0

К расивата дъщеря на любимата телевизионна водеща Гала – Мари, сбъдна една от най-големите си мечти - създаде собствено студио. За определен период от време хубавицата изчезна от социалните мрежи, където се изявява като инфлуенсър, а светските клюки дори твърдяха, че чака бебе. Дете няма все още, но се роди един дълго чакан и мечтан проект за Мари.

Бизнес

„Не, не съм бременна, както все по-често се споменава в последно време, защото изчезнах от социалните мрежи. Да, факт е, че наистина изчезнах, защото се занимавах с нещо, което погълна изцяло мислите ми, времето и най-вече сърцето ми! В действителност е сякаш отглеждам дете. Всеки детайл минава през ума, ръцете и сърцето ми. От раждането на самата идея, през първите стъпки по пътя на реализирането й. Това е моята мечта, която превръщам в бизнес и точно като на дете му се радвам, треперя и „възпитавам“ в момента“, сподели  Мари в свой пост в социалната мрежа Инстаграм, с което сложи край на догадките къде е и какво прави, а след това допълни: „S.P.A.S.E. е модерно пространство със студиа, предлагащо затворен кръг от услуги - тук може да реализирате и най-смелия си аудио и визуален проект, да откриете всичко - от техника, до екип от професионалисти и локация“.

Екип на „Телеграф“ се свърза с талантливата хубавица, която с усмивка се върна във времето назад и разказа, че идеята й е хрумнала отдавна, но сега му е дошло времето. Интересен факт е, че до момента тя не е вярвала, че всичко се случва в правилното време, но нещата са се стекли така, че са й показали обратното.

„Тази идея се роди преди много, много време в главата ми. Тя естествено претърпя промени. Представяла съм си го в детайли. В началото пак казвам, бяха различни. Когато дойде правилното време за това, аз не вярвам много в това „правилно време“ (смее се), но в един момент просто ми се случи всичко, което планирах, и нещата се наредиха. Студиото е предназначено за всички креативни личности - изпълнители, фотографи, оператори и др. Който има нужда да твори, тук е мястото. Има студиа за видео и фото съдържание, звукозаписно студио и зала за събития“, казва Мари. Вече имат доволни клиенти и интересни проекти, но не издава повече какво предстои.

Семейство

Опитът й като инфлуенсър донякъде й помага и улеснява, защото успява да си представи нуждите на различни кампании, които искат да заснемат рекламно съдържание в студиото. „Можех да си представя, ако един инфлуенсър дойде тук да снима, от какво би имал нужда и от какво би се възползвал. Кое би му било последно и кое ненужно. Именно това ми помогна да избистря концепцията си“, казва тя.

С интерес я питаме има ли време за почивка, а тя с усмивка отвръща, че покрай новия й проект не й остава време за хобита и дори й е гузно, че леко е загърбила и инфлуенсърския си живот. „Нямам време за нищо. Сутрин идвам в студиото и вечер към 22,00 си тръгвам“, споделя Мари.

Заедно със старта на новия си бизнес красавицата смени цвета на косите си и вече е блондинка. С новата си визия много прилича на звездната си майка, а Мари е категорична, че за нея това е най- големият комплимент. „Често ме сравняват с мама. Аз съм горда с това. Дай Боже да приличам на нея и да съм като нея“, не крие любовта си към Гала дъщеря й.

Мари с майка си Гала.

 Мари с майка си Гала.

Когато водещата разбира за проекта на Мари, й казва: „Маме, това е много голямо и страшно“. Мари обаче е категорична, че винаги е виждала опора и подкрепа в майка си.

Любимият й човек също е плътно до нея, но тя не обича да говори за личния си живот.

„Рядко говоря за личния си живот в такива детайли. Аз съм на мнение, че щастието обича тишината, колко и клиширано да звучи за някого, но мога да кажа, че съм щастлива и подкрепяна жена, затова е най-важното“, завършва хубавицата.

Искала да е сладкарка

Връщайки я в годините назад, Мари ни разказва и за детската си мечта - да е сладкар. Макар сега да се впусна в друг бизнес, тя не се е отказала и от това си желание. „Малката Мари искаше да е сладкар и не съм изоставила мечтата си за кулинарни приключения. Когато се установя малко в този си бизнес, планирам да създам кулинарна онлайн поредица, но не съм стигнала дотам, защото все още нямам време да се храня, та камо ли да готвя“, смее се красавицата. Най- интересното от всичко е, че въпреки мечтаната професия тя не обича да похапва сладко.  „Иронично е, защото наистина исках да стана сладкар, а аз не обичам сладко. Понеже винаги дегустирам това, което приготвям и предпочитам да правя солени ястия, любима ми е италианската кухня, но, както знаем, е и най за избягване. С ризотото също съм много добра“, с усмивка разказва Мари.