0

К акво ни е подготвила съдбата за идния месец юни разкрива нумерологичната прогноза, наречена Път на живота. Тя успява да формулира общи тенденции от бъдещето на всеки човек на база неговата рождена дата спрямо 9-те числа – енергийни орбити. За да надникнем там обаче, трябва да знаем своето лично число Път на живота. То се изчислява, като се съберат всички цифри от рождената ни дата (ден + месец + година) и полученият сбор се редуцира до едноцифрено число. Например за човек, роден на 3.12.1965, изчислението е следното: 3+1+2+1+9+6+5=27. Полученото накрая се редуцира до едноцифрено число чрез ново сумиране 2+7=9. Така човекът с тази дата на раждане е орисан от Път на живота - деветка. И съответно срещу това число по-долу ще види прогнозата си за месеца, изчислена от кабалиста Ели Маринова. Според нея почивките, планирани през юни, ще минат по ноти във всяко едно отношение. При други може и да има изненади, но по-скоро приятни.

Път 1: Сменяте средата

Ще се стремите към перфекционизъм или пък ще ви се наложи да бъдете перфектни. Когато се устремите към някаква цел, е добре да прецените предварително какви са възможностите ви да я постигнете и да имате резервен план. По принцип времето ви ще премине под знака на специализираната, експертна и квалифицирана работа. Но не е изключено да проявите интерес към нещо необичайно и нетрадиционно, да поискате да избягате извън познатите ви отношения, да смените среда, да придобиете нов опит. Възможно е да предприемете пътуване по работа или във връзка с вашите интереси, да разкриете загадка, да разбулите тайна, да имате неочаквана печалба или да ви се наложи да се справяте с неочаквана загуба. Ще е добре да внимавате и с предоверяването и лековерието, и с проявите на мнителност и подозрителност, да не бързате с изводите нито за доброто, нито за лошото. Личен живот. Месецът е особено подходящ за почивка и ако го сторите, тя ще протече приятно и спокойно. Има опасност да сте по-инертни, което може да доведе до проблеми в общуването. Здраве. За да се заредите с положителна енергия, намерете време за излет сред природата или за занимание с любимо хоби.

Път 2: Предприемате пътуване

Времето ще е динамично, забързано и напрегнато и може би малко противоречиво. Всичко, с което се захванете или което ви се случи, ще е в по-голям мащаб от очакваното. Ще сте завладени от амбиция за победа. Ще се стремите да наложите мненията си, да се преборите за правата и изгодата си, да постигнете целите си. Ще разчитате на вярната си преценка за събитията, фактите и хората, което ще ви даде възможност да постигнете материална победа и не само. Но не поемайте не добре обмислени рискове. Може да ви се наложи да се занимавате и със съдебни дела и процедури. Ще решавате задачи, свързани с транспорта, търговията, в едрия корпоративен бизнес. Възможно е да получите повишение на заплатата или да ви повишат в длъжност, да получите нови поръчки за работа. Или пък ще ви се наложи да се борите за материална независимост. Ще замислите или осъществите далечно пътуване или пътешествие, ще контактувате с хора от далеч. Личен живот. Възможно е да се захванете с по-мащабен ремонт. Ако сте планирали отпуска, тя ще протече не точно като почивка, а като приключение. Здраве. Ще е добре да внимавате за кръвното налягане.

Път 3: Успех при интервюта

Нагласата ви ще е на алтруисти и хуманисти. Ще се интересувате живо какво става по света и у нас, ще проявявате съчувствие и отзивчивост към слабите и уязвимите. Месецът може да се окаже по-напрегнат от очакваното и ако успеете да овладеете напрежението, ще се докажете като добри психолози и дипломати. Времето е подходящо за натрупване на полезна информация, за успешно явяване на тестове, изпити, интервюта с цел подписване на договори, получаване на дипломи и сертификати. Възможно е да поискате или да ви се наложи да излезете извън обичайната си среда, да се занимавате с нещо нетрадиционно или пък животът да ви върне към стари и забравени проекти, към неразрешени отношения с хора, към стари ситуации. На някои в енергийната орбита на числото ще ви се наложи да предприемете пътешествие. През цялото време ще имате и допирни точки с драматичното изкуство или пък ще успеете да драматизирате всичко около себе си. Личен живот. Тъй като ще сте по-чувствителни и емоционални от обикновено, има опасност сами да си създадете проблеми. Ако сте планирали почивка, има вероятност тя да протече и удобно, и престижно. Здраве. Добре е да внимавате за емоционалното си равновесие. Спортът и излетите сред природата, особено до вода, могат да свалят напрежението и да охладят страстите.

Път 4: Радвате се на успехи

Ще бъдете вдъхновени и творчески настроени. Ще се стремите към налагане на собствените начини и методи на работа, на собствените мнения и виждания по всеки един възникнал въпрос или проблем. Друга тенденция гласи, че има вероятност да бъдете принудени да поемете някакви ръководни функции чрез служебно повишение, без вие да сте го искали. Възможно е и в определена ситуация да се почувствате онеправдани и пренебрегнати. Но въпреки динамиката и напрежението, времето ще е благодатно за вас. Ще бъдете творчески настроени, ще влагате творчески подход към всяка своя дейност и ще се радвате на успехи, стига да постигнете разбирателство с хората около вас. За целта може би ще е добре да се постараете да се впишете в средата. Мнозина под знака на 4-ката точно сега ще предприемете и пътуване по работа или преследвайки някаква нова цел, ще посетите нови, непознати до този момент места, ще се запознаете с нови хора. Личен живот. Ако не настоявате всичко да е според вашите изисквания, всичко ще е като по ноти. Ако сте планирали почивка, тя ще протече не съвсем обичайно, но ще е интересна и зареждаща. Здраве. Внимавайте с качеството и количеството на храната и напитките.

