1

И стински хищници в леглото се оказват рускините според проучване на извънбрачните връзки. Палавите рускини месечно правят секс средно по 13 пъти. За разлика от тях обаче съгражданите им от силния пол страдат от полова немощ, гласи същото проучване. Вероятно и това е причината рускините да са станали популярни с това да се опитват да превземат мъжете на цяла Европа, та даже отвъд Океана.

Стандарт

Според проучването руснаците не могат да смогнат на рускините. В допитването са включени само хора, за които сексът е приоритет, с висок стандарт и доволни от живота като цяло. Класацията показва, че дамите стават все по-уверени в това да изразяват гласно какво искат, за да достигнат кулминацията в секса. Задоволителният полов живот е от полза за физическото и психическото здраве и прави всекидневието много по-приятно.

Веднага след рускините шампионки по оргазъм са дамите в Белгия. Според проучването приблизително 30 процента от белгийките имат сексуален контакт поне четири пъти седмично. Десет процента от тях са заявили, че имат сексуални контакти абсолютно всеки ден, а достигат до кулминацията в секса средно 56 пъти месечно. 

След дамите от Белгия шампионки в областта на оргазмите са скандинавките, следвани от французойките и ирландките. 21% от жените във Франция и Холандия се смятат за сексбогини в спалнята и могат да бъдат потенциални нимфоманки.

Дания

Сексуалната разкрепостеност в Дания например се е превърнала в начин на живот. Там няма нещо в сексуален план, което да не е позволено. Проституцията е напълно легална, а освободеното поведение се е превърнало в етикет. Суинг клубове, салони за масажи, стриптийз барове са само част от местата, на които може да се практикува свободно секс. И въпреки че скандинавските народи са известни като т. нар студени хора, жените там са изключително разкрепостени. Датчанките не се притесняват да си поискат секс директно, и то от напълно непознат.

39 процента от шведските жени и 35 от норвежките жени се класират толкова високо по отношение на желанието за секс, че биха могли да бъдат определени като нимфоманки. След скандинавските жени като най-сексуално активни  се нареждат италианките с 34% и португалките с 33%.

На дъното на класацията са дамите от Австрия, Полша и Чешката република. Съединените американски щати са на 10-а позиция в световната подредба. 

Страни като Индия не се класират в този вълнуващ списък. Причина за това е, че в страната на Камасутра сексът все още остава тема табу, а жените не говорят за сексуалните си желания.  

Мястото на българката  е в топ 10 на класацията за най-сексуалните в света жени. Родните красавици са описани в класацията като лесни за секс. Според картата ние сме сред държавите, в които няма никакъв проблем да се запознаеш с някое хубаво момиче и след няколко питиета да пренощуваш с него.

*Автор: Васка Игнатова