0

Т ази седмица една от най-актуалните теми е появата на Нети да танцува боса по време на светски рожден на клиника за естетична и пластична хирургия. Певицата и актриса толкова се бе разгорещила, че докато Поли Генова пееше, тя захвърли обувките и се втурна към сцената, като показа колко я бива в латинотанците, с което обра овациите на всички.

Чорапогащник

Фолкдивата Анелия също няма проблем да захвърли обувките и да щъка боса по сцената. През февруари тя махна токчетата и само по чорапогащник и рокля изкара почти цяло участие в дискотека във Велинград. Гласовитата брюнетка няма проблем с това да се събуе, ако не са удобни обувките й, за да може да се раздаде на 100% в танците, с което да зарадва допълнително феновете си.

Сред фолкпевиците боси на участие са се появявали още Кали, Андреа и др.

На концерт в Дупница, за който Тони Димитрова получи покана от популярния български диригент Левон Манукян, се наложи да остане боса, за да се спаси от по-голям гаф. „Барнах се с една рокля и с едни обувки с много висок ток, ама уникални обувки, да ти останат очите там. Но изобщо не бях съобразила, че на сцената в театъра на прекрасния град Дупница има дъски, по които трудно би се вървяло с подобни токчета. Та вървя аз смело, правя големи крачки, пея и изведнъж... ми пропада токчето и се заклещи. Пробвам да го отскубна, не става. Пробвам пак – пак не става. И започнах да се смея, а след мен и публиката. В този момент Левон спря да дирижира, дойде, дръпна ми крака, но вместо да извади токчето, буквално ме събу, без да иска. Както и да е – седнах след това, обух си я отново и после, няма и 5 минути, хайде същото се случи и с другия крак. Заклещи се по същия начин. Тогава си събух и двете обувки, оставих ги заклещени там и продължих участието си по чорапогащник. Само казах на публиката: „Съжалявам, че сега ще ме видите така“, разказа за случката с усмивка Димитрова.

Прима

От неудобни обувки не може да се спаси дори примата на родната естрада Лили Иванова. От няколко години тя няма проблем да слиза от елегантните и скъпарски токчета и да остава по чорапогащник. Това се случи по време на първия концерт от турнето й тази година в Благоевград. По време шоуто Лили Иванова сподели с публиката, че новите й обувки са се оказали неудобни, при което ги свали и запя боса „Детелини“, последвана от друга любима на публиката песен – „Панаири“.

Запазената марка винаги да се събува има любимката от „Пирин Фолк“ Вили Рай и бившата вокалистка на „Ку-ку бенд“ Деси Добрева. Ангелогласната блондинка твърди, че много обича да „слиза на земята“ и се чувства много добре, като е боса. Именно затова винаги захвърля обувките, независимо дали изявата й е на голяма сцена или на участие в заведение. Изпълнителката бе боса и по време на турнетата със Слави Трифонов, както и след това на обиколката из страната с „Комиците“.