0

Е дна от най- коментираните светски двойки у нас - Златка Райкова и Карен, запрашиха на втори меден месец. След кратката ваканция, която двамата сами си спретнаха в Дубай веднага след сватбата им, сега семейството замина заедно с двете си деца за Тайланд, където ще прекарат цели три седмици. 

ЧЕСТИТО: Златка и Карен минаха под венчилото, вдигнаха луд купон! (СНИМКИ+ВИДЕО)

Семейството се впусна в авантюристично преживяване, като Златка, Карен и малкия Благойчо яздиха слон.

Instagram

Това

В началото на седмицата бяха издадени визи на децата и два дни по- късно щастливото семейство хвана самолета за екзотичната дестинация. Те не отидоха сами, а си взеха и помощ за малчуганите. В свое тв интервю за NOVA и „На кафе“ Райкова обясни, че има жена, която й помага за отглеждането на децата. „Големият ходи на градина, малкият си е вкъщи. Помагат ми майка ми и жена, която е с нас. Децата ми са послушни. Малкият е много спокоен. Баткото беше сложно бебе, с едно неспане през нощта и, честно казано, сега съм малко нащрек да не стане пак така“, с усмивка споделя щастливата майка. Припомняме ви, че Златка има син на 4 години от футболиста Благой Георгиев и 6-месечен син от съпруга си Карен. На въпроса по-лесно ли се гледа второ дете, тя заяви: „Да , вече си малко по- спокоен. Знаеш, че всяко нещо е с времето си, не се чудиш защо се случва дадено нещо, а знаеш, че е нормално. Успокоявам таткото сега, че определени неща са нормални за дадените месеци на развитие на едно дете.“

Любов

Райкова е категорична, че настоящият й мъж е голямата й любов и е щастлива, че въпреки несполучливия си опит да създаде семейство с Благо Джизъса тя успява да се довери отново и да повярва, че истинската любов е възможна. „Защо да не се доверя. Аз винаги съм казвала, че няма причина да не се доверя отново, както в интимни отношения. Винаги бих дала втори шанс на друг човек. Нямам право да се предавам“, категорична е хубавицата. С Карен я запознава фризьорът й Момчил Спасов. „Момчи беше решил, че Карен е моят човек. Определено бе любов от пръв поглед, за него не знам, но за мен да. Ние си паснахме веднага. Много бързо заживяхме заедно и просто ни се получиха нещата“, разказва още за приказната си любов плеймейтката.

Половин година след началото на връзката им Карен я отвежда в Миконос. „Беше малко странно, защото беше доста студено за тази дестинация, но като видях колко е красив хотелът, и започна да ми минава през главата, че ще се случи нещо. Прибирайки се от вечеря, отварям вратата и срещу мен камера. Всичко беше украсено по изключително красив начин“ , разказва Златка и допълва: „Смешното в цялата ситуация беше, че той коленичи около три пъти, ама не ми задава въпроса дали ще се оженя за него. И аз го попитах има ли въпрос. Стана доста комично, но ние и двамата имаме чувство за хумор и беше много готина цялата ситуация“.

Сватба

С днешна дата, когато вече са семейство, при битови спречквания Карен винаги гледа да отклони напрежението. „Когато има нещо, заради което аз буча, той винаги ми отговаря с усмивка и търпение. Отклонява ситуацията и на мен ми става гадно, че съм го повдигнала на въпрос. Това е много важно в една връзка, човекът до теб да знае как да те балансира. Аз също знам с него как да действам. Това не се получава с течение на времето, а когато си е твоят човек, бързо се получават нещата“, споделя още красавицата.

Връщайки я назад няколко месеца към мечтаната сватба, Злати пази най- красивите спомени. Зад всички партита идеите са на нейната кума Гери. „За сватбата си исках да бъда Пепеляшка и не исках да гоня онзи секси вид, който всички очакваха от мен, а исках да бъда по-нежна, романтична и семпла. Роклята я подбрах много лесно, след дълго обикаляне се върнах на началната точка. Разглеждах какво ли не, но това си беше моята рокля“, споделя тя.

Днес единственото й желание е малките да бъдат здрави, а те с Карен все така влюбени и сплотени.

В професионален план Райкова продължава да развива бранда си за дрехи, като следи изкъсо направата на всяка една дреха, която излиза в колекциите й.

Изключила е месото от менюто си

Златка винаги е впечатлявала с перфектна форма, но сега изглежда по- добре от всякога само 6 месеца след раждането на второто си дете. Тя е категорична, че не пази строги диети, но определено тренира винаги когато има възможност за това. „Не гладувам, никога не съм спазвала прекалено драстични диети и не съм се лишава. Не мога да кажа, че е само ген, според мен намаляването на месото е много важно да се поддържам. Не мога да кажа, че не ям изобщо, но не е от предпочитаните ми храни“, откровена е красавицата.