0

П оложителните резултати от кръвната проба на фолкпевицата Дебора Иванова мога да и костват до 3 години затвор. Това разясниха за „Телеграф“ от Софийската районна прокуратура. Чалгаджийката беше заловена да шофира с 2,9 промила алкохол в кръвта на столичния булевард „Черни връх“ около 12 часа във вторник.

Материалите по това досъдебно производство са в прокуратурата и Дебора Иванова ще бъде изправена пред Софийския районен съд. Ако вината й се докаже, тя може да отнесе наказание от 1 до 3 години лишаване от свобода, глоба и отнемане на шофьорската книжка.

34-годишната жена обаче ще плати стойността на автомобила „Фолксваген Аертон“, която е около 80 000 лева. Причината е, че колата е лизингова и няма да бъде отнета в полза на държавата. Певачката бе спипана пияна зад волана, след като направи лека катастрофа на булевард „Черни връх“ в столицата. Пред „Телеграф“ Дебора отрече да е употребила алкохол, а каза, че взима лекарства за паник атаки.

ЗАРАДИ ПИЯНСКАТА ИЗЦЕПКА: Фолкаджийката Дебора ще шари една бала пари на държавата?

Паника

Че има проблеми с алкохола обаче, певицата призна още през 2017 година, когато изпълнителката участваше в риалити формата „ВИП брадър“. В зрелищното шоу тя се прочу именно с алкохолните си изцепки, заради които дори получи и предупреждение от продукцията.

След като напусна Къщата, Дебора сама призна, че има зависимост към алкохола и се лекува. Агресивното си поведение по време на участието й в продукцията тогава пък оправда с това, че получава паник атаки. „От пет години страдам от паник атаки.

Дебора демонстрира в Инстаграм, че обича чашката

 Дебора демонстрира в Инстаграм, че обича чашката
Инстаграм

Мислех си, че алкохолът ще ми помогне. Получих паническото разстройство, когато почина баща ми - бях на 10 години. Явно съм го подтиснала тогава. Но в момента, когато съм го осъзнала това нещо по-късно в годините, започнаха страданията“, сподели тогава Дебора.

СВОБОДАТА Е СКЪПО УДОВОЛСТВИЕ: Пускат Дебора от ареста под гаранция!

И добави: „Знаете ли как почна всичко? Просто си пътувах от морето, изтръпна ми цялата ръка и получих една тежест, натиск, стягане в гърдите. Уплаших се, оттогава ходих десет пъти на кардиолог. Първо започнах да пия чайове, после започнах с алкохола. Пийвах си алкохол и ми ставаше добре. Това обаче е било заблуда. Една година бях алкохоличка, вярвайки, че по такъв начин аз ще се оправя. И пиех всеки ден. Събуждах се и почвах да пия, повръщам и пак пиех. Влязох в Къщата, за да се оправя, страх ме беше от бившия ми приятел“.

Неадекватно

При катастрофата, която предизвика в София онзи ден, пък певицата обясни пред „Телеграф“, че колата пред нея спряла рязко. „Не съм пила алкохол, слънцето ме заслепи. Не успях да реагирам навреме“, категорична бе Дебора Иванова.

ПОРЕДНАТА: Попфолк певица превъртя дрегера! (СНИМКИ)

Свидетели на случката обаче твърдят определено, че видимо е била на градус или поне поведението й изглеждало много неадекватно. Певицата се държала агресивно с хората, които се струпали наоколо и не давала да снимат, за да лъсне в социалните мрежи. Изпълнителката на фолкпарчета в скоро време не се бе появявала публично, а името й бе далеч от медийното пространство.

Лизинговият автомобил на Дебора е задържан временно

 Лизинговият автомобил на Дебора е задържан временно
БНТ

След като напусна „Биг брадър“, Дебора се замеси в друг скандал. Тя беше пребита от трима неизвестни мъже пред дома й. „Нападателите ме влачиха по земята. Беше ужасно и си мислех най-страшното“, сподели тогава Дебора.

Първоначалните медицински прегледи показаха, че няма вътрешни наранявания, а само синини и охлузвания. Според разследването нападението е било с цел сплашване. Фолкизпълнителката дори била заплашена, че ще я залеят с киселина. След побоя тя бе решила да се обгради с охрана. Притесняваше се да напуска сама дома си и винаги я придружаваха нейни приятели в продължение на месеци.

Скандално

Преди 10 години все още младата певица, която е бивша Мис Видин и Мис Северозапад, се опита да пробие със скандално поведение. Дори се разнесоха слухове, че Дебора ще дебютира в порноиндустрията. В мрежата се появиха клипове на много наподобяващо на Дебора момиче, които бяха заснети в скъп столичен хотел.

На фотосите разпищолилата се дама демонстрира достойнствата си само по черно боди с жартиери. На един от кадрите пък си прави селфи, като мистично е загатнала какво да очакваме от светая светих в подкръстието й.

Пияна на мотика в къщата на Биг брадър

 Пияна на мотика в къщата на Биг брадър
NOVA

Година по-рано пък, през 2013, Дебора лъсна дибидюс в интернет със селфи от плаж в Гърция. В официалната й визитка пише, че е родена на Коледа, пее от 3-годишна, носителка е на титлите „Мис Видин“ и „Мис Северозападна България“. Злите езици твърдят, че като ученичка Дебора си взела матурата по география с тройка, без да се уточнява, но се намеква сексуален подтекст.

И Диона застава пред Темида

Колежката на Дебора – Диона, пък ще се изправи пред Софийския районен съд на 24 април, след като беше хваната да шофира под въздействието на наркотици. Пред „Телеграф“, часове след като бе спипана, Диона заяви, че е пила прахчета от типа на нурофена, тъй като имала снимки на клип и измръзнала. Кръвната й проба обаче доказа, че е употребила дрога. Денислава Сашова, както е името на изпълнителката, е обвинена за шофиране на луксозен автомобил след употреба на кокаин.

В кръвта й няма следи от марихуана, но в други биологични образци има следи от коноп, което означава, че вероятно е пушила и от този изключително високорисков наркотик.