0

Н ели Рангелова е почерпила с пица мафиота Денис Топал на снимките на новия си видеоклип „Искам да съм като теб“, който е дует с младата Невена Пейкова.

Това разкри пред „Телеграф“ самата певица. Тя се засекла с колегата си Владимир Михайлов, който изпълнява главната роля в хитовия сериал на NOVA “Братя“, във фабрика до гарата. По едно и също време в нея снимали кадри и за крими поредицата, и за видеото на поп звездата.

Брак

„Трябваше да сме в една гримьорна, но тя е толкова малка, че с моя екип я запълнихме и нямаше място за тях, затова се наложи да сложат кинаджиите в коридора. Аз поръчах голяма пица за екипа, но и артистите влизаха и се черпеха. Видях се с моя стар приятел Весо Калановски, с Влади Михайлов и Дани Ангелов, запознах се и с момичетата. Гримьорът ми Бони пък първо си намери приказка с филмовите гримьорки“, разказа Нели Рангелова. За пръв път тя е снимала клип с режисьора Николай Скерлев и е останала много доволна. Преди студийните снимки направили и външни. „Снимахме на северната тангента. Събраха се много мотористи. Макар че бяхме в другото платно, те ни изчакаха търпеливо, тъй като се бяха подготвили едно момче да предложи брак на приятелката си. За целта на гърба на всеки от тях бе изписана по една буква от „Омъжи се за мен“, добави певицата. За визията си тя отново се е доверила на дизайнерката София Борисова и фризьора Георги Петков.

Танго

Още от миналата година, когато излезе „Тангото на живота“ с цигуларя Веско Ешкенази, Нели Рангелова е имала идея за нов дует с млада певица. „Бях си набелязала няколко, но с Невена си допаднахме още от пръв поглед и заедно написахме песента „Искам да съм като теб“. През юли и август всеки ден ходехме на кафе в парка зад царския дворец на жълтите павета и така я измислихме. Аранжиментът направи Ивайло Петков, който е неин приятел от детинство. Той ми разказа, че се е явявал за певец на конкурса в Горна Оряховица, а аз съм била жури с Георги Христов и Краси Гюлмезов. Оказа се, че сме го отрязали, но после е имал още един опит в дует и тогава съм му дала добра оценка“, сподели още изпълнителката на хитовете „Мой стих“, „Бум-бум“ и „Що ли те чакам още“.

Мисис България й направи торта

На 15 септември Нели Рангелова отпразнува рождения си ден в столичен ресторант заедно със своето семейство. „Още сутринта ме събуди Мисис България Европа 2017 Анна Кръчмарова, която ми донесе направените от нея торта и бонбони. По обяд дойде фризьорът ми Любчо да ме направи красива за вечерта. Половинката ми Георги Бочуков ми подари 7-дневна екскурзия в Анталия, а аз сама си направих подарък - една сребърна гривна на 150 г., която си харесах във Фейсбук“, издаде певицата.

Включва се в тичане за женското здраве

Нели е сред звездите, които ще се включва в Race for the Cure 2022 - най-голямото благотворително спортно събитие в подкрепа на женското здраве в Европа. Заедно с нея посланици на розовата кауза стават още актьорът с All Inclusive пакет от таланти Ненчо Балабанов, Ташо Колев от Jeremy?, Иван Велков от P.I.F. и Нели Петкова. Те ще изнесат специален концерт на 25 септември в Южния парк, където Рангелова и Невена Пейкова ще изпълнят за първи път дуетната си песен „Искам да съм като теб“. Race for the Cure приобщава своите герои с 5 км бягане или 3 км ходене.