0

Х уанг Донг Хьок, създателят на сериала „Игра на калмари“, каза, че няма намерение да включва холивудски актьори във втория сезон, чийто сценарий пише в момента, предаде агенция Йонхап.

„Нямам никакви планове да включвам известни чуждестранни звезди във втория сезон на „Игра на калмари“ и това няма да се промени“, каза той по време на пресконференция в Сеул по повод шестте награди „Еми“, които сериалът спечели.

„Сега работя върху сценария за следващия сезон и той се развива в Корея. Няма наличен кастинг за чуждестранни роли“. По-рано той спомена, че главният герой от първия сезон Ли Джун Дже ще повтори ролята си в следващата част.

Той спечели наградата за най-добър актьор в драматичен сериал на тазгодишните награди „Еми“, припомни БТА. Въпреки това режисьорът остави отворена възможността за участието на чуждестранни актьори в потенциалния трети сезон на най-голямото хитово шоу на „Нетфликс“ досега.

„Бих могъл да променя решението си, ако има трети сезон на сериала и снимачната площадка бъде изместена в друга държава“, каза той и добави, че снимането на втори сезон ще започне през следващата година, за да може да излезе на екран през 2024 г.