0

Р одните звезди и знаменитости често избират да почиват в Гърция, като някои от тях имат дори имоти, но само малцина открито са заявили това.

А и много е обвързващо да имаш вила или апартамент отвъд граница, вместо да отидеш на хотел с всички екстри и да си гледаш кефа.

Вила

Двойката Николета Лозанова и Ники Михайлов избраха да почиват тази година в Гърция. Футболистът дори избра да празнува рождения си ден там в компанията на любимата жена. Семейството нае луксозна къща край морето и се отдаде на заслужена почивка.

Николета понякога избира Гърция за отмора

 Николета понякога избира Гърция за отмора
Инстаграм

Красавицата публикува няколко красиви снимки от скъпарската къща. Семейството заведе и двете си деца и така идилията беше пълна. Николета сподели, че за лятната им ваканция се е спряла на луксозна вила с огромна тераса и басейн на нея, гледайки към хоризонта на морето, а в далечината се забелязва малък остров.

Друга снимка, която също събра хиляди лайкове и коментари, бе на най-малкия член в семейството – Боби, именно на балкона. Дъщеричката им пък е на бебешка люлка с играчки над нея, а зад Борислава е уникалният залез. „Дефиницията на перфектния залез“, казва щастливата майка.

Пеене

Популярната певица Михаела Филева често наема имоти в Гърция за своите летни ваканции, твърдят запознати. Тя предпочитала красиви места, в които има и доста исторически забележителности като Крит и Родос, където дружелюбните домакини често й се радват.

Михаела Филева харесва островите

 Михаела Филева харесва островите
Личен архив/Инстаграм

Друга певица, Люси Дяковска, също предпочита да наема вили и апартаменти в различни гръцки курорти, обичайно около островите и крайбрежието на Егейско море. Обикновено тя минава през германски туристически агенции, твърдят родни хора в Немско.

Певецът и актьор Орлин Павлов често прекарваше ваканциите си на юг, наемайки луксозни вили в Халкидики или по гръцките островите, смятат запознати с навиците на родните звезди.

.

 .
Личен архив/Инстаграм

Попфолк певицата Андреа също обича да наема имоти в топдестинации като Миконос и Санторини, където прекарва време със своите приятели. Тя често е канена от свои познати там, но като че ли предпочита да избягва големите жеги и да ходи в сезоните, когато не трябва да се къпеш в пот или да се изстудяваш на силен климатик.

Тези звезди често публикуват снимки в социалните мрежи от местата, където отсядат, показвайки красотата и лукса на гръцките дестинации.

Андреа си отдъхва сред лукс

 Андреа си отдъхва сред лукс
Личен архив/Инстаграм

Ръкав

Сред най-любимата дестинация на родните випове си остава първият ръкав на Халкидики около Пефкохори – място, на което са съсредоточени повечето барове, луксозни дискотеки и ресторанти. Попфолк звездата Мария например се твърди, че често отсяда в петзвезден хотел на първа линия на брега на морето. Там това лято бе забелязана да почива и плеймейтката Златка Райкова заедно с половинката си Карен.

Златка Райкова

 Златка Райкова
Личен архив/Инстаграм

Петко Димитров и нежната му половинка Яна също прекарват лятната си почивка в Гърция, двойката наема къща на втория ръкав на Халкидики, където прекарва ваканцията заедно с децата си.

Петко и Яна

 Петко и Яна
Личен архив/Инстаграм

Опори

Телевизионният продуцент и водещ Иван Христов, известен като половинката от дуото Иван и Андрей, също има имот в Гърция.

Заедно с колегата си Андрей Арнаудов Иван е известен с любовта си към ваканциите в Гърция и двамата често посещават страната, за да се наслаждават на почивка и спокойствие, като от време на време прескачат и до някои по-шумни местенца.

Имотът на Иван се намира в района на Халкидики, който е предпочитан от много българи заради близостта му до страната ни, но и заради красивите плажове. Половинката на Иван и децата им прекарват почти цялото лято на брега на морето и доста често споделят видеа в социалните мрежи от плажа.

Наскоро Иван дори показа как прави 50 лицеви опори за минута от терасата на гръцката си къща и дори постави предизвикателство към феновете си в мрежата. Слави Трифонов е от първите знаменитости, които могат да се похвалят с имот на полуострова.

Лукс

Попфолк певицата Камелия също предпочита Халкидики, където според запознати била закупила имот, но дали е така, не е официално потвърдено. Популярната някога водеща и настояща писателка, а също и интернет астроложка Венета Райкова, се твърди, че била притежавала имот на Халкидики на брега на морето, ама дали е така, не е съвсем сигурно.

.Камелия предпочита усамотени плажове

 .Камелия предпочита усамотени плажове
Личен архив/Инстаграм

Все пак тя в предишни години е била забелязвана да прекарва доста време под галещите лъчи на гръцкото слънце.

Президентът на футболен клуб Славия Венци Стефанов също се твърди, че може да се похвали с луксозен имот на Халкидики.

Бившата олимпийска медалистка Весела Лечева притежава къмпинг в бивш метох, построен през XVIII век, и е собственост на българския Зографски манастир в Света гора – Атон.

Попфолк певицата Рени също е известна със склонността си да отмаря на Халкидики. Тя обича да впечатлява не само родните почитатели на слънцето, но и местните жители на Халкидики. Певицата има прекрасен жълт бански, който се забелязва отдалече и действа първосигнално на забелязалите я, защото Рени направо грее и на плажа, и в бара до плажа.

Деси Слава се похвали с имот в Испания

Според мълвата първа крак за покупка на недвижим имот в чужбина повлякла попфолк певицата Деси Слава.

Деси Слава

 Деси Слава
Личен архив/Инстаграм

Русокосата изпълнителка си закупи апартамент в Испания още по времето, в което цените на жилищата пълзяха само и единствено нагоре. Отново според мълвата Деси купила апартамент в покрайнините на Мадрид. Години след като го придобила взела решение да го продаде за сума с няколко нули по-голяма от първоначалната инвестиция.

*Автор: Василена Маринова