0

Ч ислата имат божествен произход, казват древните. Денят ни на раждане запечатва в пространствено-времевия континуум на планетата и на Вселената определена информация за човека, неговия характер, но и за Съдбата. На база това познание кабалистът Ели Маринова изготви нумерологична прогноза за есенния сезон. Тя обясни, че е разтълкувала най-общите тенденции в различни области в унисон с нумерологичната карта на България и числото от деня на раждане на човека.

„Сега напълно ще важи поговорката, че пилците се броят наесен. От септември до края на годината ще се показват резултатите от дейността ни.

Там, където е имало успехи, ще се затвърждават, а където е имало проблеми, хората да се върнат да си оправят грешките било в някакви задачи или в личните отношения, иначе добро не ги чака“, съветва нумероложката.  

Родени на 1-во число. През есента ще се интересувате от високи технологии и тяхното приложение в ежедневието си. За да не си дадете парите напразно, не бързайте да купувате първата изпречила се пред погледа ви джаджа, запознайте се предварително с параметрите/условията, потърсете съвет и помощ. Възможно е да имате повече работа и/или проблеми с колегите или началството. Или с главата на фамилията.

Родени на 2-ро число. Ще имате шанс да постигате разбирателство с околните, но ще бъдете много зависими от техните оценки и коментари. Има опасност от неточна и подвеждаща информация, свързана с пари или материални активи, внимавайте! Ако побързате да повярвате без да сте проверили някоя оферта, проблемите и на работното място, и у дома са ви в кърпа вързани. Организирате тържество.
 
Родени на 3-то число. Има вероятност при вас да дойде някакво забавено плащане, хонорар или върнат заем. Не бързайте да харчите парите за дреболии и залъгалки, защото малко по-късно те ще са ви нужни за нещо по-сериозно. Възможно е да имате повече работа, както и проблеми в кариерата. Някои от вас ще решите да се включите в някакво групово мероприятие за благоустройство по местоживеене или на работното място. Не губете фокуса си в много посоки!

Родени на 4-то число. Периодът е добър да разчупите рутината на ежедневието, да започнете ново обучение, нова работа или да направите промяна в личния си живот. Мнозина ще усетят подтик именно за това. За да са успешни обаче тези промени, ще е добре да сте малко по-гъвкави и да си позволите известна доза забавления. Мислете позитивно!

Родени на 5-о число. Периодът ще е малко по-затворен и може би скучен. Ще доказвате квалификацията и професионалните си умения, ще консултирате околните си и ще им помагате да намират оптимални решения. И всичко това ще е в някаква рамка, от която няма да можете да мръднете. Възможно е и на вас да потрябва висококвалифицирана помощ по един или друг въпрос. Задава се пътуване по работа за някои от вас.

Родени на 6-о число. И на работа, и у дома ще се занимавате с рутинни организационни задачи. Освен това ще се захванете и с някаква странична дейност. На мнозина ще ви се наложи да вършите нещо необичайно или да поемете чужда работа и чужда отговорност. Каквото и да се случва, ще успеете да привлечете подкрепа, дори финансова, за начинанията си. Възможно е неочаквано романтично пътешествие.

Родени на 7-о число. Ще се изявите като лидер или обстоятелствата ще ви принудят да поемете диригентската палка. Задачите ви ще са по-мащабни, а отговорността за тях – по-сериозна. Ще имате повече работа, дори повишение на заплатата или в ранг. На фона на това може да влезете в сериозна конкурентна борба, за да си извоювате някакви привилегии. Внимавайте какви рискове поемате!

Родени на 8-о число. Ще действате с широк размах, ще имате възможност да разширите периметъра си и дано това да не е на всяка цена. Ще постигнете успехи и напредък само благодарение на трезво взети решения и подредени приоритети. Не оставяйте работата си недовършена! Някои от вас ще се изявят като общественици. Възможно е някой да ви направи неочакван и зашеметяващ жест.

Родени на 9-о число. Промени, нови идеи, нови начинания и проекти. Колкото по-добре са подготвени те, толкова по-лесна, бърза и успешна реализация ще имат. Но има опасност от нетърпение да прескочите нещо важно. А този пропуск може да препъне благоприятните промени, към които се стремите, независимо дали те са в работен или личен план.

Родени на 10-о число. Ще бъдете окрилени от нови идеи, които ще искате да осъществите тук и сега. За да се случи това обаче е нужно да работите в екип и разбирателство с околните. Възможно е да се захванете с няколко задачи на веднъж и, ако не подредите приоритетите си и не потърсите помощ, има опасност накрая нищо да не излезе. Иначе мнозина ще се интересувате  живо от световна политика и ще се чувствате ангажирани от проблемите на хора, изпаднали в крайна нужда. За някои от вас се задава пътуване по работа.

