0

З абързаното ежедневие на родните звезди ги провокира да намират своето спасение извън областта, в която се развиват.

Повечето от тях се отдават на спорт и разходки из планината, а други започват да тренират усърдно различни видове спорт.

Круша

Певицата от Варна Гери-Никол си наела личен треньор, който я учи на „ляв-десен“ в залата. Така красавицата поддържа форма и радва феновете си, като споделя снимки в личния си профил в Инстаграм от залата. Освен варненката друга изпълнителка също се е запалила по този спорт. Рок лъвицата Милена Славова поддържа тялото си с тренировки по бокс.

Ракета

През свободното си време бившият нападател по футбол Благой Георгиев поддържа форма и разпуска, докато играе тенис, а негов партньор на корта е актьорът Ненчо Балабанов. Ненчо неведнъж споделя, че е голям тенис маниак. Двамата непрекъснато си качват снимки в Интернет пространството с усмивки на лица след дълго оспорвана битка на корта, но за жалост не споделят кой е победителят...

Други любители на тениса са попфолк изпълнителите Илиян и Емануела. Това става ясно на всички, когато Емануела споделя в профила си клип с колегата си на корта. Те не разкриват нищо повече за новото им хоби, което значи, че предстои да разберем подробности, ако Емануела наистина е преоткрила своя талант освен музиката.

Градина

Актрисата Катето Евро обожава да прекарва свободното си време в огромната си градина и, разбира се, да се грижи за нея. Нейна достойна наследница е внучката й малката Катерина, която досущ като баба си обича да приготвя вкусотии в кухнята с помощта на майката на баща си. Както казват, „крушата не пада по-далеч от дървото“. Едни от най-близките приятели на Катето Евро често споделят снимка в социалните мрежи на малкото Кате и нейното хоби в градината и кухнята. Самата Евро често се хвали с уменията на внучката си и се кефи, че е неин учител в живота.

Инстаграм

Инстаграм сензацията Алекс Петканова откри своето хоби, което я кара буквално да „полети“. Инфлуенсърката започна да посещава уроци по въздушна акробатика. Александра многократно е споделяла в профила си, че обича да бъде много ангажирана и да запълва времето си пълноценно. Сега нейното откритие е именно този вид спорт.

Мед

Интересно хоби е това на любимия на водещата на „На кафе“ Гала, а именно Стефан Николов. Той отделя голяма част от ежедневието си в отглеждане на пчели. Половинката на Гала е закупил десетки кошери и цялостно оборудване. Това забелязваме в една от последните му снимки, под която той е написал шеговито: „Ако ме видите да бягам, значи нещо много сериозно се е объркало... и без много чудене започвайте да бягате и вие.“ Интересен факт е, че кралицата на музиката Бионсе има същото хоби като Стефан. Американската изпълнителка разкри, че притежава 80 000 пчели и използва това, за да си прави мед. Звездата се запалила по това хоби, когато разбрала, че и двете й дъщери (Блу Айви и Руми) имат „ужасни алергии“, а медът притежава свойства, които могат да им помогнат в тези неприятни моменти. Съпругът на изпълнителката - Джей Зи, също се интересува от отглеждането на пчелите и й помага през свободното си време.

Екскурзии

Светлана Гущерова разкрива пред последователите си, че нейното хоби е да пътува и открива нови места по света. Освен любовта й към пътешествията тя е насочена и към модата. Наскоро Гущерова откри свой бранд за дамски нощници и разкри, че това е другото й хоби, което я прави безкрайно щастлива. Нейният бранд набира изключително бързо популярност и така Светлана сбъдва своето хоби или по-точно своята мечта.

Четки

Талантливият актьор Васил Василев - Зуека превърна своето хоби в своя работа, а какво по-хубаво от това. Освен водещ и актьор той е и художник. Зуека споделя, че за един месец е нарисувал 42 картини, че е маниак на тази тема и това е неговото призвание, също така възнамерява да направи изложби на много места по света. Последната му голяма беше в Щатите. Всъщност Василев признава, че талантът на художник го има от ранна детска възраст, но досега е бил в „зимен сън“ .

Неговата неотлъчна до скоро половинка в ефир - Димитър Рачков, също призна за своето интересно хоби. Рачков сподели, че е започнал да се занимава с лов и че това го кара да „избяга“ от стреса и напрежението в работата и ежедневието му. Новата си страст той практикува в родното място на майка си - Твърдица. Рачков, разказва, че природата и дългите разходки го карат да забрави за реалността.

Майстор на четките е и актрисата Диана Димитрова, която признава, че е най-продуктивна, когато рисува през нощта.

Анджелина Джоли също крие странно хоби

Едва ли някой би предположил, че една от най-красивите жени в света притежава свидетелство за управление на самолет. Бившата съпруга на Брат Пит е управлявала самолет, в който имало специални пътници, а именно нейните деца. Близки на холивудската звезда разкриват, че това било нейна мечта и най-сетне я е постигнала.

Но не само Анджелина озадачава всички с този си интерес. Брус Дикинсън също има афинитет към самолетите и веднага щом получил сертификата си, година по-късно вече управлявал „Боинг 757“ в търговска авиолиния.