0

В исока талия, широки крачоли, дълбок джоб, от семпли до “агресивни” детайли в горната част на панталоните ала Шанел – така облечени дамите ще се развихрят на подиума и улицата, оставяйки своя тежък отпечатък за афинитет към необятния свят на модата.

Актуалните тенденции ще ви изумят с разнообразието си от кройки и текстури, а цветовете ще се превърнат в основа на целия ви гардероб. Популярната палитра през първите шест месеца на годината безспорно е  мекият пастел на кафяво, сиво и синьо.

Внушение

Разбира се, срещат се различни комбинации или нюанси, характерни за елегантния и изчистен дрескод. Това са мръсно бяло, кремаво, цвят кафе и т.н. Вероятно и това е първата стъпка при избора ви на панталон – повярвайте, гамата играе съществена роля, тъй като цветовете формират настроението и възприятията ни, а и говорят пред другите преди нас. Например черният цвят е особен за хората, които не са склонни да експериментират с визията си, следват строгите правила и одобряват изчистените линии, ярко розовото, от друга страна, подсказва, че притежателят му не се влияе от тенденциите и без да се страхува, налага собствена мода, и то успешно, характерна с личен чар.

Фаворит

Разглеждайки предложенията, ще видите, че най-универсални са широките панталони с класическа кройка. Вариациите са с подгъв или дълги крачоли до пода, като вторите са далеч по-популярни. Високата талия е не само идеална за студените месеци, но и начин да подчертаете красивите си и пищни форми. Обикновено това са бразилски извивки, които не остават незабелязани. Трикотажните модели пък са незаменими за жените, които се стремят към по-градски мода, както и за т.нар. работохолички, които прекарват целия си ден в офиса, но със стил!

Любопитното е, че принтът не отшумява, а заедно с него слава получават и по-спортните находки.

Обърнете специално внимание на материята, като нашият съвет е да не правите компромис с качеството. Също така се запознайте с правилната поддръжка, така че да запазите живота им колкото се може по-дълго. Това, което грабва окото, едва ли е формата, обикновено дамите са възхитени от съчетанието с колан, метални акценти, вкарването на камъни или мъниста. През 2023 година се задава нов модел, който по нищо не прилича на вече позабравените колекции. Това е горната двойна част, която, от една страна, е закопчана, а, от друга – не, сливайки се с дължината. Трикът е изключително интересен и създава ефект на два панталона без наслояване.

Очаквано блузите и изобщо връхната част се носи загащена, поне в 90% от случаите, изключение правят по-обемните пуловери или топовете от плътни материи.

Освен със забележителна визия жените, които разчитат на този тип, ще се сдобият с удобство и комфорт, който не може да им бъде осигурен от прилепналите кожени панталони или тесните дънки. В същото време съчетанията с висок ток или кубинки остават възможни!

Мъжките модели с ластик

Силният пол най-накрая ще успее да съчетае елегантността на панталона с удобството на спортното долнище. Мъжете ще имат възможност да избират от изчистени модели или от такива със странични джобове. При тях дъното ще е по-ниско, а талията – стандартна. В долната си част повечето панталони завършват с ластик, като прилепват по крака. Това създава допълнителен ефект на обем в по-горната част.