0

П озитивният дух, заразяваща енергия и музикален талант на американската формация „Постмодерн Джубокс“ ще премине отново през България съвсем скоро.

На 20 октомври в зала 1 на НДК музикантите ще пеят и танцуват отново с родните меломани под звуците на най-големите хитове на ХХ век.

Винтидж

Те са цветни, жизнерадостни, изумителни музиканти. Продават турнетата си на три континента и музиката им достига до десетки милиони фенове в мрежата по цял свят. Американската поп-джаз сензация на гениалния Скот Брадли Postmodern Jukebox ще премине отново през България с турнето си Life In The Past Lane Tour. То е празненство на най-великите музикални жанрове на ХХ век, представени в разпознаваеми съвременни хитове, но пипнати с елегантната „винтидж” патина на „Постмодерн Джубокс“. Както винаги, американските музиканти ще избухнат на сцената в състав от най-добрите съвременни вокалисти, инструменталисти и степ танцьори и ще представят първокласно, стилно и запомнящо се музикално преживяване, каквото неведнъж са подарявали на заклетите си български фенове. Изненадващи специални гости, някои от най-големите звезди на формацията, често се присъединяват към основния състав, гарантирайки, че всяка среща на живо с Postmodern е уникално и непредсказуемо музикално събитие. „Времената се променят и тенденциите идват и си отиват, но като Jaguar XK-Е от 1961 г. класическите звуци от миналото се оценяват само с възрастта. Независимо дали сте любители на винила или на TikTok модата, елате с нас на едно незабравимо пътешествие през 100 години вечна музика”, кани Скот Брадли своята публика.

Апартамент

Историята на „Постмодерн Джубокс“ е като на кино. Зашеметяващ успех от първия запис през 2012 г. в малкия апартамент на техния създател и ментор Скот Брадли, пуснат в YouTube, до космическите над 1 милиард гледания към днешна дата, с над 5,8 милиона последователи, над 3 млн. фенове във Facebook и близо 1 млн. в Spotify. Хиляди напълно разпродадени зали, главоломно растящ брой фенове по цял свят показват, че идеята да събереш в непрекъснато обновяваща се формация над 100 талантливи вокалисти, инструменталисти и танцьори е напълно успешна.