещавате. Като Везни вече сте много социални и графикът ви ще бъде натоварен през август. Няма да мислите много за любов през лятото, вашето време ще бъде по-скоро през есента. И ще бъде много по-добро време да се опитате да срещнете някого. Тъй като ще имате желание да учите през юни, помислете за курс или квалификация, която може да бъде полезна за вашата кариера. Можете да подобрите уменията си.

Скорпион

Скорпионите са доста потайни личности. Опитайте се да не бъдете толкова затворени, особено с близки хора. Може да тръгнете на голямо пътуване през юли или да започнете да планирате следващата си ваканция. Юни е идеалното време да прекарате качествено време с партньора си или да получите повишение или неочаквани пари. Работата ще бъде на фокус в края на лятото, така че може да нямате много време за забавления през август. Работете усилено, защото през септември ще имате много социални контакти.

Стрелец

Може да прекарате юли в преглед на финансите си. Бъдете в крак с разходите, тъй като Стрелците често са импулсивни, което може да се превърне в проблем при пазаруването. През оставащите дни на юни се съсредоточете върху половинката си - прекарвайте повече време заедно. Ако все още не сте във връзка, около новолунието в Близнаци може да срещнете нов човек. Може да имате задача да обучавате нови служители, да преподавате нещо на колегите си или да правите презентация на работа към края на лятото. Бъдете по-структурирани.

Козирог

До края на юни влезте в график за тренировки и опитайте да планирате храненията си за седмицата. Времето ще бъде благоприятно да се погрижите за всички задачи, които сте отлагали. Около средата на юли може да имате любовни запознанства или да имате развитие във връзката си. Юни за вас е добър месец да се отървете от досадните задължения като разходи или планиране на работа. Като Козирог винаги искате да правите всичко по най-добрия възможен начин, но се опитайте да не затъвате твърде много в детайлите.

Водолей

Юни е време за забавление и творчество за вас. Върнете се към хоби, за което не сте имали време, или опитайте да започнете ново. Възползвайте се максимално от този сезон, защото юли ще бъде по-обикновен и изпълнен със задължения. Лятото е почти най-добрият период от годината за любовния ви живот. Юни е идеален за необвързаните Водолеи. Юли ще имате повече работни задачи. Не отлагайте задълженията си.

Риби

До края на юни ще прекарвате повече време у дома или със семейството. Починете си и се заредете с енергия преди юли, когато ще имате добри аспекти в любовен план. Юли е чудесен за творчески хобита. Бъдете отворени за нови запознанства. Работата ви може да се стори малко досадна през август и може да имате повече административни задължения и работа от обикновено. Имайте предвид, че тези задачи са необходими, за да поддържате нещата гладки, дори и да не са най-забавните.