0

М омичетата обичат да говорят по време на секс, но не само мръсни приказки, а и комплименти. Всъщност жените обичат както да дават, така и да получават комплименти в спалнята. 

Въпреки че мръсните приказки наистина могат да станат възбуждащи, докато навлизате в любовната игра, чуването на любящи мисли също може да породи желание, водещо до интимна среща. Думите: „Обожавам те“, „Обичам те“, „Не мога да повярвам, че съм такъв късметлия“, „Обичам да правя секс с теб“ са именно за тези, които правят любов. След това може да преминете и към по-мръснишките обръщения. „Усещам те толкова много“, „Мога да го правя постоянно с теб“, „Искам да свърша навсякъде в теб“ и т.н.

Самочувствие 

Често жените не са силно уверени във външния си вид и как изглеждат, когато свалят дрехите пред любимия си. Именно затова мъжката част трябва да се погрижи, като се постарае да даде увереност на по-нежната половинка. Жената да приеме коя е и да се чувства удобно в кожата си. Когато самочувствието ви е високо, изживяването ще бъде невероятно.

Pinterest

Ако не достигнете точката да обичате себе си, не можете да се отдадете задоволително на сексуалния акт. Ще бъдете твърде загрижени за това как изглеждате, как се представяте и дали те се забавляват, което в крайна сметка няма да могат да направят, защото ще бъдете твърде заклещени в главата си. „Мога да гледам това лице по цяла нощ“, „Обожавам гърдите ти“, „Дупето ти е толкова стегнато“. „Кожата ти е толкова нежна“ са едни от изреченията, които биха дали увереност у дамата. 

Емоции

Много от нещата, които момичетата харесват в леглото, обичат да се случват и извън спалнята. Любовта и обичта са непрекъснат процес и допринасят за вашите сексуални срещи дори и през ежедневието. Например докато вашата любима приготвя вечерята, да отидете и да я целунете по челото, да й кажете, че е най-добрата в кухнята, макар и месото да е прегоряло, и да я докоснете нежно по гърба.

Когато тръгвате за работа сутрин, да я целунете в леглото, а вечер, когато се приберете, по устните. А след тежкия и изморителен ден и за двама ви просто да се гушкате продължително на дивана и да си давате спокойствие. Всички тези интимни докосвания, макар и несъзнателно допринасят емоционалност в сексуалните ви отношения и по-голяма химия.

Както жените, така и партньорите се нуждаят от интимен контакт в своите партньорства редовно. Независимо дали сте се хванали за ръце, галите я по косата или я целувате по бузата, тя се нуждае от малки напомняния, че е обичана. В противен случай сексът се превръща в движение без чувство, защото няма други моменти, в които тя да се чувства желана или необходима.

*Автор: Лина Димитрова