0

Д о началото на пролетното равноденствие българинът трябва да промени своя чип (поведение, начин на мислене, мироглед, ниво на духовност), за да се разкрие един по-добър път за развитие пред България. Това сензационно разкри системата на Фън Шуй, която си има и свой предсказателен клон, наречен Летящите звезди. Този клон е част от Школата на компаса, базира се и на магическия квадрат, и на Китайската астрология и нумерология, и на Канона на промените И-Дзин.

Възход

Според езотерика Ели Маринова до края на март има космически предпоставки да започнем да откриваме своята вътрешна сила като народ и нация, да възродим патриотизма си и своя възрожденски дух и да тръгне страната ни по един по-светъл път на развитие. „Не само да оценим богатствата си, историческото и културното си наследство, природните богатства и забележителности, силния български дух, но и да започнем да живеем по нов начин с чувство за национална гордост, с грижа за ближния и за България“, заявява кабалистката Маринова. Тя предупреждава, че ако обаче позволим на гнева и разочарованието (от политици, цени и т.н.) да ни ръководят, има опасност да станем врагове на самите себе си.

Черно -бяло

Според източната прогностика периодът за България ще бъде много динамичен, настроенията ще бъдат крайни в обществото между черното и бялото. Ще има осезаемо раздвижване, обменът на информация ще е доста активен. Въпросите, касаещи финанси, политика, енергетика ще продължат да стоят на дневен ред и да чакат своите оптимални решения, разяснява Маринова. „В личен план, ако не сме твърде напористи и избягваме конфликтите, месецът ще е добър за нас. Възможно е да отбележим напредък в област, която до този момент е била пренебрегвана, въпреки важността си, да положим едно добро ново начало, което, за да го докараме до добър край, ще се нуждае от грижи, време и внимание“, съветва Маринова. Тя даде и Фън-Шуй прогноза за 12-те знака от Източния календар от 11 март до 25 март, когато се чества християнския празник Благовещение. Но много от засечените тенденции ще действат и малко по-напред във времето – до април. Междувременно на 20 март настъпва и пролетта, която според древните българи се е считала за старт на цялата година. За това е много важно как човекът и даденият народ ще влязат в този нов космически цикъл – с гордост, с добри дела и бодър дух или с попарени криле и люти безадресни клетви.