0

М алките детайли на свободния по дух бохо стил и през този сезон ще разчупят домашния интериор, придавайки му допълнителен уют.

Повечето мъже и жени не знаят къде и как да разположат вещите си, колебаят се по отношение на реда за дрехи, аксесоари, детски играчки, предмети като настолни игри, албуми и пр. Дизайнерите с опит имат решение на проблема - многофункционалните плетени кошове, играещи ключова роля в основната визия на жилището.

Цел

Преди да навлезете в бохемската зона, определете целите си. Плетените кошове имат огромно приложение. Мнозина използват макси моделите за сортиране на дрехи - чисти и мръсни или бяло и тъмно пране. Характерното при този тип са капаците. Чрез тях съдържанието е абсолютна мистерия, ето заради това бихте могли да ги позициониране дори в коридора. Повярвайте, гостите ви никога не биха се досетили за хитрия ход.

Някои старателни домакини използват миниформите като органайзери за бельо, колани и т.н. За съжаление повечето плетки отделят частици при преместването си, затова нашият съвет е да вградите допълнителен плат като изолация.

По-масивните аксесоари - шапки, чадъри и чанти, също могат да се „скрият“. Големите вериги за мебели предлагат шкафове, чиито разделения отговарят до сантиметър на линията им плетени кутии. Добрата новина е, че по този начин ще си осигурите удобство. Сутрин и вечер ще спестявате време, тъй като мястото за вашите вещи ще бъде на една ръка разстояние от входната врата.

Въображение

По отношение на всекидневната - тук бихте могли да развихрите въображението си. Освен като елемент от холната секция, кошовете със стабилна рамка могат да послужат за табуретки, да ги използвате за съхранение на книги, одеяла и други. Някои по-изобретателни домакини ги трансформират в осветителни тела. Ако имате време, желание и средства, комбинирайте ги с постелки и възглавници в този стил. Жилището ви ще заблести, носейки ви истинско удовлетворение от добре свършената работа.

Екстериор

Друг начин да вмъкнете идеята за бохо е чрез поставянето на саксии в кръглите плетки. Бихте могли да украсите дома си с живи цветя, като е добре преди това да се запознаете с философията на фъншуй – кои видове са препоръчителни и какви са техните полезни свойства предвид разположението. Ако сте любител градинар, опитайте се да усвоите и част от екстериора – неписаното правило гласи, че колкото повече бохо, толкова по-добре.

Приборите са в артпоставки

Бохо в кухнята - мисията е възможна! Бихте могли да наложите бунтарската линия в същинската част на кулинарния терен. Да разделите посудата, да подредите салфетки или да разположите минипликчета с подправки в плетени кутийки… Решението е във ваши ръце. Ние ви съветваме да изберете модел, който добре се вписва във вече изградения интериор. Целта е да допълни картината, без да се превръща в натрапчив акцент.