0

Е дна от любимите звездни двойки у нас - Николета Лозанова и Ники Михайлов, заведоха дъщеричката си за първи път на море. Семейството избра да почива в Гърция, където вратарят празнува рождения си ден.

Парти

Лишен от всякаква суета, Михайлов избра да отпразнува празника си единствено в компанията на най-любимите си жени - Николета и Борислава. Освен новороденото момиченце двойката е и в компанията на голямата дъщеря на Николета - Никол.

КРУШАТА НЕ ПАДА ПО-ДАЛЕЧЕ ОТ ДЪРВОТО: Щерката на Николета изпъчи дупе! (СНИМКИ)

Лозанова не спира да споделя красиви кадри от приказното място, на което почиват, но не издава къде точно се намират те. На един от фотосите, които сподели в страницата си, Николета бе с първата й дъщеря от Валери Божинов. Тя успя да изненада феновете си, които забелязаха, че Никол вече не е малко момиченце, а напротив. Последователите на Ни Ло я определиха като нейна сестра, други я помислиха за приятелка или колежка. „За момент помислих, че Никол е сестра ти“, „Аз помислих, че е друга жена, колежка, модел на Николета“, гласят част от тях. „Никол е прекрасна млада дама“, бяха категорични приятелите на моделката.

Хоризонт

Почитателите на Николета бяха единодушни, че не само снимките, но и мястото, на което се намира семейството, е райско.

Николета сподели, че за лятната им ваканция се е спряла на луксозна вила с огромна тераса и басейн на нея, гледайки към хоризонта на морето, а в далечината се забелязва малък остров. Друга снимка, която също събра хиляди лайкове и коментари, бе на най-малкия член в семейството – Боби, именно на балкона. Дъщеричката им е на бебешка люлка с играчки над нея, а зад Борислава е уникалният залез. „Дефиницията на перфектния залез“, казва щастливата майка.

Рози

Любовта между Николета и Ники пламва преди 16 години, когато красавицата все още е ученичка, блондинка и прави своите първи крачки в модната индустрия. „Наближаваше 14 февруари, а Ники беше на лагер с Левски в чужбина. Чувствах се нещастна, беше ми криво, тъй като на този ден всички в училище щяха да са с гаджетата си, да получават цветя и подаръци, а аз щях да съм сама. Бяхме в час по география, когато се почука на вратата и ме извикаха. Видях куриер с огромна кошница и 101 рози в нея, имаше и подарък – колие с ключе. А на картичката пишеше: „Давам ти ключа от сърцето си, ти реши дали да го отключиш“. Жестът на Николай ме беше оставил без думи“, спомня си Лозанова за първата изненада от Ники в едно от интервютата, в които споделя историята им. След двегодишната им връзка, пълна с много емоции и чувства, двамата се разделят.

История

Известно време след това историята изглежда сякаш е приключила. И двамата създават свои нови връзки, като тогава се ражда и първото дете на Лозанова – Никол, от връзката й с Валери Божинов. Двамата се разделят само три години след като сключват брак, но продължават да бъдат в прекрасни отношения. „С Валери се разбирахме добре и живеехме щастливо, не сме стигали до разочарования, не сме вдигали скандали, не сме си изневерявали. Но в един момент просто настъпи краят, неочаквано и за двамата“, разказва Николета преди време. Две години след раздялата им моделката и Ники Михайлов решават да дадат втори шанс на любовта си и вече осем лета са неразделни, а вратарят се грижи като татко за Никол и я обгражда с любов и внимание.

Годеж

След като успяха да сбъднат най-голямата си мечта и я кръстиха Борислава, Ники падна на колене пред любимата си жена, а тя най-щастливо прие предложението му. Това сподели самата Лозанова в социалните мрежи, като показа красивия пръстен на ръката си, а пред нея бе и бебенцето им. „Завинаги“, написа брюнетката. Този пост определено въодушеви приятелите и почитателите им от радост и за няколко минути вече имаше стотици коментари и честитки. „Честит годеж“, „Бъдете много щастливи и се обичайте“, бяха по-голяма част от тях. „Ето това е снимката“, пък пише съпругата на Християн Гущеров – Светлана. Николета и Ники все още не издават подробности около годежа, нито кога планират да е сватбата. Близки до Лозанова подозират, че двамата ще изчакат малката Борислава да стане поне на годинка, а церемонията ще е на екзотично място в тесен кръг.

Правят си барбекю на терасата

Лозанова не спира да споделя интересни кадри от ваканцията им в южната ни съседка. Малко преди рождения ден на любимия й Ники красавицата сподели, че вместо да обикалят местните луксозни заведения, си правят барбекю на терасата. Освен вкусното месо те си направиха и зеленчуци като царевица, цвекло, фасул и т.н. Въпреки че Николета роди съвсем скоро, тя изглежда в перфектна форма и явно това се дължи на стриктен режим, който определено действа.