0

А стролозите се събраха и изчислиха кои месеци са най-щастливите и добри за дадена зодия. Така се получава, че февруари, април и юни са щастливи едновременно за две зодии. Докато януари, юли и ноември не подхождат така пламенно на нито една зодия през 2024 г. Следващата година като цяло обещава да бъде специална в личен план заради комбинация от благоприятни енергии и случайни препятствия. Много ще зависи от способността за преговори, учене и спокойствие. Всяка зодия ще има свой собствен месец, когато късметът ще бъде особено близо. Опитайте се да не го пропуснете, съветват световните експерти по астрология.

Овен - май

Месец май за Овните дава възможности за хармонична комбинация от професионален успех и нова активност в отношенията. Началото на май създава условия за позитивен и лесен напредък. Напрежението в личен план ще изчезне, конфликтите ще се разрешат от само себе си и животът на Овните може да бъде изпълнен с вълна от щастие, оптимизъм и приключенски дух. Възползвайте се от обещаващите възможности, които възникват в този момент, тъй като те държат ключа към една вълнуваща глава от живота ви, съветват експертите.

Телец - юни

Преминавайки през трудна зима и пролет, през юни Телците ще имат възможността да оставят след себе си всякакви токсични влияния, които са ви задържали. Време е за ново начало, където можете да се освободите от тежестите, които са ви тежали. С напредването на месеца ще забележите нарастване на егоцентризма, което ще ви позволи да поставите приоритетите на вашите нужди и желания. Основен приоритет ще стане желанието да се обградите с позитивни и подкрепящи хора, което допълнително ще подобри цялостното ви благосъстояние, твърдят вещите в занаята.

Близнаци - септември

Ако сте от Близнаците, които смятат, че провалът в любовта е вечно проклятие, помислете отново и то точно през септември. През 2024 г. точно септември се очертава астрологично да бъде най-щастливият ви месец, заричат се астролози. Въпреки че все още може да се наложи да бъдете търпеливи, щастието ще дойде при вас навреме. Запазете добро настроение, защото през този период късметът ще е на ваша страна. Всъщност може дори да срещнете любовта на живота си, докато сте на почивка или поне така необходимия отдих от ежедневието. Вселената ви дава този прорязък късмет, така че прегърнете го с цялото си сърце, е категоричният съвет.

Рак - април

Предстоящият април обещава да донесе изобилие от радост, любов и щастие в живота на Рака. Независимо дали сте необвързани или имате връзка, пригответе се за незабравими моменти, изпълнени със смях и топлина, твърдят астроекспертите. Освен това има голяма вероятност да срещнете някой специален човек през това време, разпалвайки нов пламък или задълбочавайки съществуваща връзка. Април е времето, когато природата наистина започва да цъфти, отразявайки обновлението, което се случва и в живота ви. Това е уникална възможност да развиете и укрепите връзките си или да създадете нови приятели. Ще изпитате засилено чувство за връзка със света около вас, издигайки щастието си до нови висоти, казват експертите.

Лъв - юни

Юни бележи началото на щастливия месец за Лъва. През това време ще почувствате колосален прилив на енергия, който ще ви насърчи да предприемете големи проекти и да изследвате нови територии, разчитат небесните послания астролозите. Каквото и да решите да започнете, ще има успех, оставяйки ви с дълбоко чувство за добро постижение. Този етап означава нова глава в живота ви, особено когато става въпрос за постигане на вашите цели и мечти. Ако някога е имало идеално време да се гмурнете с главата напред в тези начинания, това е през юни. Затова използвайте своята решителност и вървете смело към амбициозните си цели, гласи съветът.

Дева - октомври

В началото на годината Девата може да открие, че не всичко веднага си идва на мястото. Но не се обезсърчавайте - трудният старт не означава, че мечтите ви са непостижими. За тях просто може да отнеме малко повече време и усилия за изпълнение. С настъпването на октомври най-накрая ще видите искрица надежда и светлина в края на тунела, особено в областта на взаимоотношенията с любим човек, бизнес партньор, приятел, шефове или значими за вас други личности. Звездите може направо да ви сблъскат лице в лице с човека, за когото сте копнели цял живот, твърдят астролози.

Везни - април

През април небесните тела ще повдигнат духа и работоспособността на Везните и ще запалят решимостта им да постигнат целите си. За вас, Везни, това е времето, когато цялата ви упорита работа ще започне да дава сладки плодове. Бъдете готови за евентуално повишение или някакво изкачване по кариерната стълбица. Това пътуване може да изглежда дълго и трудно, но не губете надежда, защото наблизо ви чака специална възможност, готова да ви възнагради за всичките ви усилия, възкликват експертите.

Скорпион - декември

Декември се очертава най-щастливият месец от годината за Скорпионите, затова е важно те да бъдат упорити. Този период на трансформация ще донесе значителни промени, които ще ви позволят да разберете кои са вашите истински приятели и на кого можете да се доверите. До края на годината ще сте претърпели множество лични и професионални трансформации, придобивайки безценни знания по пътя. Очаквайте с нетърпение това време, тъй като решенията, които вземате, несъмнено ще ви доведат до забележителен растеж, готови са да се закълнат познавачите на зодиите и небесата.

Стрелец – февруари

Февруари ще донесе на Стрелците ново усещане за сила и щастие, което ще повиши самочувствието им. Небесните тела ще бъдат разположени благоприятно, изпълвайки месеца с обещаващи събития. През този период най-накрая ще излезете от сянката на съмнението, лошото здраве или унинието и ще видите лъчистата светлина в края на тунела. Ще можете да осъзнаете за какво са ви липсвали средства и настроение. Бъдете стабилни, по-светлите дни са точно зад ъгъла и ще ставате по-силни с всеки изминал момент, докато поглъщате радостната енергия, която ви заобикаля.

Козирог - март

Козирогът трябва да се приготви за посрещането на най-щастливия месец през годината - март. Въпреки че началото на годината може да изисква някои корекции, преди да се случат страхотни работи, бъдете сигурни, че нещата скоро ще си дойдат на мястото точно както винаги сте мечтали. Този месец желанието ви за истинска любов, постоянен спътник през целия ви живот ще се засили. Фокусът е не само върху професионалния успех, но и върху личния ви живот, където ви очакват нови и интересни възможности, твърдят астролози.

Водолей - февруари

Дори и студен, февруари е очарователен за сбъдване на мечтите на Водолея и очакването да настъпи този месец си заслужава. Във вас ще бъде запалена искра на вдъхновение, за да започнете нови начинания, които ще ви доведат до изключителен успех. А освен това Вселената има планове да ви запознае със специални хора, които ще станат спътници и доверени лица за цял живот. Независимо дали сте необвързани или в партньорство, този месец обещава удовлетворение и радост, отсичат експертите.

Риби - август

Август ще донесе със себе си дълбоко разбиране на целите и смисъл в живота на Рибите. Ще почувствате по-голямата значимост на проблемите, които сега стоят на пътя ви. Прегърнете този период на трансформация, защото той може да издигне личния ви живот и кариера до нови висоти. Взаимоотношенията с приятели ще процъфтяват, добавяйки към общото удовлетворение за годината и задоволството, което този месец ще ви донесе.