0

Н ай-удобното и интимно място за секс винаги е било в леглото ни. Защо тогава голяма част от двойките излизат от спалнята си и избират да го правят на открито? 

Отговорът е много простичък – стимулираме желание и импулси у партньора ни.

Страст

Факт е, че осъзнаването на промяната генерира силна емоция. Тя повишава сексуалното желание. Например новият партньор обикновено предизвиква по-голям интерес от този, с когото сте били в дълга връзка. Атмосферата, включително местоположението, прави същото. Те са важни за генерирането на интимност. Двойките, които са от дълго време заедно, имат нужда от подобни изживявания.

Сексът в собственото легло може да бъде най-интимен, но разнообразието и вълнението трябва винаги да се поддържат. Това може да се случи не само като променяме сексуални пози и използваме най-различни играчки, а и като излезем от зоната ни на комфорт - а именно извън леглото или пък апартамента. Цялата идея, че ще правите нещо, което на пръв поглед е неприемливо, повишава емоциите и страстите и самият акт ще бъде много по-бурен от последния такъв. Горите и плажовете са достъпни места за непринуден, спонтанен секс, където хората могат да правят, каквото си искат.

В сравнение с претъпканата къща естествените условия позволяват по-голяма свобода. Казано е, че в древни времена само богатите са правили секс на закрито, защото те са били единствените, които са имали частни стаи. Всички останали са го правили в местната гора. Сексът сред природата стимулира най-първичните ни импулси. В съвременната епоха е по-вълнуващо да бъдеш „слугите“, които бягат в гората, отколкото херцозите, които правят това на закрито. 

Пещера

Ако тренирате заедно, излезте от фитнес залата и си направете един поход в най-близката гора. Нищо не ви пречи да се спрете в първата малка пещера и да изпробвате любовта си там. По принцип небето е границата, когато става въпрос за секс на открито по отношение на това, което искате да правите и какво искате да опитате сексуално.

Ако искате „тръпката“ да се случи, докато сте легнали, но земята ви плаши, може да опитате седнала позиция върху маса за пикник или да се подпрете на дърво. Само се пазете от ухапвания от насекоми. Ако все пак решите да го направите на земята, очевидно имате безброй възможности за сексуална позиция. Все пак е добра идея да внимавате за заобикалящата ви среда и да носите голямо одеяло или нещо подобно, за да се предпазите.