Родени на 11-о число. Ще се стремите към благоприятни промени, ще бъдете решителни и смели. Но за да постигнете желаното, от една страна ще се наложи да проверявате внимателно всяка информация, а от друга - да се борите за правата и интересите си. Нека това да става по подходящ и разумен начин с дипломатичност и такт. Периодът е добър за подмяна на елуреди, както и за закупуване на електроника като телефон, телевизор или таблет. Планирате далечно пътешествие.

Родени на 12-о число. Ще бъдете авантюристично настроени и ще се стремите към удоволствия и приключения, но ще се наложи да се трудите здраво без да разчитате на каквато и да е помощ. Ще се занимавате със спешни и отговорни задачи, които ще ви се сторят скучни и досадни. Но от това как сте се справили ще зависи стартът на следващата ви година. Възможно е да ви потърсят за посредник в някакъв спор или вие да потърсите юридическа помощ.

Родени на 13-о число. Идните седмици са благоприятни за някакви реформи – на работното място или по отношение на личния живот. За да се случи всичко както трябва, запасете се с поне един резервен план за действие. Ще се докажете и като добри, но малко по-строги и взискателни от необходимото организатори и ръководители.  Бъдете по-любезни с близките.

Родени на 14-о число. Ще е добре да отложите плановете и мечтите за пътувания и промени, защото основните ви приоритети ще са свързани с дома и семейството, главно в сферите на образованието и здравеопазването, с подреждането на важни документи. Периодът ще ангажира вниманието на някои от вас с въпроси, свързани с фамилна недвижима собственост. В края на есента се очертава и така желаното пътуване.

Родени на 15-о число. Ще се наложи да се захванете с изостанали и недовършени инженерно-технически проекти и задачи, които сега трябва да бъдат завършени качествено и в срок. За да се справите – не поемайте чужда работа и чужди отговорности. При евентуални трудности ще можете да разчитате на помощ, дори от неочакван източник. Някои ще се суетят около влизането в нов дом/квартира.

Родени на 16-о число. Ще сте съсредоточени в постигането на целите си, ще работите усилено и ще организирате работните задачи с твърда ръка, което може да предизвика ропот и недоволство. Когато сте устремени към постигането на целите е добре да внимавате какви рискове поемате. Увлечени в преследването на целите си не бива да пренебрегвате творческите си интереси. Намерете време, позволете си кратък отдих в света на изкуството и културата, за да свалите напрежението.

Родени на 17-о число. Периодът е добър да се захванете с проверка на постигнатото до сега във вашата сфера на дейност. Ще се наложи да се върнете крачка назад, за да поправите допуснатите грешки. Не съдете твърде строго нито себе си, нито околните си, а просто помагайте, когато и където можете.  И работете. Именно това ще осигури бъдещите ви успехи. Възможни са пътувания и пътешествия – реални, виртуални или духовни.

Родени на 18-о число. Ще решите да правите промени и нововъведения или пък ще се наложи да се справяте с неочаквани промени. Запазете присъствие на духа, бъдете търпеливи и не се разсейвайте, защото очакванията ви за генерално разрешаване на проблем или за стартиране на важен проект ще се осъществят едва в последния момент. Периодът е добър за СПА процедури.

Родени на 19-о число. За да успеете в начинанията си, които ще са сериозни и отговорни, ще се наложи да съберете екип и да работите в съгласие с него. Ще си поставяте иновативни задачи, ще чертаете планове за сигурни успехи. Но ако сте нетърпеливи и не се подсигурите с необходимата информация, накрая нищо няма да излезе.

Дните са удачни за провеждате виртуални срещи, за предприемане на кратки пътувания или за купуване на литература на тема мистичното и загадъчното.

Родени на 20-и ден от месеца. Ще имате нагласа на домошари, но ще се наложи да разширите полето на дейността си, да контактувате с много и различни хора и да постигате разбирателство с тях. Ще се представите и като добри дипломати, и като добри политици, тоест ще имате успех във всякакви преговори и пазарлъци. Ще е добре да внимавате за детайли и дреболии, за неволно изпуснати думи пред близки или шефове.

Родени на 21-ви ден от месеца. Вместо да се забавлявате, ще се наложи да работите здраво, без да се щадите, без да очаквате помощ. Но тези строги условия ще бъдат щедро компенсирани в края на периода, когато освен удовлетворение от добре свършената работа ще получите и добро финансово поощрение. Именно това ще ви позволи да наваксате с пропуснатите забавления и срещи. Само не се увличайте по крайностите във всяко отношение.

