0

Р етроградният Меркурий пречи на качествения секс или поне намалява удовлетворението, твърдят експерти в жанра.

Най-бързо въртящата се около Слънцето планета от хилядолетия се смята за покровителка на връзките, та съвсем естествено нейната ретроградност се смята, че се отразява и на сексуалните отношения.

Изневери

Периодът предразполага разминаване между чувствата и разума, което е предпоставка за изневери и случайни запознанства с бърз край. Постарайте се в период, когато Меркурий е в ретроградната си фаза, да канализирате секса.

НЕОПИСУЕМ ШОК: Местят най-известните проститутки в света

Ако все пак се появят проблеми на интимния фронт, ето няколко съвета, които може да спазвате. Планирайте си секскалендара, преди да настъпи ретроградният Меркурий, и го спазвайте докрай, за да си спестите редица неприятности в интимен план, твърдят сексолози с афинитет към астрологията.

Пози

Най-традиционната от всички пози - мисионерската, ще ви предпази от проблеми, смятат експерти. Не се опитвайте да правите опити с нови пози и практики точно в този момент. Експертите казват, че да пробвате нови сложни пози, това може да ви създаде неприятности и неразбиране от партньора. Всяко едно ново начинание е нещо като бомба със закъснител.

Много често ретроградната фаза ви кара да мислите, че лошите идеи всъщност са добри. В тази връзка, ако ви хрумне да пробвате нещо от Камасутра, е по-добре да бъде отложено за след края на периода.

ПРЕД ОЧИТЕ НА БОГ: Глобиха жена за секс в църква

Бурният секс също не е много добра идея по време на такъв период. Забавете темпото. Ако не можете напълно да отложите игрите под чаршафа и да се отдадете на размисли за любовта към себе си, то със сигурност се постарайте да правите по-сдържана и емоционална физическата любов.

Връзки

Не започвайте нови връзки, смятат астролози. В ретроградна фаза наистина е най-доброто време да се отдадете на любов към себе си. Нито подновяване на старите, нито новите връзки са за предпочитане. Среща със стара любов може да бъде приета от вас като знак и вие с лекота да скочите в леглото, без да се замисляте за последствията.

Пазете се и от нови връзки и интимни отношения. Не си лягайте с нов партньор, дори и много да си паднете по него сега. Само след седмица, когато планетата тръгне директно по небосклона, може би ще разберете, че той дори и не се доближава до желанията ви.

Демокрацията – майка на оралния секс в Русия!

Ретроградният Меркурий размътва добрата преценка. Сексът за една вечер също не е за препоръчване в такъв етап. Със сигурност вместо да ви донесе наслада, ще се сдобиете с един куп проблеми, които ще се появят до седмица след края на периода. 

Практики

Сексът по време на ретрограден Меркурий може да започнете със съвместно гледане на филми с еротично и по-хард изображение. Видеата със съдържание за възрастни са много подходящи в подобен момент, защото могат да предразположат двойката към ласки.

СТИСКАЙТЕ ЗДРАВО ПАЛЦИ! Тестват първото противозачатъчно хапче за мъже

Говорете си мръсотии по телефона или в кревата. Бъдете внимателни, да не кажете някоя дума в повече и така да развалите отношенията си. Не трябва напълно да загърбвате сексуалния си живот все пак.
Използвайте ретроградния Меркурий да раздадете повече любов на себе си и партньора. Колкото повече се обръщате към себе си, толкова по-ясно може да сте в състояние да изпитате текущата динамика на чувствата си и да видите къде може да я подобрите.

Автор: Василена Маринова