0

Ф олкизпълнителката Малина наскоро отпразнува рожден ден с парти, на което събра 40-50 човека, а най-специалният й гост бе нейната внучка, която носи името на звездната си баба. „Малинка е най-важната персона. Ние сме толкова близки, че сме като едно цяло. Тя е на първа линия винаги. Нейният подарък беше най-страхотен, тя го е избрала лично“, казва певицата.

Наследство

С внучката

 С внучката

Малина с радост споделя, че малката има и музикален талант. „Когато имаме възможност да сме заедно, си играем, четем, разхождаме се. Тя свири на пиано и ходи на английски, на математика. Много е музикална и пее страхотно. Мама пееше страхотно и нейните чичовци и баща й също. Аз също, Малинка пее много вярно, има хубав глас, звучен. Най-важното е, че има желание да пее, да танцува и да свири на пиано. Аз я поощрявам“, споделя Малина и допълва: „Разбираме се много добре, тя вече е голяма, на 5 годинки. Напомня ми на мен много. В маниери, в начин на мислене или може би попива от мен. Много е сладко и приятно, и най-вече се гордея.

Аз бях много самостоятелно дете и знаех от малка какво искам и какво не. Родителите ми ме научиха да бъда отговорна, а не да ме подканва някой насила. Знаех какво трябва, кое е редно и кое не. Бях много ученолюбиво момиче. И до ден днешен се справям доста добре сама. Смело и напред“.

Добро

Връщаме я седмица назад към партито за рождения й ден. Малина не иска да споделя какви са подаръците, които е получила, но казва, че най- важното за нея е фактът, че има толкова много приятели, с които да празнува и на които да разчита. „С радост и гордост казвам, че имам толкова приятели. Човек трябва да бъде себе си и да бъде честен. От това по-важно няма в човешките взаимоотношения. Независимо дали са професионални или лични. Човек трябва да бъде честен, поне според мен. Смятам, че това е разковничето на едни добри взаимоотношения. Повече добронамереност, спокойствие, позитивизъм, нормалност. Да бъдем скромни и да помагаме. Нека бъдем хора, човекът е създаден да комуникира нормално със себеподобните си. Това се случва с откритост и доброта“, казва изпълнителката.

Тя е щастлива, че когато започнала да прави списък с гостите, имало кого да покани. „Добър знак, че имам близки хора, които обичам и те ме обичат. Няма значение колеги или не, на първо място сме хора. Разбира се, че може да има приятели и в работата. В нашия бранш по-скоро няма много голямо приятелство, защото нямаме време да бъдем заедно. Професията е такава. Говоря само от моя гледна точка. Аз лично съм в отлични отношения с всички колеги. Надявам се и от тяхна страна да е така. Независимо дали е в работата или в живота, или на концерти, за мен винаги са ми били приятни тези моменти“, категорична е Малина.

Професия

След празненството гласовитата певица си взе заслужена почивка и се отправи към морето. „Ще бъдем на море 7-8 дни. Предпочитам да почивам в чужбина“, казва тя. Относно какви бъдещи проекти е подготвила на феновете си, Малина с усмивка завършва: „Винаги мисля в професионален план. Това, че не се афиширам непрекъснато, не значи, че не мисля. Аз не обичам непрекъснато да се натяквам, не че нямам мнение. Трябва да показваме действия. Не обичам да давам интервюта или да гостувам по предавания. Но непрекъснато мисля за работа. Имам вътрешна интуиция кога и как да се появя на всички. Чувствам се отлично в професионален план. Когато му дойде времето, ще има нови проекти. Обичам работата си много, смятам, че съм го показала във времето. Песните, които правя, са на ниво. Следващите, мисля, че ще бъдат по същия начин. Имам доста идеи, надявам се, че в скоро време ще се случат. Не бързам. Когато се получат, тогава, всичко си идва в подходящото време“.