0

В края на всяка година всички си пожелаваме най-вече здраве и любов. Какво обаче трябва да направим, за да се сбъднат по-скоро желанията ни? 

Едно от най-популярните суеверия е задължително да се носи червено бельо в коледната нощ.  

Цвят 

Огненият цвят ще ви донесе успехи в леглото през цялата следваща година. Мнозина смятат, че червеният цвят е особено магнетичен.

Предизвиквал любовта да дойде по-бързо при необвързаните, а при вече влюбените да се задържи вечно. Червеното бельо ще ви накара да повярвате в себе си и да повдигнете самочувствието си, за да направите решителната крачка през следващите месеци.

От друга страна е изключително секси, което пък е чудесен подарък за вашата настояща половинка.  Научните изследвания доказват, че червеният цвят засилва степента на сексуалното желание.

Оказва се, че жените с огнено бельо изглеждат по-привлекателни и съблазнителни в мъжките очи. Учените го обясняват със сложна комбинация от биологични и културни фактори.

Този жизнен и динамичен цвят повдига самочувствието и ни кара да бъдем по-инициативни и активни... включително и в леглото.

Символ

Според китайците червеното е символ на щастие  – носител на мощна енергия, богатство и успех.

Ако сте готови за любов във всяко едно отношение - и интимно, и приятелско, изберете секси бельо в розово или разновидност на розовото. Цветът не е толкова страстен като червеното, а по-сладък. Носенето на розово бельо може да ви вдъхнови да направите по-конкретни планове. 

Ако мечтаете за повече уединение и спокойствие през следващите месеци, поверието гласи, че е добре да заложите на бяло бельо. Ако изберете да носите жълто или златно бельо в нощта на Коледа, то ще ви донесе благополучие и повече финансови средства. 

Енергия 

Въпреки че черният цвят не е най-празничният, по отношение на бельото има друго значение. Ако искате да добиете или да си върнете контрола над дадена ситуация, то изберете черен цвят за вашето секси бельо в празничната нощ. Черното означава сила. Придава чувство на рационалност, организираност и сигнализира, че не сте дошли да си губите времето.

Имате цели и през следващите 12 месеца ще ги постигнете. Ако търсите свобода и нови приключения, то за да ги сбъднете, преспете със зелено бельо в нощта срещу Коледа.

Зеленото е символ на живот. То може да привлече онзи прилив на енергия, от който толкова много се нуждаете, или да ви изпрати по пътя, по който ще срещнете важните неща за вашето бъдеще. Зеленото е пълно с възможности и усещане за свобода.