0

З а нова измама, свързана с нея, алармира естрадната легенда Кичка Бодурова.

Този път скандалът не е свързан с колега или мениджър, а с разпространителя на последния й албум "Надежда и тъга".

Страсти

Примата с ужас е установила, че юбилейният й 30-и проект е в търговската мрежа и се продава на цени от 15 до 25 лв., без да е дала своето разрешение. Тя е направила екранни снимки на онлайн магазините, където се предлага дискът й, и към тях написа: "Интересно кой продава моя диск “Надежда и тъга”, като на никого не съм дала право! Игнорирам ниските страсти у някои, но вече търпението ми е на приключване!"

Обич и песен

Кичка обаче не уточнява кои са тези някои с "ниските страсти", които игнорира. Затова потърсихме за коментар мениджъра Евгени Боянов, който в края на миналото лято се раздели със скандал с певицата. "Казаха ми за публикацията й, но не се припознавам в думите й. Да, аз съм й съдействал за албума "Надежда и тъга", но тя си е продуцент и издател и всичко е документирано. Аз издадох сборния диск "Обич и песен" с песни на Йорданка Христова, Мими Иванова, Росица Кирилова, братя Аргирови, Тони Димитрова, Мая Нешкова и други. Г-жа Бодурова го хареса и поиска да й съдействам - обложката е направена при мой дизайнер, аз я свързах с хората, които да я отпечатат, както и да произведат дисковете. Но вече нямам нищо общо с нея, от миналата есен не работим заедно, предал съм й паролите за всичките й акаунти, които съм поддържал през годините", каза пред "Телеграф" импресариото.

Надежда и тъга

Още преди година Кичка Бодурова организира дистанционно от САЩ завършването на албума "Надежда и тъга", който се оказал юбилеен - 30-и поред. Пред "Телеграф" тя сподели тогава, че няма търпение да се прибере в България за летните си концерти и с трепет очакваше да пипне първото физическо копие от диска. „Нарекох го на една стара песен на Найден Андреев, която направих в съвсем нов аранжимент. Като цяло съм запазила стила с балканското звучене, който се харесва най-много от почитателите ми“, допълни звездата.