0

Л ятото наближава, с него идват и отворените обувки.

Декорирани с цветни камъни, пайети, различни по големина и форма мъниста, на висока платформа и в различни нюанси - тазгодишният избор ще бъде предизвикателство за всяка дама, която държи на безупречния си външен вид.

Елементи

Сред най-хитовите предложения се нареждат чехлите, чиято украса включва популярните камъни тип „хамелеон“. Този вид декорация е изключително предпочитана, тъй като камъните отразяват водещите нюанси - т.е. ако сте с дълга пола или рокля например, обувките ви винаги ще бъдат в тон. Друг начин да направите един чифт подходящ за няколко и различни визии е да изберете комбинацията на цветни камъни - бели, зелени, сини, розови и пр. Важното е да не са наредени в близък контраст. Цветовете, които ще властват, са нежни и меки - бебешко розово, небесносиньо, цвят шампанско, екрю и др. Ярките са опция за дамите и господата с по-екстравагантен вкус. Направата на стилната обувка включва още флорални мотиви, пискюли и др.

Комбинация

За жените, които не изневеряват на семплата и елегантна визия, пазарът предлага също богато разнообразие. Нашият съвет е да заложите на широки ленти и тънка подметка. Моделите с пръст не са особено актуални това лято. Добрата новина е, че връзките, лентите или самите каишки осигуряват удобство. Този тип чехли се комбинират добре с къс или дълъг панталон, рокля или пола. Задължително изберете модел в един цвят. Хитови са обувките със заоблен край или правоъгълна връхна форма.

.

 .
PIXABAY

За максимален комфорт и ако отговаря на очакванията ви, изберете по-висока подметка. Този тип може да се комбинира както с всекидневна, така и със спортно-елегантна визия. За момичетата, които не се притесняват от напористите погледи, предложението е чифт от два различни модела. Звучи щуро, дори трудно за визуализиране, но истината е, че общите елементи между двете чехли допринасят за разходката на един наистина уникален чифт. Друг избор, който стопроцентово гарантира добрия завършек, са чехлите с флорални мотиви - без значение от вида цветя, големината и нюансите.

.

 .
PIXABAY

Затворени за малчуганите

За най-малките членове на семейството изберете затворени в предната част модели. Преди да обърнете внимание на красивата визия на чехлите, трябва да съобразите избора на обувка с необходимостите на малчуганите, сред които най-вече комфорт и защита. Камъчетата по плажа или улицата, както и по-високите храсти в парковете са предпоставка за нараняване, особено ако детето ви все още се учи на първи крачки. За да избегнете ожулвания или наранявания, закупете тип сабо. Така децата ще усещат и стабилната основа под крачетата си.

PIXABAY

Черно и бяло за мъжете

Мачовците ще заложат на една красива и безкрайно стилна палитра - черно, червено и бяло. Предложенията включват както основен нюанс, така и любопитни комбинации - различните шарки и фигури като кръгове, квадрати и правоъгълници красят както лентата около стъпалото, така и самата подметка. Нашият съвет е да заложите на гумени модели, ако обаче съчетавате чехлите с по-официална визия, то кожата остава избор №1.