Родени на 22-ри ден от месеца. Ще се стремите към промени, ще сте склонни да правите реформи и на работа, и у дома с цел навсякъде да е по-светло, чисто и удобно. Това може да бъде ремонт, пренареждане на мебели или друго. Но за да бъдат успешни начинанията ви, ще е добре да овладявате високото напрежение, да позволите и на околните си да поемат инициативи. Намерете време за кратка почивка и излети сред природата.

Родени на 23-и ден от месеца. Ще бъдете и динамични и вдъхновени, и трудолюбиви, изпълнителни и търпеливи. Или ще ви се наложи да проявите тези качества, за да имате прогрес. Ще е добре да внимавате и да не прескачате прага си на издръжливост, като в същото време не оставяте нищо недовършено. Работният график със сигурност ще помогне за сваляне на напрежението. Задачите, с които се справите сега ще се превърнат в добра основа за бъдещ просперитет. Не пропускайте профилактичните прегледи.

Родени на 24-то число. Ще проявите интереси към точните науки, ще се интересувате от авангардни технологии, но основните ви задачи ще са свързани с търговия и всякакви преговори и посредническа дейност. Освен добър приход добре свършената работа ще ви донесе и популярност, от която ще можете да извлечете допълнителни ползи. Направете есенно почистване на дома си.

Родени на 25-о число. Задачите ви ще са по-мащабни и ще изискват трезви и рационални решения, рутина и практичност. Но има опасност вие да сте по-емоционални от необходимото, да драматизирате и успехите, и грешките, а това ще забави постигането на крайния резултат. Ако овладеете емоциите си, ще овладеете и ситуацията и тогава можете да очаквате много приятни изненади.

Родени на 26-о число. За да постигнете напредък, ще се наложи да действате под нечие ръководство. Други вместо да вървите уверено напред, ще трябва да се върнете малко назад и да се поучите и от успехите, и от провалите в миналото. Ако сте търпеливи и изпълнителни, ще пожънете дори неочаквани успехи. Периодът е добър за шопинг и пътешествия.
 
Родени на 27-о число. Ще започнете нещо ново – рационализация, проект или обучение и ще бързате да реализирате идеите си. Не търсете обаче лесните и бързи пътища. Вместо да се стремите винаги да бъдете едни гърди пред другите, не забравяйте да се оглеждате, за да не се окажете в баснята за заека и костенурката. Шофьорите да стегнат автомобила си, за да няма неприятно изненадани.

Родени на 28-о число. Ще се интересувате от глобалните проблеми и политика, но ще трябва да изпълнявате рутинни задачи. И въпреки индивидуалистичната си нагласа ще се наложи да се включите в екип за извършване на сериозна дейност. Ще се опитате да се впишете, но въпреки това ще се стремите да бъдете пръв сред равни. И едва когато достигнете до първите реални резултати, ще се уверите, че споделянето на опит и умения дава сили и разширява възможностите ви.
 
Родени на 29-о число. Ще бъдете оптимистично и жизнерадостно настроени, ще си поставяте реални цели и ще очаквате конкретни резултати. За да вземате правилните решения и да постигнете очакваните успехи, ще се наложи да доказвате възможностите и способностите си, да пуснете в действие целия си опит и ерудиция. Но вашият оптимизъм може да бъде попарен от първата критика или негативна оценка.

Затова е добре да се вслушвате в критиките и да ги приемате като нещо полезно, а не като злобни заяждания. Внимавайте за портмонето и документите си.
 
Родени на 30-о число. За да постигнете целите, които сте си поставили, ще се наложи да сте търпеливи и дисциплинирани и да отложите забавленията за края на есента. Когато работите, вместо да се стремите непременно към печалби и облаги, правете всичко с удоволствие и така облагите и удовлетворението от добре свършената работа ще дойдат сами при вас. Не влизайте в пререкания и разправии по какъвто и да е повод с близки, колеги или комшии.

Родени на 31-во число. За да върви работата ви гладко, ще е добре да бъдете по-гъвкави и по-достъпни за общуване, да не се бунтувате срещу промени и нововъведения или срещу някакви ограничения. Така при вас неочаквано ще дойде много полезна информация, която все пак ще е добре да проверите преди да я използвате по предназначение. Ще имате повод за наздравици.

Ели Маринова e един от най-популярните нумеролози и кабалисти в България. Изготвя рождени нумерологични карти и прогнози за периодите в живота и за текущите 12 месеца. Наред с това дава гадателски консултации за всякакви проблеми чрез Кабала, карти таро, Астрология и китайската система И-Дзин. Тя е специалист и по етно религиозни и окултни практики. Контакти: eli-taro.com , телефон: 0896 530 106.