Път 5: Щадете нервите си

За вас месецът е много подходящ за обучение, за натрупване на знания, информация и материални блага.

Ще имате възможност и да си отдъхнете от натрупаното досега напрежение, мнозина ще си позволите почивка с приятно пътуване. Общо взето през юни ще имате време за срещи с приятели, за споделени радости и отговорности. За да не пропуснете важна за вас информация, ще е добре да слушате внимателно какво говорят хората около ви и да осъзнавате дори скрития подтекст. В работен план действайте в екип, а не соло, правете компромиси. При някой от вас са възможни спорове или съдебни процедури.

По отношение на парите ще е добре да внимавате с евентуалните кредити и лихвите по тях. Личен живот. Ще сте настроени сантиментално, романтично и носталгично, но е добре да сте по-практични, защото може да се захванете с планиран или не планиран ремонт. Ако сте планирали почивка, тя ще протече по предварителния план. Здраве. Не се пренапрягайте физически, щадете нервите си.

Път 6: Внимавайте с шопинга

Юни месец е много подходящ за срещи с приятели и партита, за прояви на ентусиазъм и взаимопомощ, за реклама и самореклама, за творчески изяви и изяви пред публика. Мнозина ще имате възможност да осъществите плановете посредством средата си, стига да не сте толкова чувствителни към оценките на публиката. Ако решите да действате с нов бизнес или някакво ново начинание, е добре да сте сигурни какво точно правите, да сте грамотни в дадената сфера на дейност. А други под знака на 6-цата ще имате вземане-даване с чиновници. Ако сте оптимистично и приятелски настроени и към себе си, и към околните си, и към света като цяло, ви очакват разцвет и късмет. Но ще е добре да внимавате с шопинга, с вземането на кредити, раздаването на вересии. Личен живот. Ще имате време за театър, кино, за любимото си хоби, което ще споделяте с близките си. Ако отидете на почивка, тя ще протече и приятно, и полезно. Здраве. Внимавайте с изкушенията и съблазните, защото може да си докарате проблеми от всякакъв вид.

Път 7: Проблеми в службата

Възможно е месецът да ви се стори скучен и монотонен, но благодарение на положените усилия през май ще отчетете значим напредък. Времето ви ще е посветено на гонене на задачки. Гледайте да бъдете дисциплинирани и отговорни, точни и изпълнителни. Възможно е да ви се наложи да работите много, като не са изключени и проблеми в службата. Мнозина от вас ще се занимавате с производство на материални блага, обработка на документи, администрация. Организацията ви ще е на ниво, ала няма да можете да разчитате на голяма помощ от околните. Затова подредете приоритетите си и ги следвайте стъпка по стъпка. Може да започнете с подредба на работното място за старт. Не бъдете прекалено строги, не налагайте и на себе си, и на околните твърде стриктни правила и ограничения. Личен живот. Възможно е да се захванете с планиран (или не) ремонт. В любовта може да ви е скучно, но топлина и нежност няма да ви липсват, защото ще се радвате на единомислие и единодушие. Здраве. Ще е добре да спазвате здравословна диета и да намалите солта. Релаксирайте с посещения на по-весели театрални постановки.

Път 8: Време за промени

Не се застоявайте много вкъщи, защото късметът през юни ще ви чака навън. Ще усетите импулс за живот с всичко, което ще произтече от това - забавления, флиртове, срещи с приятели. Ще усетите вътрешен подтик към по-широко поле за изява. Причината се крие в това, че за вас юни е време на промени и стремеж към свобода и на изцяло нови начинания. Успех ще имат онези от вас, заети с реклама, мода, кулинария, козметика и грижи за тялото и външния вид, с фармация или химия, както и заетите в сектора на транспорта и комуникациите. Навсякъде и във всичко ще се стремите да бъдете перфектни. Не се страхувайте от експерименти. От друга страна поради засилената динамика има опасност от проблеми с адаптацията, комуникациите или просто с обикновеното общуване. Личен живот. Ще имате възможност да освежите настоящата си връзка, ще я направите по-динамична и интересна. А ако сте свободни, има голяма вероятност да срещнете разбран интимен партньор. Орисия за добро прекарване ще имат онези юнски почивки, свързани с посещения на исторически, културни или археологически забележителности. Здраве. Времето е подходящо за подмладяване и подобряване на външния вид. Внимавайте, постоянното преследване на удоволствията по-късно със сигурност ще ви донесе ред неприятни изненади.

Път 9: Подписвате договор

Ще сте склонни да прекарвате повече време у дома, занимавайки се със семейни и фамилни задачи или със здравеопазване и образование.

Като цяло за вас месецът ще премине под знака на търсене и създаване на комфорт, на постигане на баланс в отношенията с всички околни. Ще проявите интереси и в социалната сфера. Навсякъде, където работите, ще е добре да спазвате стриктно правилата и законовите разпоредби. Възможно е да направите сделка с недвижим имот, да подпишете важен и изгоден за вас договор, да реализирате необходим ремонт или да се сдобиете с важна и значима за вас придобивка за дома. На други в енергийната орбита на 9-ката ще ви се наложи да се съветвате с адвокат по повод съдебно дело. Личен живот. Благодарение на разумни компромиси и от двете страни ще постигате хармония и единомислие. А има и шанс от появата на нов член на семейството. В случай че сте планирали почивка, то ще се радвате на пълноценен релакс и комфортна обстановка. Здраве. Ще е добре да внимавате за сърцето и кръвното налягане, да излизате по-често на чист въздух. Избягвайте рисковите ситуации.