0

С ексът на първа среща отдавна не е тема табу. Не е нужно да поставяте голямо не, да го превръщате в източник на срам или голямо решение.

В крайна сметка всичко се свежда до това да познавате себе си и къде се намирате емоционално и психически.  

Дори през 2022 г. някои жени все още вярват, че ако правят секс на първа среща, автоматично ще бъдат етикетирани като „неподходящи за връзка“.

Време е да опровергаем няколко всеизвестни твърдения „не сте лесна“.

Брой

Жените смятат, че ако се отдадат на интимни ласки на първа среща, ще изглеждат лесни в лицето на мъжа и ще убият шанса за сериозна връзка.

Време е да оставим тези закостенели убеждения. Според проучвания и анкети през последните няколко години мъжете не омаловажават и подценяват жени, които са готови да си легнат с тях на първа среща.

Немалко връзки започват именно със секс на първа среща. Оставете се на инстинкта.

„Ако има един съвет, който мога да дам на всяка жена, която излиза на срещи, той би бил да правите секс колкото искате и да спите с хората, с които излизате, когато пожелаете. Не чакайте да мине определен брой дати или определен период от време или да достигнете някакъв етап. Правете секс, когато искате и много“, съветва сексекспертът д-р Джеф Уилсър.

Палава

Тъкмо обратното, ако се впуснете в сексизживявания от първия път, ще накарате партньора си да ви иска още.

Мъжете обожават да правят секс и ако попаднат на уверена и палава партньорка, ще ви искат още.

Противно на очакванията, шансовете ви за втора среща скачат многократно. Ако не правите секс дълго време, сексуалното напрежение ще се увеличава и всеки път, когато се видите, ще се питате: да почакам ли още малко?

"Истината е, че химията между двама не зависи от нищо. Нея или я има, или не. Ако тя съществува, няма никакво значение дали ще се отдадете на първа или седма среща”, твърди Уилсър.

Ако и двамата се желаете силно, няма причина да отлагате консумацията на страстта си. 

Предимство

Добрата новина е, че ако се отдадете на ласки веднага след първата ви вечер, ще разберете дали си допадате в леглото, което е голямо предимство.

Няма никаква причина да се виждате с някого с месеци, ако накрая се окаже, че в интимен план сте напълно неподходящи. Сексът е много важен за една успешна връзка. В случай, че имате една уникална и емоционална нощ, това със сигурност е причина за втора среща. 

Не отлагайте секса

Дори да не се видите повече, ако сте си тръгнали от леглото с няколко оргазма, няма причина да съжалявате.

Сексът е удоволствие, не се лишавайте от него заради някакви предразсъдъци.