0

К олоритната Вили Рай се задява с Иван в новата си песен, която тези дни представи и с клип.

Тя се нарича „А бре, Иване“ и е поредната написана като музика и текст от самата нея, а до края на годината най-вероятно ще ги закръгли като бройка, за да може да издаде новия си албум само със свои авторски композиции. 

Енергия

„От концертите и участията разбрах, че хората обичат повече бързите ми песни, харесват моята позитивна енергия, която, когато е придружена и с босите ми крака на сцената, винаги емоцията ни е взаимна и с хубаво настроение! Обичат баладите ми, но очакват повече да чуят нещо весело от мен!

Стоян Христов

Така се роди и идеята за шеговита песен, на която вече имах в главата си мелодията! Реших да й дам любовна, мераклийска история, с която героят ми да се чувства обичан и желан! Така се роди моята игрива нова песен „А бре, Иване“, разказа пред „Телеграф“ Вили Рай.

Етно

Най-популярната българска песен за Иван е позната в изпълнение на Богдана Карадочева от края на 80-те, но името е възпято и в по-ново време и в актуален жанр като попфолка. „Знам, че има и други с най-популярното българско име, но моделът на моята песен е по-различен и прилича на народна! Исках да е с наивен текст, точно както в миналото са ги припявали!

Стоян Христов

Този етностил аз много обичам! Чичовото хоро липсваше в моя репертоар и добре беше да го имам, за да запълни игривите ми хора, които се въртят все около любовните закачливи заръки“, добави звездата от „Пирин Фолк“.

Вуйчо

И за новата си песен тя работи с доказан във времето екип. „Светльо Лобошки е изключителен музикант и той отново даде характер на аранжимента на песента ми! За мен е привилегия да работя с него, както и да записвам в студиото на Максим Горанов, с когото реализирахме звука на повечето мои творби“, казва Вили Рай. Тя посвещава песента си на вуйчо Иван, на приятелите си и на всички обичани и желани мъже с българското ни хубаво име Иван.

„А бре, Иване“ ще стане една от любимите не само на Ивановците, но и на много хора, които обичат да играят и се веселят с моите песни, с игривите и весели историйки“, смее се лъчезарната блондинка.

Снима в Осиковска Лъкавица

Видеоклипът на „А бре, Иване“ вече е в ефира на Фен фолк тв, както и в YouTube. „Много съм доволна, че с екипа на Ненчо Касъмов успях да заснема и клип към песента ми в едно прекрасно село Осиковска Лъкавица! Старата къща на Драга и Стефан, които отвориха двори за Вили Рай и „А бре, Иване“!

Стоян Христов

Красива фолклорна шарка направиха и танцьорите от ПТС Ботевград с ръководител Стоян Стоянов. Участваха и дечица, и кончета красиви. Много красива е България и още по-красиво звучи песента ми сред тези невероятни гледки! Така че очаквам хората да я харесат и се веселят с нея! Очакват ме концерти и доста участия до края на годината и с радост след последните песни, които написах - „За наздраве“ и „Като гълъб“, сподели още Вили Рай.