0

Н осителката на титлата „Мис България“ Антония Петрова украси цели пет елхи. Красавицата направи специални кадри, които посвети на коледната си украса, тя беше и една от първите знаменитости, които украсиха дома си за предстоящите празници.

Антония разказа интересни подробности около вълненията си покрай Коледа. Тя сподели, че това е един от любимите й празници и много държи на коледния дух, който я завладява от рано. В дома си блондинката нареди естествено дръвче: „Много държа елхата да е естествена. И играчките на нея да не са пластмасови. Събирам от години стъклени играчки и това е моята колекция. Всяка година допълвам нови и нови“, обяснява миската. Цветовете на украсата й са в земни цветове, бежово, шампанско, която, както самата тя разказва, е много актуална.

Освен елха в хола и кухнята на миската има коледна декорация върху масата, бар плота. Впечатляващо е, че освен основната голяма елха има коледна украса и в стаите на децата й. Всяко мъниче има своя собствена стая и различна коледна декорация. „В стаята на Бест украсата е червена, а на Ив е в зелено“, разказва Антония. Коледните елхички на момчетата са с топки, елфи и по една отличителна вратовръзка в червено и зелено. Ден преди да наредят коледната украса в дома си, Мис България показа, че синът й е минал през дома на баба му, където е помогнал и с нейната декорация. Там отново има само стъклени топки, само че този път те са в розово и цикламено. Разбира се, Антония не пропусна да сподели, че е подредила коледно дръвче и в офиса. И вече е в трескаво очакване на Дядо Коледа. 

Котка 

Мария Игнатова също показа, че има повече от една елха. Първо сподели как с помощта на няколко червени топки украсява елхичка в двора си. Тя разказа, че това било растение, купено преди години по Коледа в саксия, след като няколко години поставяла елхата в кухнята сега вече тя не се побирала и я присадила на двора си. Няколко дена след това Игнатова показа как с лекота украсява още една малка елха, но този път поставена в хола. „Децата растат, елхите се смаляват“, написа тя. Дръвчето Мария е поставила съвсем неслучайно на висока маса, тъй като има котка, която много харесвала играчките върху нея. 

Семейство Джаферович, също бяха от първите, които побързаха да поканят Коледа в дома си. Още в средата на ноември Жени, Ваня и двете им деца се събраха около елхата, за да я подредят заедно. Семейството избра висока почти до тавана изкуствена елха. Типично в коледен стил я наредиха с топки в червено и златно и поставиха жълти светещи лампички. Разбира се, накрая не пропуснаха и типичната снимка по пижами пред нея. Евгения сподели клип в социалните мрежи и написа“ спомени от Коледа“. 

С коледна фотосесия по пижами се похвали и Палома Митева. Моделката и певица съвсем наскоро сподели, че се мести за по-дълго в Дубай, където живее и половинката й. Още с пристигането си в арабската държава тя сподели, че заедно с децата се е захванала с украсяването на коледната елха. Красавицата се похвали с висока над 2 метра елхичка, на която отново са подредили топки в червено и златисто. На финала сподели забавен клип, на който танцуват с момичетата по червени пижами и запечатаха момента в снимка. 

Традиции 

Златка Димитрова пък декорира елхата си в лилаво. Извън всякакви традиции плеймейтката показа, че тази година ще заложи на малка изкуствена елха. Вместо добре познатите червени играчки Злати сложи тъмнолилави, сребърни и розови играчки. После показа как от старата си декорация с двете си ръце е успяла да направи нови венци и други различни украшения, с които да подреди дома си.

Бели еленчета и свещи добави красавицата в дома си. Нетрадиционна елха избра тази година и носителката на титлата „Мисис България“ Маги Сидерова. „Малка еха, големи мечти“, написа тя в нета, споделяйки снимка, на която седи до много малка ексцентрична златна елха,  украсена семпло само с няколко бели звездички. 

Помощници 

Попфолк певицата Лидия пък нареди елхата си заедно с кучето. Младата изпълнителка сподели, че след толкова много ангажименти почти не й останало време за това, но все пак показа, че и тя е наредила изкуствена елха в червено и златисто. Освен нея тя не пропусна да постави декорация и на легълцето на домашния си любимец. В подреждането на елхата Дария Симеонова сподели,че най- активно се е включил синът й. Тя показа, че двамата са успели да направят декорация не на една, а на цели две елхи. Едната малка, жива и в саксия, а другата по-голяма изкуствена. Цветовете на коледното дръвче на актрисата отново са червени. Луиза Григорова пък показа огромна, пъстра и естествена елха. Актрисата я декорира със стъклени топки във всички цветове, а в допълнение постави влакче, което да обикаля около нея.

След това направи мила снимка на сина си, който седи и гледа замечтано към дръвчето. Попфолк певицата Анелия пък се захвана с една доста амбициозна задача. Тя реши, че иска цялата ограда на къщата, в която живее, да светне и за целта обиколи със светещи лапички целия си дом.  

Парис Хилтън декорира в розово 

Парис Хилтън даде начало на коледния дух още на 8 декември. В профила си в Тик-Ток зведата показа на феновете си, че има две блестящи коледни елхи, едната от които в бебешко розово с орнаменти на тема бонбони и всякакви вкусни лакомства. 
Ким Кардашиян представи своятa пищнa коледна светлинна украса в социалните мрежи още преди месец. Алеята, водеща до дома на Кардашиян в Калифорния, е покрита от стотици хиляди мигащи светлини. В хола звездата е поставила огромна естествена елха над 3 метра, украсена само с лампички в бяло и златисто. 

Кънтри певецът Томас Рет и съпругата му Лорън Акинс заедно с четирите им дъщери украсиха огромна сребърна елха още през ноември. „О, какво забавление. Това е най-прекрасното време от годината“, написа Акинс в Инстаграм.

*Автор: Василена Маринова